Грип/Застуда

Discussion in 'Здоров'я' started by Koza-Dereza, Oct 31, 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж десь таке чув, не сперечаюся. Тільки от питання, чи можна труп вважати пацієнтом і як то може вплинути на нього морально....

2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Труп - це колишній пацієнт (закон забороняє і про колишніх розголошувати інформацію). А у пацієнта ще є родичі.

• Подобається Подобається x 2
  3. Полковник

Полковник миється в бані

От Вас не ожидал, однополчанин!

• Подобається Подобається x 1
  4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ви писали, що журналісти хотіли отримати прізвища та адреси. Мабуть не справа лікарів надавати таку інформацію.

5. Ярик

Ярик Well-Known Member

ні згідно цього - Цивільного Кодексу України Стаття 286. Право на таємницю про стан здоров'я
    1. Фізична особа має право на таємницю про стан свого здоров'я, факт звернення за медичною допомогою, діагноз, а також про відомості, одержані при її медичному обстеженні.
    Відомості, одержані при її медичному обстеженні це і адреса і фамілія.

6. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Ромку!!! нельзя ж так!! У....ся можно. Даже без инфекции))

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ясно...:sad:
    От ще одна причина паніки...
    Хлоп вмирає з бодуна:hang1:...родичі сі стісняют:blush:...дохтури мовчать...:shutup:
    і всьо..
    свинська грипа...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  8. Ярик

Ярик Well-Known Member

ну судять як завжди по собі...
    А я б наприклад не хотів, якщо в мене хтось помер, чи від грипу чи від бодуна, а лікарі роздають адресу, фамілію і причину смерті журналістам, які потім почнуть надоїдати своїми запитаннями. І не хотів би це не по тій причині, що я сі стісняю ...
    Та і якщо хтось помер від бодуна, то що, якщо надати журналістам інформацію про того мертвого (адресу і фамілію), то журналісти взнають від чого він помер?
    Вони що лікарі ?
    А хто робить цю паніку ? Може ці самі журналісти ?

9. Romko

а то до чого?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... зазвичай так, але саме джерелом паніки по-моєму ЮВТ.

11. Ярик

Ярик Well-Known Member

До хлопів які вмирають з бодуна...

12. Romko

я вже не раз про то казав...
    і туво...
    Мало таких?
    А по собі...хм...інтересно...з бодуна ше не вмирав...

13. Ярик

Ярик Well-Known Member

Не знаю, все можливе ...
    Але хочу вам нагадати що в США на тиждень раніше чим в нас оголошена епідемія, був оголошений надзвичайний стан, через грип.
    Не думаю що вибори в Україні такі страшні, що США обявляє надзвичайний стан.

Вам видніше...

Last edited by a moderator: Nov 11, 2009
  14. Romko

Мені?
    Та ні...видніше вам...видать...

15. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Вы подняли очень много очень хороших вопросов.

Прежде всего, тайна заболевания. Хозяин этой тайны - только сам заболевший человек и без его письменного разрешения НИКТО не смеет ЕГО информацией распоряжаться.

Второе. Кто создает панику? Панику создают не журналисты. Панику создают УКРАИНЦЫ. Какие украинцы?

Все. Ющенко/Тимошенко. ПР. Кролик. Василь с хутора, Алексей из города. Мы такие. Мы смеемся, когда нужно сесть и проанализировать. Мы анализируем, когда нужно трястись от хохота. So what? Каждая нация выбирает себе таких правителей, которые им понятны.

16. Ярик

Ярик Well-Known Member

приклад померлих від бодуна ви навели, а не я.

:scratch_one-s_head:

17. Romko

вони вмирають і з бодуна і від раку і від туберкульозу і від діабету,і від багатьох хворіб...
    А при нинішніх технологіях настрашити людей.посіяти паніку,взявши статистику смертей від будь-якого одного захворювання,роздути це в мас-медіа,підключити лікарів.. - раз плюнути...
    Що і було зроблено цього разу...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та дійсно... США тут нідочого...
    просто думаю... як можна просто і легко керувати біомасою...

19. Ярик

Ярик Well-Known Member

Скажу вам одне, в нас в країні карантин. При даному карантині необхідно носити маски, приймати міри по зменшенню розповсюдження хвороби.
    Є ЦЯ ХОРОБА ЧИ НІ це не важливо.
    А от виконувати чи забити на те, що потрібно робити під час карантину це національна свідомість кожного з нас.
    В даній ситуації національка свідомість це зберегти життя і здоровя собі, своїм близьким, сусідам та і всім українцям.
    Якщо ми забиваємо на те що в країні оголошений карантин, то ми забиваємо на наших людей на Україну.
    Невже так важко виконати маленькі умови при цьому карантині.
    Але всі кричать , ми УКРАЇНЦІ, ми ПАТРІОТИ, а от ті ПОЛІТИКИ такі сволочі наживаються на паніці в країні.
    Та ці політики такі ж як і ми україніці, які теж спочатку привикли забивати на правила, а тепер їм ці правила в попі.

20. Ярик

Ярик Well-Known Member

Або я в школі погано вчився, або ви.
    Давайте порахуємо наведені вами цифри :
    Наскільки я розумію йде 2009 рік.
    За даними які ви навели на грип занедужала 163 091 людина,
    а померла 3 822 , це 163 091 поділити на 3822 = приблизно кожен 43.

А в 2007 на грип занедужала 472 198 , а померло 4 720 , це 472 198 поділити на 4 720 = приблизно кожен 100
    Тобто смертність збільшилась більше ніж в 2,3 рази.
    І рік ще не закінчився. І цим прикладом ви хотіли сказати що все нормально ?
    Поясніть бо не розумію :dntknw:
    Повторюсь :
    Скажу вам одне, в нас в країні карантин. При даному карантині необхідно носити маски, приймати міри по зменшенню розповсюдження хвороби.
    Є ЦЯ ХОРОБА ЧИ НІ це не важливо.
    А от виконувати чи забити на те, що потрібно робити під час карантину це національна свідомість кожного з нас.
    В даній ситуації національка свідомість це зберегти життя і здоровя собі, своїм близьким, сусідам та і всім українцям.
    Якщо ми забиваємо на те що в країні оголошений карантин, то ми забиваємо на наших людей на Україну.
    Невже так важко виконати маленькі умови при цьому карантині.
    Але всі кричать , ми УКРАЇНЦІ, ми ПАТРІОТИ, а от ті ПОЛІТИКИ такі сволочі наживаються на паніці в країні.
    Та ці політики такі ж як і ми україніці, які теж спочатку привикли забивати на правила, а тепер їм ці правила в попі.

а де твій аватар? :)