Як на мене доля і вибір ідуть поруч. В кожної людини є призначення якесь в житті. А як вона до нього дійде і коли і буде її власним вибором. Адже в кожній ситуації нам пропонується кілька шляхів її вирішення. І кожен веде до різних наслідків, знайомств. Але те що має статись обов'язково стається.
Це вибір в питаннях: куди поступити на навчання, з ким повязати свое сімейне життя ... А коли людина захворіла... лікар скаже: ну так вибери здоровя... і що тут пацієнт скаже: Ні я вибрав хворіти, такий мій вибір?? - Він неможе реалізувати вибір, бути здоровим
Але тому вона й істина, що вона одна і не залежить від думки чи досвіду якоїсь людини!! І вона в Христі! І щоб її знайти і зрозуміти потрібно, просто, послухати і прийняти слова Ісуса Христа: Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете, і пізнаєте правду(істину), а правда(істина) вас вільними зробить! Іван.8:32 Отже, пізнати істину, і бути вільним можливо тільки слухаючи Слова Христового... а не через свої роздумування, чи власний досвід...!
Як би там не було насправді і хто б якої думки не дотримувався, але всі погодяться, що завжди є смисл вірити у краще. Іншого виходу у людини просто немає, на якій би сходинці життєвого успіху вона не знаходилась.
Так. Несвідомо реалізовував хворобу, реалізував. Тепер хоче свідомо вибрати здоровя і що?? Боже дай..?? Не дасть а сам неможе...
Я вже сказав...продовжую вважати себе християнином...але радше..в силу місцеперебування...Але Я це повторюю завжди... І ще... Знов цитую себе ж....
Всі наші вчинки, думки, почуття, бажання і є нашим вибором. І коли ми робимо якийсь вибір, то він має наслідки, які вже неможливо змінити. Але наш вибір не зникає. Ми і надалі можемо вирішувати що робити. Як в випадку з хворобою, то в нас є вибір як себе поводити дальше. Чи радіти життю, чи нити що все погано, чи надіятись на виздоровлення, чи зневіритись. Чи продовжувати життя, чи ... Вибір є завжди, тільки ми забуваємо, що кожен з наших виборів має наслідки.
знов ж таки..не нам судити... Бог дає життя...Він і забирає... Хм...повторююсь... Ярику,Ви теж вважаєте себе пупцьом,наскільки я розумію?
Пупцьом чого, чи кого ? Коли горить вогонь ви в нього не лізете, якщо не вмієте плавати то в воду не лізете, та і без парашута не стрибатимете. Ви оберігаєте себе від чогось поганого, не будете наражати себе на небезпеку. Це тому що ви не вірете в те, що все за нас вирішено.
але я знаю,що,як настане час,то мені доведеться туди полізти... Ех...чоловіче...скільки я вже надивився на отаких...хм..."кузнєцов" свого щастя...котрі "сознатєльно"..кують...кують...кують... Аж поки Бог не покаже свій палець... А тоді... Чи не знали люди,які недавно загинули неподалік Львова в аварії,що їздити небезпечно,що трапляються аварії..і часто? А інші....несть їм числа... Кожну подію можна розкласти по поличках:от,якби тоді я зробив не так,а ТАК,все сталось б по-іншому... Вся річ в тому,що в ТОЙ МОМЕНТ ми робимо якраз ТОЙ крок...часто фатальний... Один крок...
Це наш вибір, який має наслідки про що я вже писав. Вибір водія, а не людей які загинули. Це водій мав вибір пити, чи не пити, перевищувати швидкість чи не перевищувати ... А аварія і мертві люди, це наслідки. Ну не перестраховувались би ні ви ні інші люди, якщо б було так що нема вибору. Не брали б парасолю, навіщо якщо за нас вирішено, змокнемо чи ні. Незнаю як ви, але я не робот.
Хвороба не береться нізвідки. Були значить причини і на це. Людина має вибір або змиритись з хворобою або їй протистояти.Бувають випадки що хвороба міняє світосприйняття людини, спрямовує її енергію, діяльність в інше русло.
Так я згідний і про подібне говорю. Вот в Конституції України, в розділі прав громадянина, перше право - право на життя і що це значить? всі мають право вічно жити?? Щоб це не значило самі по собі права дають тільки можливість діяти. До речі Ви можете стати президентом України, у вас є таке право. А вже від ваших знань, ресурсів залежить чи ви можете релізувати це право/вибір.