белорусские факты. Средний размер пособия, выплаченного в апреле текущего года, составил 59800 рублей, что по официальному текущему курсу составляет 12 долларов США
[OFFTOP]Если Вы про слова Ленина,то они,эти слова звучали несколько иначе...[/OFFTOP] Вот интересная дискуссия :
Так що ж їм, без олігархів, при ввп ніби в два рази більше ніж в Україні перепадало в кінці не більше, ніж українцям, в яких олігархи усе відібрали ?
А шо??????%-)На Украине строилось социальное жилье????Строилось жилье селянам державное?Где???Расскажите мне...плз.... ....Все, что зарабатывала страна в условиях дешевой нефти и газа, шло не олигархам, а населению. На социальные нужды, на жилье, на возрождение сельского хозяйства, на дороги, на чистоту и порядок в наших городах и селах......
Ну з "соціальних нужд" я вже знайшов про пенсію, яка така ж, як в Україні. Тепер "житло". Що, прям таки "соціальне" ? І дають квартири ? Хтілось би більш детально з цього місця. Ну, а "порядок".. так, порядок, не забалуєш.
Не знаю как где, а в Одессе в большинстве новостроев часть квартир передается городу, а там уже по очереди распределяется. Процентов 10-15 в среднем где-то
И ето было, вполне верю, но и простые люди жилье получали. Пару семей знаю таких, сироте одному помогали оформлять документы. Насколько много простых людей по отношению к тем пи... прокурорам - хз, но были по крайней мере!
В музеї. А ось КЕБИ народу точно немає. Я в промисловості з 1961 року. Бачив, перебачив. Але такого невігластва як зараз точно не було. Постколоніальний раб вирвався на волю та в своєму невігластві всі ті невеликі досягнення більшовиків зруйнував майже вщент. І цей раб має широкий спектр - від Ахметова до сільського п'янички Петра. Всі приклали руки. І жлобство отого бувшого раба добиває не тільки нашу країну, але й природу, яку надав нам Бог. Ось і тут я наведу приклад цього невігластва. Чи багато форумчан прочитає оце написане? Та ні! Бо вони приходять сюди не за конструктивним пошуком слідів істини, а лиш в трьопі показати своє "Я". А до реальних кроків спасіння цієї країни, то далі слів справа в більшості не йде. Згадайте мою пропозицію по спасінню заводу та допомозі дітям-сиротам. А для критиків Білорусії я з висоти свого спостерігання за "процесом" з 1961 року впевнено можу сказати, що в царині збереження промисловості вони набагато попереду. А ось в побудові ринкової економіки та громадянського суспільства у нас більше практичних "ґуль" і досвіду. Хоча і ми побудували замість ринкової економіки та громадянського суспільства сурогати, якими пишатися не варто.
[OFFTOP]Справедливости для темку видел о помощи детям-сиротам, ребята тогда скинулись и подарки отвезли. Насчет завода - не видел А так да - "делай что можешь, случится что должно" как то так вроде. Т.е. стараемся делать хорошо свою работу, ну и по возможности помогать ближним хотя бы[/OFFTOP]
[OFFTOP]Мова тут йшла про проект всеукраїнського масштабу з річним оборотом в десятки мільйонів гривень[/OFFTOP]