Ось і почався новий тиждень. А з ним і нові фотки. У цьому етапі фотограф стоїть на місці, де совідсотково зупинявся не один наш форумлянин До речі, чи то не найбільший балькон в місті? Хтось бачив довші? І не забуваймо відвідувати нашого спонсора - Ваші друзі, батьки та бабусі з дідусями будуть щиро радими, якщо ви їм даруватимете паперові фотки а не тицятимете пальцями в монітори. Тим паче, що для такої приємності потрібно всього-навсього кілька грн і один імейл.
Спочатку думала, що це на вул. Князя Романа недалеко від повороту до пам'ятника королю Данилу. Внизу ще двері такі величезні з цікавими кованими руками і напис "Замки". Але там ніби сучасніший будинок. Ще думала, що може це будинок над головним офісом Киїстару за пам'ятником тому ж королю.. Але там він ніби в кращому стані..
О, теж думала, там над ДеМаджаро подібний. Але там більше арфітектурних елементів і вікно таке суцільне велике, чир то балком..
Якби то було на Дорошенка чи, наприклад Франка то було б видно трамвайні дроти, яких на фото немає, отже трамвай на тій вулиці, або принаймні на тому відтинку не їздить.
Ви не бачите на фото трамвайних дротів???... Це часом не будинок №30 на вул. Дорошенка? На першому поверсі "Родинна ковбаска".
Хіба це трамвайні дроти. Здається звичайне освітлення. Для трамвая потрібен 1 дріт. А там 4 разом. ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ---------- Мені теж здавалось, що це десь на Дорошенко, але там на балконі якась велика антена. Щось такої не пригадується.
Нірванко, я додав карму за те, що ти людей з блудного шляху звертаєш, адже пояснюєш, що на Дорошенка цей будинок має більше різних елементів, знач не зовсім той!
то не Дорошенка, де Родинна ковбаска, а також не Дорошенка, де ДеМанджаро, а також не Дорошенка, де магазин Юнітрейд. маю незаперечні докази у вигляді фото вже навіть гублюся, де то може бути, скоріше за все, то не дуже прохідний і популярний центр, бо будинок дуже вже занедбаний п.с. о, ще то не Коперника навпроти Кінопалацу
ага а на Франка на перехресті при виїзді з Саксаганського (над Дешевше.нет) то там взагалі йде по всьому будинку і з поворотом))
Ага! Дав я трішки їжі для мізків До зорової пам'яті долучайте уяву та логіку - і все неодмінно вдастся
Гм... мав би я хоч трохи часу... аби пройтись центрм... то може десь тут знаходиться? в тім районі шо й оце? ---------- Додано в 02:43 ---------- Попередній допис був написаний в 02:42 ---------- Є блін райони в які мені зовсім неможливо попасти... зле то є!