"Звернення Тимошенко з приводу створення нової парламентської коаліції, обрання голови Верховної Ради та ситуації в країні Я заявляю, що я особисто буду берегти цей парламент, новостворену коаліцію. Я ніколи не допущу знущання над Верховною Радою, над країною, які ми спостерігали останні місяці. Бо жодні президентські вибори не варті того, щоб політичні авантюристи кидали країну в прірву протистояння та хаосу. Дорогі мої! Я знаю як вам сьогодні важко. Важко багатьом людям у світі. Але я дуже хочу, щоб ви знали: є всі ресурси, необхідний потенціал, щоб захистити вас і гідно вийти із кризи. Після кризи завжди приходить піднесення. Просто вірте в Україну. Україна – сильна!". http://www.pravda.com.ua/news/2008/12/10/85903.htm Отак от!!! Чого всі всполошилися? Юля з нами! Вона особисто, вона і тільки вона ОДНА всіх проконтролює, заставить, за всіх усе зробить. Ну, як завжди.
ьогодні, 10 грудня, в 11.30 від імені керівника прес-служби наглядової ради НАСК «Оранта» Олени Кулакової на безліч Інтернет-адрес було спрямоване СПАМ-повідомлення про банкрутство найбільшої в країні страхової компанії «Оранта». Керівництво компанії «Оранта» офіційно заявляє, що це повідомлення не відповідає дійсності і є навмисною дією невідомого зловмисника для нанесення шкоди найбільшій страховій компанії України. Керівництво НАСК «Оранта» звернулося із заявами про розслідування даного інциденту й притягненню до кримінальної відповідальності невідомих зловмисників, що задалися метою навмисно й без усяких на те підстав завдати шкоди репутації компанії, до Прем'єр-міністра України, у Генеральну прокуратуру України й у Службу безпеки України. НАСК «Оранта» - найбільша класична страхова компанія українського ринку, має найбільшу представницьку мережу по всій країні. Компанія останні кілька років демонструє стійкий щорічний ріст і якісний сервіс. «Оранта» твердо гарантує виконання своїх зобов'язань перед клієнтами. НАСК «Оранта» показує динамічний ріст навіть в умовах фінансової кризи. Так, за підсумками 9 місяців цього року обсяг страхових премій компанії виріс на 62% стосовно аналогічного періоду минулого року. Компанія гарантує й подальше стійке положення на ринку та стабільність у роботі й обслуговуванні клієнтів. Із всіх питань прохання звертатися до керівника прес-служби Наглядової ради НАСК «Оранта» Олени Кулакової на електронну адресу alona.kulakova@oranta.ua, а також по телефонах 8-067-320-11-83, 8-044-537-58-00.
Хоча не все так просто... "Коалиции не существует! Страну обманули? (обновлено)MIGnews.com.ua Сенсационное заявление сделал сегодня на брифинге в Верховной Раде народный депутат, лидер фракции блока "Наша Украина – Народная самооборона" Вячеслав Кириленко: на сегодняшний день коалиции не существует – ведутся лишь переговоры!" Кому же верить? Ведь Сама Юля сказала: "Вчора в парламенті була утворена нова коаліція трьох політичних сил: нашої фракції БЮТ, Блоку "Наша Україна - Народна самооборона" та Блоку Володимира Литвина. Нарешті був обраний спікер парламенту - Володимир Литвин. Парламентська політична криза завершена. Завтра у Верховній Раді розпочнеться нормальна, послідовна робота." Що ж робить???
Ніфіга собі не в тему! Агов, Даниле, ми ж світову економічну кризу обговорюємо! Чи будемо тільки про кризу в Гамериці, чи в Німеччині, чи в Китаї, а ще краще в Росії...? А тіко не в Україні. Вас образило, що Юля в черговий раз відверто бреше? Ну то я ж не винен!
про ситуацію: джунглі... "В мире волчии законы, а у меня зубки покрупнее будут"(с) -> "Lock, Stock & Two Smoking Barrels" -> Winston Churchill
МІЖБАНК: 9,30-9,50 / $1 Гривня виправдовує навіть найбільш песимістичні прогнози. Її співвідношення до долара впевнено добирається до позначки 10. Торги на міжбанку фінішували сьогодні у діапазоні 9,30 - 9,50 гривень за долар. А розпочиналися з 8-ми гривень 50 копійок. Курс в обмінниках також - найнижчий за всю історію. Готівковий долар купували у середньому по 8,90, а продавали по 9,30-9,50. Офіційний курс від цих цифр суттєво відрізняється. Це - 7 гривень 73 копійки. НБУ на міжбанківські торги сьогодні виходив і збував американську валюту по 7,66. Від початку року гривня на Міжбанку впала на 87%, супроти 0,2% за 2007-й.
Попри те, Ющенко сьогодні казав що гривня досягнула мінімуму і на далі вже не падатиме. Але в те мені щось зовсім не віриться ((
Я ніяк не можу зрозуміти логіки нацбанку 1.нацбанк продає валюти менше, ніж є потреба 2. від цього росте курс. 3. нацбанк заборонив банкам віддавати депозити, через що банки маючи гривні, мають можливість закуповувати бакси. Де логіка?
Ще не було такого покоління, яке не кинули б на гроші. Просто на наш час припало більше таких кидків.
її немає. бажання наживи затьмарює логіку. прогнозувати курс доллара неможливо, бо не залишилось жодних критеріїв на яких можна би було базувати свої прогнози.
Знаєте, враховуючи ментальність дикості, яка існує у нас, я б (як не прикро) ввів в обіг замість гривні - євро. Скільки можна терпіти банкірів-форцовщиків? то правда. банки повстали проти нацбанку.... і доять його у всі дири. але то спланована акція і контрольована, як на мене для баксу і 4.80 то було забагато.
Свято наближається, свято наближається (с) Усе, можемо напитися з радості ... ПУ каже що у нас позитив ... ми дійшли до точки ... ХІБА У НАС Є ПІДСТАВИ НЕ ВІРИТИ ГАРАНТУ ????