Відповідь: Економічний геноцид нації Я так і не зрозумів аргументів проти податку на нерухомість Я вважаю, що людина, громадянин зокрема, повинен жити в достатку, а не в розкоші. Громадяни працюють і віддають частину заробітку державі Держава забезпечує громадян, необхідним: освіта, медицина, культура, спорт... Необхідності у 10 авто, чи 10 квартирах - я не бачу. Я впевнений, що суспільство майбутнього - це суспільство глобалізму та соціальної рівності. ==========================
Відповідь: Економічний геноцид нації У кого больше трёх тысяч -- отнимут, у кого меньше -- добавят (ц) Пєтросян :D
Відповідь: Економічний геноцид нації Податки в нас ітак дуже високі, куди ще вище??? Аргумент проти: левова частка надходжень в бюджет з нерухомості буде не за рахунок багатих депутатів, а за рахунок звичаних людей бо їх більше. Що по вашому соціальна рівність? Якщо я наприклад маю престижну роботу за 20000 грн/міс, а мій знайомий пахає 10 год/день за 600 грн/міс і жаліється на життя - йому треба за мій рахунок надати якісь пільги і т.д.?
Відповідь: Економічний геноцид нації йолкі-палкі-маталкі чому це я щось повинна? як я бачу то неефективна система а я бачу їх можна здати в оренду і жити на ті гроші :p соціальна рівність неможлива в принципі де ви її бачили? як ви її розумієте?
Відповідь: Економічний геноцид нації Не розумію: 1. Чому у простих людей багато нерухомості ? 2. Чому нардепі повинні звільнятися ? Але яка вірогідність, що все це буде оподатковуватися ? Стаття 67. Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. )))
Відповідь: Економічний геноцид нації хм...хм... люди різні, а закон один для всіх дехто не вписується в рамки і він злочинець а вас не дивує те що від різних людей вимагають слідувати одинаковим нормам? "Ницше оценивал преступника как тип сильного человека в неблагоприятных условиях, сильного человека, превращенного в больного. Его доблести объявлены обществом вне закона. Его натура не находит одобрения, и он знает, что никто не считает его ни полезным, ни нужным, он не равен другим, он изгой, презираемый и оскверняющий. "У таких натур все поступки и мысли окрашены красками подземелья, все у них становиться блеклым по сравнению с теми, чье бытие залито ярким дневным светом". Но, говорил Ницше, ведь в таком могильном воздухе обретали ученые и художники, гении и вольные умы, великие первооткрыватели... Такие люди часто отклоняются от прямой линии, носят на лбу значок вандала - не потому, что другие к ним так относятся, а потому, что сами они чувствуют ужасную пропасть, которая разделяет их от всех обыкновенных людей. Совесть не должна мучить злого человека: "злой человек" - это сильный человек, а потому его надо освободить от угрызений совести." _________________________ я думаю кожен має право робити що хоче головне не шкодити іншим але поняття "шкодити іншим" кожен розуміє по-своєму головне не починати суперечку з цього приводу п.с. я не про крим право, а хоча би про цивільне Додано через 18 хвилин а хто проти? ваші питання звучали трохи інакше, принаймі я так їх зрозуміла але менше з тим більше податків не повинно бути, має бути ще менше, але гроші в бюджеті мають використовуватися ефективно бо зараз скільки би грошей не було - все як в чорну диру держава - це організація, чому б до неї не застосувати ті ж принципи, які використовуються для ефективної роботи інших організацій?
Відповідь: Економічний геноцид нації ні, це не надто дивує..... бентежить те, що багаті люди зможуть отримати кращий захист аніж бідні...
