Лично для меня более относительно независимым видится рен-тв. РТВИ я не считаю, ибо он не совсем российский. Это с одной оговоркой, независимых ни от кого не существует в природе.
Ви будете купляти як і купляли. Тільки на етикетці буде ярличок "вироблено в Білорусі"... "сир Бобруйський" буде називатись.) Хоча більшість його буде до вас потрапляти за хабарі Вашій таможні (митниці), і пр. жулікам та ворам тупо контрабасом. Китайці чудовий приклад показали як це робиться у відносинах з вашою країною.
Це добре. Якщо наша влада не бажає проводити потрібну антиросійську ідеологічну політику - хай її проводить російська влада. І вона повертається назад, коли наші співгромадяни почують, як їх та їхню країну називають. А ті, кого занесе в Росію в гості, можливо відчують на власній шкурі. Скільки радянськоросійськийхрензнахто людей стали українцями після помаранчової революції, обурені поведінкою Росії ? Багато, і тут такі є.
Боюсь даже подумать, что делают в России, если покупают у нас. Раз покупают, значит, пипл хавает? Хотя я бы не был так категоричен.
Середина 70-х, мій товариш перед від'їздом з Кременчука на службу в Новосибірськ вирішив піти на ринок та купити сала в Сибір. На моє здивування, там що сала немає, що ти його будеш на таку відстань перти, він відповів :"В них не сало, а мило виходить, бо свиней годувати не вміють". З Нижнього Новгороду вже три рази до мене приїжджали по мій проект, бо вони до цих пір випускають примітивну машину, яку розробив київський єврей ще в кінці прошлих 50-х років. По танках. Їхні тагільці до цих пір використовують для своїх "знаменитих" Т-90 вузли, розроблені харків'янами в 60-х роках. Ось такі "нано-технології" в "пабєдітєлєй". наше устарівше г...о.
Нас, таких людей, які після розпаду срср були русифікованими радянськими людьми, для яких Росія ще була "їхньою" країною, але які змінились, досить багато. А з кожним загостренням стосунків з Росією, як за часів помаранчевої революції, нас стає більше.
Очень интересно как же теперь будут обстоять дела с установлением цены на газ? Если эти договоренности должны проводиться около полугода, то что же выходит? Украине придется в скором времени сидеть без газа?..
Почемуж без газа. Украинцам нужно начинать есть горох и наконец научиться собирать газа после употребления гражданами оного гороха. Для этих целей замечательно подходят украинские пенсионеры, сидят на месте- едят горох-и бздят в присоединенные газосборники. Сразу двух зайцев государство убивает и с газом и пенсионеры сыты.
Как только я приезжаю в Украину, так сразу упиваюсь "Боржоми", ну очень вредная вода. А тов. Онищенко, я бы скормил добровольно/принудительно спиртосодержащую жидкость, которая называется вино виноградное портвейн 777 или 333 (еще варианты бывают), бутылку 0,7, средняя цена в московских магазинах 50 руб. На которую все сертификаты ведомством тов. Онищенко выданы. Ему бы это очень для его здоровья полезно было.