ех, часу зовсім немає щоб шукати... в середу я їду на два тижні, так що найдіть до того часу щоб новий етап почався
Або ясен.. Мої думки рухаються так: території університетів, шкіл, лікарень (особливо старих) в центрі переважно огороджені старими парканами з кованими елементами, а не сітками. Тож це або щось сучасніше, або приватне. Питання виникає таке: чому огорожа закінчується перед деревом, а не там далі перед бетоном (очевидно муром, який підтримує це підвищення)? Напевно тому, що там є якась стежка, при чому вона розташована ближче сітки. Якщо стежка є вгорі, то внизу може не бути тротуару, а тільки дорога і мур (якась бетонна стіна). Це можливо, бо виглядає на те, що дорога не широка, скорше всього рух по ній здійснюється в одну сторону. Ще один момент. Якщо розглянути під'їзд, то видно, що дверний пройом є менший по ширині, ніж стіни в середині. Тобто біля дверей є виступи. Такі виступи часто можна помітити в брамах старих будинків в центрі. Вони були зроблені для того, щоб за ними не було видно війська, яке стояло під стінами і чекало на ворогів, які нападали на будинки. З передньої сторони щось не видно такого відступу. Тому можна припустити, що якась велика вулиця є саме із задньої сторони цієї брами. Тоді ця дорога, яка попереду внизу за муром, є мало популярною і навряд нею часто їздите/ходите. Тому треба шукати не сітку, мури, підйоми, а просто такі от двері Удачі!
А ви не переживайте, приїдете і часу буде ше ого! ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- Якби виграшем була Тойота Камрі, то ви би так не казали: нема часу.
Відгадають, ще не такі висоти брали Все ок, в мене просто зум великий Хоча Вам пора би було хоч десь пошукати. Для запевнення скажу, що коли я бачу гарний ракурс чи план я також пересвідчуюся у тім, чи територія є громадською та загальнодоступною. Я ніколи не розміщував і не розміщую у фотоквесті знимок з приватної території чи не з громадських місць. І може це тут недоречно, але мені дуже подобається твоя логіка.
Я зі свого боку даю тиждень на відгадування Може я збоченець, але на це слово уява мені першим ділом малює одне й те ж місце Що-що у вас велике? Чи то граматична помилка
Ах так? З дозволу Фореста: Хто відгадає цю фотку до 11 липня, той отримає додатковий приз від Миха, за цінністю, не гірше Форестового!
після повідомлення Миха - гріх не пошукати цю місцину ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- Мих прийде на наступну форумівку?
Оголосіть, будь ласка, скілько то буде, те Щось думається, що весь форум об* єднає зусилля, щоб здійснити одну з найзаповітніших мрій!:girl_in_dreams:
А якщо Ви відгадаєте? Самі себе будете обдаровувати?! Ну та, забулась.. Знач то просто сучасніший вид огорожі.. При чому чогось такого, де люди собі ходять.. То не лікарня чи школа.. Парк? Навряд. В центральних парках ковані огорожі.. Стоп!!! Я вроді не з тої сторони дивлюсь.. Може обгороджено територію, яку видно на фото??!!! Що ж такого є в "ямі" десь за парканом із сітки?.. Ще й та трава на підвищенні якось ні туди і ні сюди.. Короче, втягнулась в загадку.. Через 6 год треба буде вставати, а я лазу по Львову і шукаю ту браму (бо Мих сказав, що треба відгадати ту фотку, а не сфоткати це місце! тож в мене нарешті є шанс!! ). Ну і от одну гарну браму вже знайшла.. Йду шукати далі.. Якщо засну - не будіть ---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ---------- Не треба думати про огорожу - нею може бути нічого не обгороджено.. Лазячи по місту помітила, що такі огорожі бувають просто так самі по собі.. До речі, більшість - зелені.
фотографія не важка... правда батарея в фотоапараті сідала і погода була трошки не відповідна для зйомки, тому вийшло трошки не так як хотілося... але можу перезняти, коли буде сонечко Вид з іншої сторони: