ні, нанотехнології доводять що і частинки менші за атом теж матерія) а нематерія -- це наше підсвідоме!
Першоцеглинки матерії Ви помиляєтесь. Першоцеглинки матерії вже знайдені. Ними є кварки та лептони. Протони та нейтрони складаються з кварків, а атоми з протонів, нейтронів та електронів, які є лептонами.
Ви є істина в останній інстанції? То скиньте в приват свої ФІО... Буду при нагоді хвалитися,що знайомий з особою,що відкрила "першоцеглину матерії"
Так років 50 тому в підручниках писали що основою і "цеглиною" всього є атом... А в середньовіччі в підручниках писали,що Земля стоїть на трьох китах...
Трішечки не так. Тенденція змінилась. Раніше відкриття нових цеглин були викликані тим, що відкривались елементарні частинки, з яких складається атом, тобто електрони, протони, нейтрони. А зараз відкриваються лише нові елементарні частинки, які складаються з кварків. Іншим типом є лептони. Але немає нових елементарних частинок, які складалися б з чогось іншого. І це при всіх доступних нам енергіях! Звичайно, певним не можна бути, бо є енергії, які нам поки що не доступні...
Я б не сказав, що я нічого не знаю. Я знаю, що кварки утворюють протони та нейтрони та інші елементарні частинки.
Асимптотична свобода кварків Про кварки великих енергій відомо, що вони є асимптотично вільними. Тому я не думаю, що вони можуть виявити якусь структуру при високих енергіях, бо немає звідки.
Ацюковський Ефіродинаміка http://www.atsuk.dart.ru/ http://ether-wind.narod.ru/Atsukovsk..._2012/100.html
В МИФИ состоялась встреча Патриарха Московского и всея Руси Кирилла с преподавателями и студентами. Патриарх заявил, что энергию, темную энергию, материю и антиматерию - все это создал Бог. На вопрос о том, не мог ли Дъявол участвовать в создании темной энергии, черных дыр и прочей "космической" чертовщины, Патриарх Кирилл ответил, что Дьявол не может созидать, он только разрушает, поэтому и "черные дыры" - творения Господа. Джерело Як все просто: вчені ще не знайшли темну матерію, а в релігії завжди один постулат ("все это создал Бог").