Відповідь: КАРПАТИ))) Порада одна-якшо замовляти пансіонат,то починаючи зі сьогодні-потім-шалені ціни і практично немає вільних місць.Це ж весною,літом і восени ціни більш менш нормальні,а взимку,та ше й на свята-в кілька раз дорожче.
Відповідь: КАРПАТИ))) Яремча. Можу навіть номера телефонів дати,які приймають,.. і дуже добре приймають на хати-біля лісу
Відповідь: КАРПАТИ))) Так,до речі,я би теж рекомендувала в Яремчі відпочивати.А номери телефону є в неті-спеціальний сайт-дивишся фотки,ціни і обираєш-дзвониш або пишеш.
Відповідь: КАРПАТИ))) Прикрасний комплекс "Мигове" у карпатах, там не був, але чув багато доброго, про ресторан-колибу, ціни не фантастичні, тобто реальні... http://www.migovo.com.ua/ukr/about/ Відпочивав цього літа у Віженці на перевалі Німчич...сподобалось
Відповідь: КАРПАТИ))) А ми з друзями кожного року відпочиважмо в будиночку в Уричі. Нас велика компанія, десь людей 15, але всі дуже веселі, добрі і компанійські. Якщо Галочка з нами подружиться, то може поїхати з нами...
Шановні форумчани допоможіть порадою моя група (студентів) хочуть поїхати на вихідні на відпочинок у Славське. Порадьте куди саме краще їхати... можливо маєте знайомих з приватного сектору, була б дуже вдячна за координати наперед щиро Вам вдячна
Відповідь: Славське http://karpaty.nezabarom.com.ua/ua/slavsko/residence/ Користувалась цією базою. З того, що обирали - фото відповідали дійсності, ціни ще можна оговорювати. гарної поїздки!
Відповідь: Славське дякую за допомогу.... завтра з групою їдемо в Славське база відпочинку "Мрія", колись була "Верховина".... ціни ну дуже заманливі.... умови казали теж гарні.... як приїдемо розкажу як насправді
Гірськолижний курорт "Захар Беркут" "Захар Беркут" знаходиться 1,5км. за Славським тут знаходиться найдовша в Україні канатно-крісельна дорога 2800м. перепад висот550м. найвища точка г.Високий Верх(г.Писана) http://www.zaharberkut.com.ua/ http://www.pysana.com.ua/ схема трас :
Відповідь: Гірськолижний курорт "Захар Беркут" Цікаво, ціни помірні, у порівнянні з закарпатськими лижними базами. Ще хотілося би знати, чи є гірськолижні інструктори, в тому числі для дітей. І нема цін на прокат спорядження, це теж суттєво.
Відповідь: Гірськолижний курорт "Захар Беркут" О ми тут каталися зимою! Траси просто супер! В готелі не були, тому що маємо родичів у Славську, але знаю що ціни набагато крутіші ніж знімати кімнатку в часному доміку! Там є інструктори для кого захочите! Навіть є окрема маленька гірка на якій вчать дітей коритуватися бугелями(тим пінімаєшся на гірку) і там же вчать кататися діток! На горі можна і поїсти, там продають шашлики і всяке подібне! Там набагато краще ніж на Політеху(гора в Славську) А на Тросянці дуже легко заблудитися по трасах! Що до цін на Захарі, то по вихідних там Абонимент коштує 100 грн! А по буднях - 60! Так було минулого року. Щоб з нижньої станції піднятися на верхню, то треба приблизно 40 хв підніматися на підйомнику, а там вже на чубчику гори вибрати собі маршрут по якому кататися! Гора працює до 5 год вечора! Там ДУЖЕ КЛАСНО!
Відповідь: Гірськолижний курорт "Захар Беркут" Ага, я теж люблю кататися Але того року ми не зможемо... Чи ризикнете?
Відповідь: Гірськолижний курорт "Захар Беркут" Чула, що через ці 40 хв люди дуже незадоволені, бо замерзають, потім доводиться зігріватись гарячим чаєм чи вином, на що йдуть додаткові витрати і час.. Тому виходить кілька разів спуститись за ці 100 грн
Відповідь: Гірськолижний курорт "Захар Беркут" Ні, 40 хв тільки на чубчик підніматися і потім коли гору закривають спускатися! А гарячі чаї і вина продають тільки на горі! А траси не йдуть аж до самого низу, тільки до середини і там є бугетя а не той двохмісний підйомник, хоча там лісом можна і спуститися до низу, але є місця де треба тільки йти там не дуже поїдеш! Мені дуже сподобалося, дуже шкода що цього року не покатаюся! Додано через 3 хвилини Я би з радістю покаталася, але переживаю як я після літа на лижах себе почуватиму, всетаки трохи при забулося, а ще не дай Бог впаду і щось дитинці зроблю! Я краще потерплю цю одну зиму! Хоча ми плануємо поїхати щоб я просто подихала свіжим повітрям а чоловік покатався собі! Може швидше народжу і ще встигну покататися!