EUROVISION 2009

Discussion in 'Музика' started by polonyna, Feb 19, 2009.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не бачу нічого поганого... До речі, якщо не помиляюсь, то він співав на майданах. ;)
    Скоріше щоб зачепитися на теренах колишнього СРСР.
    Куди він може всіх "взяти"? Розумієте, є таке слово "формат", навіщо на ЄБ пісня без шоу?

• Подобається Подобається x 1
  2. bora

bora Well-Known Member

Що ВИ цим намагаєтесь довести?:) Суперечка заради суперечки? Гаразд, тоді скажіть, що саме в ШОУ Сербії позаминулого року Вам сподобалось?

• Подобається Подобається x 8
  3. borkhes

Те, що, сподиватись тільки на пісню - марно. Навіщо там Вакарчук? Хіба в Україні гарних дівчат вже не залишилося?
    :blush:
    Мені особисто воно не споподобалось (ні як шоу ні як пісня), але чоловік одягнутий як жінка - дуже оригінально. :crazy:
    До речі, згадав як про це шоу писав Гоблін... :)))

4. bora

bora Well-Known Member

Угу. бо шоу і не було. А переодягнутий чоловік в жінку теж вже не ново - Сердючка вже використала.. То може оригінально знову стане співати гарні пісні на гарну музику? Ви чули пісню - Не опускай свої очі Вакарчука? А як так стереотипно не любите ЧУТИ - то просто почитайте слова якоїсь пісні з останнього.

• Подобається Подобається x 7
  5. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Так, у кожного свій смак, так скажіть що він вам не подобається і не переходьте на образи...
    А опитування проводила не я... Я мала на увазі, що навіть в Росії ОЕ визнали найкращою групою... Я не казала що за кордоном його люблять усі... але якщо в Росії його визнали, то можна робити висновки...
    Всі привикли до шоу, але воно не є обовязковим для перемоги.. Це не є формат...це не записане в правилах..це просто придумали для того щоб привернути увагу публіки,якщо немає хорошої пісні
    Про що і йде мова... Пропонуєте послати Лободу чи групу "Нікіта"??? Брати тілом а не голосом?? Як на мене це не варіант

• Подобається Подобається x 5
  6. Summer

Summer Well-Known Member

все так, але як показує Євробачення останніх років глядачам більше подобається шоу...

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дуже люблю пісні Вакарчука, але навряд він щось візьме на ЄБ. Його пісні треба слухати і розуміти та, нажаль, не так багато людей в Європі розуміють українську.

8. borkhes

я чув все що він співав... "В ночі" теж слухав,:good: " не опускай свої очі..." навіть підібрав на гітарі. ;) Мені подобається його творчість, але я погоджуюсь з Summer. Справа не у тому, що він поганий чи пісня не подобається, а у тому, що потрібно інше... Якщо б було інакше, то для перемоги можна било б заслати туди співака з оперного театру. ;)
    Чому ні? Вам не подобаються гарні дівчата? співати їх теж можна навчити :)

9. bora

bora Well-Known Member

Побачимо цьогоріч, принаймні. Навряд чи та сама Приходько до пісні про маму вийде напівгола:)

• Подобається Подобається x 6
  10. Марусино

Марусино Well-Known Member

та ниче вы не понимаете...Приходько с мамой - то ж этнос, субкультура... Что и может заинтересовать, ярко.

11. Я нікого не ображала. Сказала про Вакарчука ВИКЛЮЧНО як про співака, а не як про людину. Цілком можливо, що він дуже гарна людина.

12. Марусино

Марусино Well-Known Member

рыбка, понимаешь, это скорее они переходят все на личности....Вакарчук с ЗУ, вот они и пидсвидомо защищают это...

13. Fran4eska

Гарні дівчата це звичайно добре,але не забувайте,що це пісенний конкурс, хоч з нього і зробили шоу...І що значить навчити?? Давайте міс України (або краще Росії) пошлем на ЄБ, а перед тим навчимо співати

Просто те,як ви це сказали звучало дуже нетолерантно

Last edited: Mar 20, 2009
  14. Та невже? Дайте цитату, яку ви вважаєте нетолерантною.

15. Fran4eska

Хоча б це...

• Подобається Подобається x 2
  16. Звиняйте, по-іншому не вмію. Хіба вам не здається, що у нього "виючий" голос? Я одразу це чую.

17. Fran4eska

А хіба не ви казали...
    Це вже політикою смердить...
    давайте без правобережних і лівобережних!!!
    Ми всі з України

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А от і неправда! Якби А.Князь, Васильців чи Н.Карпа хотіли виступати в оперному, я б заплатила, щоб вони там не виступали. І це дійсно попсові співаки, які не можуть претендувати на міжнародне визнання і концерт в опері. І на Євробаченні їх би бажали бачити одиниці.. І якби хтось сказав, що вони виють, мені було б паралельно. Але Вакарчук такого не заслуговує! І при чому тут ЗУ? Не вмішуйте хоч сюди політику.

• Подобається Подобається x 7
  19. А хто це?

Поясніть конкретно, чим він кращий?

20. Fran4eska

Ні, мені так не здається... і не тільки мені...

а де твій аватар? :)