Відповідь: Економічний геноцид нації Deus igrok, вам мало податків? платіть мої ну для прикладу візьмемо зарплату: грубо кажучи: з зарплати припадає половина її суми на податки (і сам працівник платить і роботодавець) і з тої зарплати оплачуються всі товари, послуги, роботи в яких теж частина ціни це податки так скільки ми платимо податків? у відсотках від заробітку? кожен раз отримуючи чи віддаючи гроші ми платимо податки або якісь збори а скільки людей в державі займається тим, що збирає, рахує і перерозподіляє гроші? більша частину бюджету держави витрачається не на потреби людей, а на сам процес збирання і перерозподілу коштів де логіка? Додано через 2 хвилини ... відколи світ
Відповідь: Економічний геноцид нації Жодних заперечень. Держава - велике підприємство. Якщо п-во вкладає гроші в соціальне забезпечення працівників: тренінги, спорт заходи, медична діагностика .... - ефективність працівників зростатиме. Теоретично , та сама к-сть працівників вироблятиме більший об'єм продукції. Залучаємо до цього ще R&D(ресьорч енд девелопинг) і обсяг витрати на продукцію зменшуватиметься , що безперечно впливатиме на собівартість продукту. Доречі, при такій стратегії - необхідності у збільшенні з\п не повинно виникати. Отож, держава повинна бути зацікавлена в забезпеченні тільки необхідним громадян. Надлишок - це вже ініціатива самого громадянина. Додано через 3 хвилини Логіки нема, більш того ...вже є програмні продукти ... як здатні все це обробляти, систематизовувати, і робити прогнози. Гадаю. даний етап розвитку людства - дозволяє все це автоматизувати.
Відповідь: Економічний геноцид нації Сумарно люди мають більше нерухомості ніж депутати - відповідно основна частина того податку буде з них. Нардепи навіть якщо і заплатять в бюджет податок, то все одно той бюджет собі назад роздерибанять. А там ще податки зібрані від простих людей, тобто їм ітак більше дістанеться. Соціальний захист людина має створювати собі сама - є для цього банки, інвестиційні фонди, страхові компанії та ін.
Відповідь: Економічний геноцид нації так, на даний держава велике підприємтсво з тупим, зажерливим керівництвом, яке його розкрадає і працівниками, які нічого не роблять, тільки чекають на збільшення зарплати, а активізуються виключно при слові "лівак" :D:D:D
Відповідь: Економічний геноцид нації Голод у світі наступає тому, що населення неконтрольовано збільшується, а проблемами с/г-виробників ніхто не хоче перейматися, так само, як нікому внашій країні нецікаво як живуть селяни і як виробляється с/г продукція. Всі хочуть споживати хороші продукти і багато, але нікого не цікавлять інтереси і проблеми селян. Село як і в нас, так і в світі знаходиться в загоні. Ніхто н хоче бути селянином. Результати не забарилися. Друга проблема це проблема крупних спекулянтів які наживаються на тому, що купляють в селян продукцію по низьких цінах, а продають споживачам - по високих. Є така проблема в усьому світі і в нас також. Стосовно податку на нрухомість, то його бути не повинно впринципі, оскільки нерухомість є нічим іншим як уречивленими гршима, які залишилися у їх власника після сплати ним податків. Тому податок на нерухомість є нічим іншим як оподаткуванням оподаткованого. По суті це дискримінація людини за критерієм того на що вона витрачає гроші: проїсти гроші можна не сплачуючи додаткового податку, а от якщо купив нерухомість - то будеш платити щороку і без кінця. Дискримінація. Поняття соціальної справедливості - окрема тем для розмови. Одне можу сказати - то не про нашу країну. У нас типова капіталістична країна, де соціальна справедливість не існує.
Відповідь: Економічний геноцид нації М-м-м-м... Якщо аналізувати ЗМІ і законотворчу діяльність ВРУ зокрема... то 2009 рік нас таки втішить податком на нерухомість. http://bin.com.ua/templates/analitic_article.shtml?id=37832 http://korrespondent.net/business/economics/362741 http://news.a.ua/?id=811&p=news_house Доречі, Східні сусіди теж збираються його вводити ..до 2011 року. :cowboy: Змінимо питання: демографічний показник зменшується, частина населення виїжджає за кордон. Так ? Але попит на нерухомість не падає! Чому ? ))))
Відповідь: Економічний геноцид нації А може Пинзеник просто не хоче займатися вдосконаленням системи збору існуючих податків? боротьбою з хабарництвом в податковій? викриттям злочинців, які ухиляються від сплати податків? Звичайно, що простіше ввести ще один податок а потім звітуватися про зростання доходів бюджету... Пригадується вірш Рильського "Моя Батьківщина", де він писав "моя Батьківщина - не палац бучний, над смутком хаток посивілих...". Таке враження, що саме цього і хочуть ті, хто зібрався вводити ці податки - щоб наша країна мала вигляд нагромадження посивілих хаток, і ніяких палаців! тим більше бучних!
Відповідь: Економічний геноцид нації не знаю чого тішитися новими податками? цей податок ще один тягар на середній клас а податок не є малий держава одною рукою дає, а другою забирає і забирає завжди більше ото і вся втіха