День Валентина та подарунки

Discussion in 'Дівочі посиденьки' started by anonymisiii, Feb 3, 2017.

1. anonymisiii

anonymisiii Жизнь Вася то така вєщь, яку не понять ...

Усім доброго вечора! Не сваріть мене за пост не в тому місці і за банальність.
    Пишу тому що хочу взнати думку від реальних людей, а не всяких там статтейок.

Справа така, зустрічаюсь з дівчиною. 3 тиждні. Дівчина подобається, 4 роки перед тим не міг її виловити)) Тобто 4 роки тягнулось, моталось але аж тільки тепер її випадково зустрів і понєслась...)

Проблема, як завжди заключається в подарунку на день Валентина.
    У мене було багато дівчат, але ніколи не втрапляв в таку халепу як за 3 тиждні до такого "формального" дня.
    Отже, не хочу робити серйозних подарунків бо це явно стрибок вперед, і не хочу образити якщо подарую якусь фігню.
    Дівчата, жінки) Порадьте "середнє" що можна прикинути як подарунок дівчині. Їй 20

Ресторани і тому подібне відпадають бо на 14-те не зможу бути в місті.

Дякую) Зелений мабуть раз тут питаюсь поради)
    Сам не люблю формальних свят, але не хочу бути засранцем перед нею всьотки
    О такі пироги

2. manur

manur Well-Known Member

У календарі Східних Церков (Православної 14 лютого згадуються лише святі Трифон, Перпетуя, Сатир, Ревокат, Сатурніл, Секунд, Феліцитата, Петро та Вендиміан. Натомість пам'ять трьох святих Валентинів українські Церкви відзначають 7 травня, 19 липня, 12 серпня.

День святого Валентина — Вікіпедія

@anonymisiii, ви римо-католик? А дівчина ваша римо-католичка? якщо ні, то це свято просто ТУПО вам святкувати.

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Від якої суми для Вас починаються "серйозні" подарунки?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. anonymisiii

Ні, самому ж по-барабану ці всі свята. Просто їй 20 і вона скоріш всього подумає що я зажмотився. Це ж 20 )))

Та діло не в коштах, а щоб "не гнати лошадєй" вперед. Вибрати щось нейтральне

• Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

Ви так кажете, наче вони молитовну службу з того приводу справлятимуть.
    Цей день лише привід проявити увагу і зробити приємне коханій людині, якщо така є і якщо маєте бажання.
    А якщо хлопеці буде дівчині про римо-католиків розповідати, замість того, щоб купити цукерки, то він прославиться як скупий "засранець" (с) :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Latana Royal

Подарунки приємно отримувати не тільки в 20

Я трохи не розумію Ваших побоювань, про отих коней. Ви 4 роки за нею ганялися, а тепер боїтеся, що вона про те здогодається? Чи Ви думаєте, що її злякаєте кільцем з діамантом?

• Подобається Подобається x 3
  7. anonymisiii

Фактично ми зустрічаємось 3 тиждні.
    Я хочу почути поради що можна подарувати враховуючи такі терміни.
    Так, я не хочу її злякати якщо куплю щось серйозне, що буде намікати на дуже серйозні стосунки. І їх ще немає
    Справа не в тому що я їх не хочу, я просто не люблю спішити і забігати наперед.

8. Latana Royal

Цукерки рафаело у святковій коробці (вони саме до весняних свят роблять коробочки з сердечками, квіточками), м'який ведмедик Тедді (яких завгодно розмірів, і чим ближче розмір ведмедя наближуватиметься до її власного зрісту, тим частіше колотиттметься її сердце) і квіточки - стандартний варіант, який ні до чого не зобов'язує.
    Можуть бути нюанси. Так, наприклад, якщо Ви значно за неї старший, то це буде несолідно. Тоді можна ведмедика невеликого і йому в лапи коробочку з ювелірним кулончиком, тощо.
    Можна квіточки і цукерки сувмістити: зараз роблять оригінальні букети з квітів.
    Взагалі то мало знати вік дівчини, важливо ще брати до уваги інші фактори: характер, соціальний статус, середовище в якому виховувалась, коло інтересів і цінностей.
    Можливо "святковий кошик" з набором продуктів (у нас в супермаркетах такі роблять) буде доречнішим, ніж ведмедик...

Last edited: Feb 3, 2017
  9. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Подаруйте парфюм, близький за ароматом до тих, якими дівчина користується. На мою думку це нейтральний подпрунок і в одночас не буде вважатися якоюсь дрібничкою непотрібною.
    Ще доречно, на мою думку, подарувати якусь прикрасу з напівдорогоцінних металів, або каменів. Така річ і не буде "зобов'язувати" і в той же час не буде виглядати якоюсь дешевкою.

10. Latana Royal

Як на мене - парфюм можна дарувати тільки якщо точно знаєш назву, чим людина користується. Бо запах, якщо не вгадати, здатен дратувати і викликати головний біль.
    Мені, наприклад, із купи різноманітних ароматів, які дарували чоловіки, вгадав лише один, з одним ароматом. Сотня інших скляночок була сплавлена кому завгодно, хто згоден був забрати, бо який сенс їх зберігати. Парфуми з часом починають смердіти :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Флешка у вигляді Серця

12. Forpost

Forpost Стоїк

Крамниця квітів за оперним

Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  13. Latana Royal

Ой, дякую, помітмла помилку завдяки Вам. Хотіла написати "букети з цукерок" :pardon:

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Нічого дорогого, нічого інтимного, тільки приємність - троянда і коробка рафаелло саме те. Три тижні ще не той срок, аби дарувати щось дороге і багатообіцяюче.

• Подобається Подобається x 2
  15. Latana Royal

от мені цікаво, а є такий шаблон, за яким можна виміряти, через скільки тижнів починається кохання і серйозні стосунки?

• ... ... x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мені чоловік довго не покупав парфуми, а як купив перший раз парфум, так і влучив в десятку, мені так він сподобався.
    Кёльнская вода Вербена. Він для літа дуже гарний, як на мене. Аромат лимонно-м'ятний, пречудовий. Свіжість, гарний настрій - забезпечені. На літо його беру завжди, пока не набрид. Не можу сказати, що дуже стійкий, так і коштує недорого - зараз десь 380грн - 125мл.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю парфуми, троянди і рафаели не годчться...якщо там є ше "вздихатілі" та всі припруться з рафаелами і трояндами, дехто з парфумами :facepalm:

• Креативно Креативно x 1
  18. Latana Royal

Ну а мені в Yves Rocher дуже підходить декоративна косметика, косметика з догляду і категорично не підходить жоден із парфюмів. В кожному присутні досить солодкі нотки, від яких мене нудить :pardon:

19. Latana Royal

гадаєте, що наш ТС там у черзі до неї стоятиме?

• Смішно Смішно x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можна троянду, або ромашку, але віртуальну, в вигляді ММS

• Креативно Креативно x 1
а де твій аватар? :)