Ідеальний мужчина

Discussion in 'Всяке різне' started by Peri, Apr 6, 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну.... ви не знаєте уподобань нинішньої молоді... штани задовгі... шнурівки не завязані, ото круто....

• Подобається Подобається x 1
  2. Geograf

Geograf Меломан

Тепер ще в моду входять вузькі в обтяжку штани:bad:, як то хлопаки в них ходять не розумію

• Подобається Подобається x 3
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Так ніби коня вибирала ))
    Ну нє, ліпше був би однолюб, але з не дуже ладними зубами - зуби хоча б стоматолог може виправити, а "гуляння" практично не виправиш нічим...то вже натура така буває "гуляюча".
    п.с. хоча, кому що подобається :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  4. Peri

Peri Well-Known Member

то напевне і на інтелект якось впливатиме?:man_in_love:

5. pukhnastyk

Мода модою, але чим ті хлопаки думають, коли в такому вузькому ходять

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Ідеальних людей не буває взагалі, так, і тому якогось ідеального супермена ніколи не шукала і не збираюсь. Але що мені важливо - то фацет має бути не типу "Казанова", подобаються однолюби. :)

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Йой, кобіти. Які ви непонятливі.
    Всі ми однолюби. В конкретний момент часу любим тіко одну. :)
    А жеби на якій на все житіє спинитися то то вже від вас залежить :)

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

За всіх не розписуйтесь. :tongue: Є й такі, що в конкретний момент часу люблять і двох, і трьох... :wacko:

• Подобається Подобається x 2
  8. pukhnastyk

Точно! Он італійський прем'єр Берлусконі - то взагалі гігант "того діла" в Європі: відразу 20 кобіт запрошує на свою закриту вечірку, де інших хлопів нема...Ото "казанова". :crazy:

9. Peri

Peri Well-Known Member

А мо*він гладіатор?:))

10. Peri

Peri Well-Known Member

Ще трошки і ми можем об*єднатися з сусідньою гілкою про *пагаварить*:)а задум то був серйозний!
    Ех.тяжкий то шлях до порозуміння!:)

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну, як я зрозуміла, зійшлись на тому, що кожна шукає шось своє. :) На вкус і цвєт, як то кажуть. :)
    Ну давайте так, нехай дівчатка пишуть, скажімо, по дві риси, які мають бути в ідеального чоловіка. Цікаво, що за вінігрет вийде. :) А як закінчимо з "внутрішнім світом", перейдемо до зовнішності. :) Починаю.
    1.розум
    2.почуття гумору :)

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Peri, не ображайтесь, але на такі теми серйозно говорити - то тіки психіку калічити.
    Ідеал не можна формалізувати і визначити. А пожартувати то в самий раз. Тимпаче шо як я вже цитував когось з великих - в кожній шутці є доля шутки.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чисте! :)..........

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

вірність
    вміння цінувати сім"ю

• Подобається Подобається x 5
  15. Geograf

Geograf Меломан

і без дурних звичок палити цигарки й перехиляти чарчину час від часу

16. pukhnastyk

Одним словом не вийде описати рису, тому вибачайте - скажу "розгорнуту" відповідь. :pardon:

Ставлення чоловіка до дітей, тобто до усіх дітей в принципі - то є чи не найважливіше, принаймні для мене. Якщо він буде розумний, успішний, гарний, багатий ін. ін. ін., але жорстокий до дітей, то буде тіко арріведерчі і без всяких. :bye2:
    Нє, таки тиранів не люблю взагалі. :nea:

• Подобається Подобається x 5
  17. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ідеальний мужчина,це той хто п"яний не морочи нікому голову,а йде спокійно спати,шо я зариз і попробую зробити,добраніч!:crazy:

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не звертаю... але багато моїх подруг звертає..
    ясно, якщо воно само кидається в очі через бруд чи навпаки гарний вигляд - це інше:) зато хитрі мужчини цим користуються і найбільші бабії вилизують своє взуття до неможливості...
    тому якщо в мужчини модніше і акуратніше взуття, ніж в мене - оревуар

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я з цим і погоджуююсь і ні,а якшо я просто відчуваю дискомфорт коли в мене грязне взуття чи просто не акуратний вигляд.І хіба жінки не одягаються файно аби сподобатись чоловікам(жінкам),так і чоловіки хочуть подобатись,а то шо вони користуються цим аби зваблювати,так впорядкований цей світ.Це добре шо ви така стійка,а може і погано.

20. Зануда

Зануда така зануда

Всі ідеали відносні. Всі відносно чогось формуються. У кожного свій характер, свої потреби, погляди на життя, родина, виховання і відносно того і формується в нас наше власне, приватне уявлення про ідеал чоловіка. Тому загальний ідеал (типу Давида авторства Мікеланджело Буонарроті) швидше за все в природі не існує, а якщо існує, то сам по собі, бо в парі з кимось, той хтось не витримає ваги ідеальності і "загнеться" морально.
    Тому, на мою думку, у кожного своє уявлення про ідеального чоловіка.

Є звісно категорії людей, яким чужі чоловіки(жінки) видаються більш ідеальними за свобідних і ніким не зайнятих (ну бо підозріло, що він ще нічий, раз такий хороший, а раз вже хтось на нього "клюнув" значить було на що) і всіма силами намагаються привласнити собі той ідеал, навіть не підозрюючи, що він ідеальний лише для тої людини, яка вже з ним зжилась, звиклась, притерлась і любить його таким, яким він є насправді, а не таким, яким його бачать оточуючі.

а де твій аватар? :)