Закон передбачає покарання за неправдиву інформацію. Було б непогано, якби такого жартівника добряче взігріли. Заявити про трильйон - це виказати неповагу до закону. Міг з таким же успіхом сказати "Я поклав із прибором на вашу систему". У німців він би довго відгрібав за свої жарти. Пам"ятаєте, як Задорнова німці вивернули навиворіть, коли на запитання прикордонника, чи немає забороненого, відповів, що крім наркотиків - нічого особливого?
Посилання не маю. Колись дуже давно Задорнов розповідав про ставлення до жартів представників різних націй. Чи правду говорив, чи з голови видумав, але розповідав таке. На запитання якогось прикордонника (чи то італійця, чи ще кого) про наявність забороненого відповів "Тільки наркотики", так той сказав "Половину мені відсип". А коли таке ж сказав німцеві, то німці поставилися до відповіді дуже серйозно і почали шмонати нєпадєцкі. Для німців жарти - це на сцені, а на роботі жартів бути не повинно "Ну-у тупыє" (с) Задорнов.
а як інакше? гроші є, значить сплатив податки, а якщо не сплатив, значить гроші незаконні. Яке ще може бути пояснення?
Тоді, впринципі, задекларовані трильйони стають досить позитивним явищем для держави. Це ж яка сума податків буде!
тепер багато чого залежить від НАБУ та Генпрокуратури. Але не тре забувати, що закон про спецконфіскацію - гроші сім'ї Януковича, дупутати провалили.
Президент Петро Порошенко задекларував права власності у понад 100 компаній в Україні, Росії, Польщі, Іспанії, на Кіпрі, Британських Віргінських островах та у Нідерландах, зарплату у сумі 121 054 грн, процентів у сумі 12 375 404 та інвестиційні прибутки у сумі 59 298 642 грн. Відповідні дані містяться у електронній декларації глави держави за 2015 рік. Декларація Петра Олексійовича: https://public.nazk.gov.ua/declaration/3371ace7-177b-.. За даними декларації, на банківських рахунках Порошенка зберігається 540 478 грн, 26 324 870 доларів, 14372 євро. Також президент задекларував 3,85 млн доларів та 1,111 млн грн у якості коштів, позичених третім особам. Внески до кредитних спілок та інших небанківських фінустанов становлять 8,19 млн грн. Готівкові кошти Порошенка у сумі 60 тис. доларів та 900 тис. грн утримуються у ПАТ "МІБ". Дружина президента має на банківських рахунках 71 146 грн та 8943 євро. У своєму Facebook Порошенко зазначив: "Усе коштовне рухоме і нерухоме майно: житло, земельні ділянки, авто, картини, жіночі прикраси – було куплено (не в оренді) до президентства. Більше того, здебільшого майно було набуто в той час, коли я не був на державній службі". "Щодо компаній, усі вони створені в той час, коли я займався бізнесом. У 2014 була створена лише одна нова компанія, якою я володію напряму, – для продажу Roshen. Я принципово зберігаю кошти у банках – 27 мільйонів доларів, з кожного цента яких сплачено податки до бюджету України. Все це відображено у моїй декларації за 2015 рік. Хоча й маю деякі готівкові кошти: 800 тисяч гривень і 60 тисяч доларів. Вважаю, що політики повинні демонструвати приклад і довіряти банківській системі", - заявив Порошенко. "Як на мене, мета електронного декларування не тільки і не стільки показати, хто чим володіє, а продемонструвати відношення видатків до задекларованих доходів. За останні 10 років у моїх деклараціях задекларовано доходи на суму понад 820 мільйонів гривень (за різним співвідношенням гривні до долара протягом всього часу)", - зазначив президент. Перегляд декларації | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ public.nazk.gov.ua
Коли останній декларант Закінчить і натисне "Enter", — Світ зрозуміє, що ми — центр, Що ми — фінансовий атлант. Убогість наша — хитрий блеф Убогі ми — лише неначе. І тихо МВФ заплаче — Бо @хуїє МВФ. ––— Процишин Богдан (с)
Як на мене, те що президент левову частку своїх грошей зберігає у доларах, є своєрідним показником...
е-декларація Порошенка і мене зачепила: згадав, що не віддав йому позики. Я вже півроку мучусі, написано на папірчику позичив $1ххххх у Петра.... Думав у якого Петра.... які гроші... а тепер згадав.
Та нє.... Оказалосі, що депутати перед тим проголосували, що те, що вони вкрали до 2015 року - нерахуєсі. Дупіру, як після того вкрадуть, а як знімут недоторканість, тоді притєгнут.... як не втікне за бугор.
Саакашвілі в сьогоднішньому інтерв"ю висловив цікаву думку. Такі нахабні декларації депутатів тому, що депутати не вірять, що будуть ще верховодити в Раді три роки. І декларації - щоб потім сказати, коли почнуть тратити гроші: а я все задекларував. Декларації - передчуття ними дочасних виборів, точніше, до того майбутнього, коли вони вже не будуть нардепами. View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/vb.260603653970023/1332724043424640/?type=2&theater Труханова, Ковальчука, Насірова, Хомутинника він інакше як бидлом не називає.
Коли їх вже порозриває від тої жадібності, багатства? Декларации власти: у депутатов килограммы налички, древние книги и свои церкви (инфографика)
Сподобалася замітка одного директора музею. Каже у нас пару років назад з музею вкрали Біблію, що друкував Федорович. Переглядав декларації - знайшов!!! Очевидно, депутат не крав, він просто віджав у злодія. Тобто це називається перевіджим.
Вже була опублікована. Там зарплата, квартира і позика на ту квартиру «Заробітна плата: ми вносили 2015 р. – 4 500 грн. Там вийшло у мене 75 тис. грн, вказав свою однокімнатну квартиру в м. Чернівці (вона у мене перебуває в кредиті в даний момент), вказав свій борг (я винен банку 11 тис. доларів). Все, що у мене було, я вказав», – розповів Гаврилюк. Читайте більше тут: Найбідніший нардеп: козак Гаврилюк опублікував е-декларацію
Хулігане, а тепер собі так прикиньте тему, яка полонила інтернет: тре піднімати зарплату дупутатам до 36 000 грн, чи не тре. Зараз то здається просто насмішкою. А ви знаєте, що процентів 20 - 30 взагалі не ходять отримувати зарплату, бо їм просто впадло?