Я своему мужу сказала что если разведемся, то я лучше буду чьей-то любовницей, а что может кто-то и осудит, но ведь хлопот меньше, не переживаешь что будет голоден, не обстиран. не доволен, не нравлюсь, изменяет, пьет, денег не даёт. Да! в наше время мы слишком самостоятельны и мужское одолжение женитьбы совсем не нужно, жаль конечно поздно все поняла теперь всегда только стирка, уборка, работа. переживания. И ведь правду говорят девки замуж не ходите там конфеты не дают.
Посмотрим на вас, одинокую такую и гордую, лет так после 35-ти, когда девки наши начинают с ужасающей стремительностью отцветать и разлезаться, и когда после пару лет развода женщине мужчину рядом хочется до кровавых слёз в подушку, а кругом только отработанные потные мужланы с жывотами, отрыжкой и слабом понятии о настоящем сексе, более-менее стоящие давно разобраны и держат их цепко. Да и дети свои ой как часто уже не в радость, прицеп ещё тот, а косметика заметно не помагает, и диета к чёрту... Вэлкам.)
попробую ответить. помимо банальностей по типу крепкого плеча, защитника и прочая. От брака (читай "семьи") женщина получает одно из самых главных событий: ребенка. Только я говорю не просто о "родила чтобы родить" или "родила. потому что забеременела". А в плане: когда женщина уверена, что этому мужчине готова родить ребенка. - это и есть то, что она получает от брака
Хто присвятив своє життя Богові або хворий, краще не одружуватись. Решта, щоб не жити в гріху, потрібно одружуватись і виходити заміж.
тю,а без сімї зачати біологічно невийде. Сімя необхідна жінці не так для зачаття,як для матеріального забезпечення рєбйонка. Причом,зачасту той хто забезпечує,є нет тим хто зачинає. Сед,бат тру.
Сім"я жінці потрібна для впевненості, захищеності, стабільності, відчуття того, що ти не одинока й потрібна. Зачати-діло нехитре. Головна цінність сім"ї в тому, що дитина народжується в любові і виховується в любові двома батьками. Знову ж таки, ви проводили якесь статистичне дослідження?
Я вже десь говорила, що ця дитина видно зарано подорослішала і нічого доброго в житті не бачила. Бо в мене вже троє хлопців були ( один якраз зараз є) у віці 21 і вони не сиділи, не сидять і певно не будуть сидіти на форумах вирішувати таких питань, як женячка, чи які дівки стерви. Йому бідному тільки можна поспівчувати, що в нього таке життя, що він тут тим займається....
Не думаю, що знайду там, що вони когось питаються, чи треба женитися, чи розказують людям, як дівчат принижують. І це заява в 21 рік? Що ж ви скажете в 50?
В 50 бастрад або нагуляеться вже i буде щасливий в сiмейному життi з Нею i дiточками, або буде балдiти i натягувати молодшу рокiв так на -надцять за себе курочку. Закруглить деякi своi крайнощi i остепениться, принаймi мислить в багатьох речах вiн правильно. Сiче змалку.
Оу, для цього Бастард повинен бути дуже і дуже заможним хлопом Чи Ви вірите в щиру і чисту любофф між 20-ти річною курочкою і 50-ти річним когутом?