Була в п"ятницю на Тростяні. Був відкритий центр і захід. Снігу недуже багато,по всіх трасах майже де-не-де лід...Вцілому сподобалось.
Черга була тільки на канатній дорозі зранку,на бугілях зовсім не було. Ціни на вихідних абонемент на день 120грн,будні 80грн. Можна купити карточку на 4 спуски за 40 грн. Вкінці можна здати карточки і за кожну відадуть в касі по 10грн. От зараз збираюсь,понеділок,їду знову на Тростян. Прогноз каже,що більше снігу не буде!
Був там на вихідні. Хата коштує 30-40 грн, бугель - 5 грн, чай - з грн, шашлик - 30 грн. Бугель піднімає досить швидко, хвилин 5. Кілька разів зупинявся, за 5-10 хв лагодили. Черга утворювалась лише коли ремонтували бугель. Бобік завезе від вокзалу в Славську за 100 грн., своїм авто заїхати не реально. Щодо самої траси - не для новачків (хіба що ви готові багато падати) та власних лиж, багато горбів, льоду, кущів та стесаного снігу до землі. Є кілька варіантів спуску, від цікавих до дуже цікавих .
Нічого собі!! Цікаво чи можливо з Варшави на Грабовець переїхати.. Ми колись так і робили - доїжджали бобіком до Варшавки, піднімались на бугелі - і через ліс на вершину Грабовця (ну майже на вершину). Я там навчилась повертати завдяки тим горбам Але тоді бугелі по 20 хв піднімали.. І бувало, що стояли пів години.. А колись і підпора впала.. Напевно полагодили..
Вот пару днів як приїхав з Буковеля (зараз там вроді вже все топиться). Я взагалі майже завжди туда їжжу - 250 км машиною за 3-4 год спокійно. Проживання від 70-150 грн залежно від відстані і умов. Якшо хочете окремий котедж то в районі 500-1000-.... Кататись можна їхати на самий Буковель (bukovel.com - там вся інформація з фотками і відео онлайн тому розказувати не буду) або в сусідніх селах де є підйомники і теж досить непогані схили - Ворохта, Яблуниця. Якшо снігу мало то можна поїхати на Драгобрат. Але якшо їххати в ті края то мінімум на 3 дня. Тому всім рекомендую. Якшо шось цікавить - то питайтесь
Була вперше на Буковелі в минулу суботу, 14 лютого. Просто супер! Я навіть не очікувала , що в нас є такого рівня гірськолижний курорт. Чесно визнаю, що набагато більше мені сподобалося у нас на Буковелі, чим торік на деяких гірськолижних курортах... в Онтаріо. Єдино що трохи застановляє, це низька убезпеченість трас. Що маю на увазі? Не завжди на небезпечних місцях( урвище, стрімкий схилі т.д.) поставлені захисні сітки. Якщо десь не справишся з керуванням, то можна запросто злетіти зі схилу або чи вилетіти....на якусь смереку ( і то я не жартую). Просто їдеш - і весь час пам"ятаєш, що маєш бути в стовідсотковій увазі. (Ну і ще щоб якийсь чайник випадково не збив - теж вважати треба). А в загальному все було просто суперово.Яка це чудова місцина у нас в Карпатах тепер є. Справжня КРАЇНА БУКОВЕЛЬ! Я хочу ще туди поїхати не раз!!!!!
Чудове відео. З погодою вам поталанило - заздрю по-доброму. .. А в мене син у минулу суботу був на Драгобраті.Заночував у Ворохті - і в неділю зразу на Буковель кататися. Але він, на жаль , фотокамеру не бере із собою в гори. Каже, що часу на знимки не має. фото - це моє хобі
Були в середу на Орявчику-накатались до "не хочу", людей було досить мало, снігу досить багато, була там вперше, але гірка хороша, жаль правда що одноманітна, 10 підйомів-70 грн, проте мені все одно більше подобається на Захарі Беркуті, хоч і кріселка трохи довго туди їде.
Були ми в середу-четвер в Буковелі. Ляпота, я вам скажу, правда доволі холодно. Була перший раз і дуже приємно вражена і рівнем трас, і їх кількістю. І взагалі рівень супер. Вийшло нам доволі дешево, бо купляли абонементи по акційних цінах (вийшло 5 грн спуск). Так що раджу усім туди, щоправда, якщо квитки не за акційними цінами і їсти там, то виходить дуже дорого.
Так щоб в 1000 грн вкластись зі всім. Поїду чим-небудь і куди-небудь, тільки б було з ким і був би ще сніг
Був в неділю на Орявчику Погода - супер, гірка непогана, шкода тільки що наїздитися досхочу не вдалося - їхали з малечею, тож півдня катався а другу половину носив малечу по горі на каркошах, поки наша мамуся згадувала призабуті навики слалому...
заздрю. чи там так само гарно, як на Тростяні ? чи є такі мальовничі вузькі доріжки - траси між ялинками ? чи є такі ж краєвиди з-під пухнастих ялинок ? (ось, теж їздилась-мо на лещатах, але нічого особливого, хіба гора вночі добре освітлена й можна повихилятися трохи на схилах, потім забігти в номер, попити кави, й назад на гору. ) й знову на деревах висіла колекція майтечок, стаників та коралів - в нас такого, впевнена , ще нема. (минулого року постила, вам вже не цікаво буде.)
Там гарно, але зовсім інакше ніж на Тростяні. Тростян - екстрім у чистому вигляді, особливо тоді, коли горби на Центрі льодяніють... На Буковелі навіть найчорніша траса з тими горбами по рівню екстріму не зрівняється
Буковельська весна - були такі змагання на минулі вихідні на Буковелі. я там не була. Але.. Але не витримаю, щоб не похвалитися : мій син привіз медаль за перше місце в слаломі в своїй категорії на сновборді . Ми всі щасливі вже пару днів. Неймовірно, але це факт!!! Тому й емоції позитивні мене переповнюють , що.. аж сюди на форум їх вихлюпнула.
нейшли недавно не погний котедж!!!відпочинок з компанією там супер!трішки далеко від Львова (Розташування у гірському селі Вишків на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей)2 поверха банька...басейн...кухонька...і чудовий карпатський чай...кого цікавить залишаю номер людини яка бронює котедж(80507194340)!!!А доречі поряд прокат лиж і невеличка горка