За дітей, наприклад. Кожен наш крок має відбиток на долях інших людей, тим більше такий, як одруження. Але відповідальність полягає також у прийнятті рішень, таких, як одружитись. Гм. А любив він жінку чи фігуру? Якщо друге - та да, звичайно. Аби не брехав до одруження про це, головне.
Секc без кохання - не смачно. Кохання без сексу - не ситно. Секс з коханням - це мрія гурмана. Будьте гурманами у всьому. Хороший смак ще нікого не псував.
якось завжди дивно читати саме від жінок оце ,відповідальність,. Брати на себе відповідальність за інших - найперший чоловічий обов'язок як голови сім'ї. І якщо чолоік цього не усвідомлює, чи не хоче, чи боїться тої відповідальності - одружуватись дійсно не варто.
що міняється для дітей, якщо батьки не мають штамп у паспорті? плюс ще й держава доплачує "матерям-одиначкам" одне без другого немислиме типово жіноче ставлення -- нехай мене кохає за "багатий внутрішній світ"))) ага, зара, рабєжалася, тюбєтєйка новая адєла ключові слова працюй над собою
Почала гладшати? А якщо у жінки гормональний збій після пологів? Капець! Себе ж не видно, правда? Відрощуєте пивні бджухи не переймаючись чи то буде подобатись вашій жінці. А ще кажуть " У доброго чоловіка і жінка господиня".
Якщо подивитися на яку модель взаємостосунків переходить Захід, то це друга сексуальна революція, тільки в площині шлюбів. Громадянський шлюб виходить на перше місце, і це по крайній мірі чесно, тому що все тримається на добрій волі. Сексуальні меншини також в багатьох країнах легалізують свої шлюби на державному рівні. Діти часто і всиновлюються, і від різних батьків, всі живуть однією родиною, при чому і батьки і діти можуть бути різних рас і національності. В загальному це нагадує картинки ідеальної Землі з книжок Свідків Єгови - всі раси і народи люблять один одного, живуть разом з природою і тваринами. Я думаю це нові віхи в розвитку людства, до нас можливо і дійде тенденція як завжди через 20 років.
Різні випадки бувають... Але не треба порівнювати звичайних жінок з модельками, актрисами та іншими культуристками
Просто без батька виростають. І не факт, що той батько, котрий не одружився, буде допомагати, коли сім'ю залишить. Неправда. ) Жіночність далеко не у фігурі полягає. А це просто брехня. ) Ну-ну. ) Отак будемо слини пускати за кожною перехожою фігуркою, цікаво, хто залишиться коло малого лисого череваня через 20 років? ))) І де там жіночність? ))) (Фу, сказав мій чоловік) (На другому фото жіночності також нема, і не в повноті справа).
це точно такі самі жінки, як і решта, тільки не шукають виправдання своїм лінощам який зв’язок між штампом у паспорті та “без батька зростати”? двоє людей мають штамп у паспорті, живуть окремо -- то вони з “батьком зростають”? і чому саме “з батьком”? а без матері ні? якраз правда. жінка або стеже за собою, щоби подобатися чоловікові, або “подобається собі такою” а виправдання “або/або” -- це лише виправдання своєї ліні та обжерливості так, типова жіноча принцеси не какають, тому в них так багато г, коли виходять заміж)) зустрічне питання: якщо баби жирні та ліниві, то чому чоловіків вони називають “козлами” та винять у поганому своєму житті?)))
У всьому винні сусіди, які не думають про сусіда та його ненаситну жінку. Займаються "хімією", обдурюють людей, крадуть гроші, будують вілли, купують мерседеси, поночах смажуть шашлики, а поруч в конурі живе дибіл на одну зарплату, морить себе, дружину та дітей... . Кажуть, якщо чоловік до 40 років не мав інтимних стосунків з жінками, то після 40 років від нього чути цапом.
Але ініціативного, волелюбного, з твердим характером чоловіка майже неможливо "переробити" (а якщо навіть і вдасться, то буде він вже не той), і не всі жінки це приймають, як факт. Так що, якщо жінка хоче змінити щось в стосунках, то може спочатку спробує щось змінити в собі? ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- Як одне зв'язано з іншим?
їздить тут іноді зі мною в маршрутці...коли стає біля мене, враження таке ніби він в одних шкарпетках ходить рік... незнаю чи жонатий, обручки ніби не носить але в сучасної молоді обручка не показник. і кросовки... я не переношу запаху гуми з потняками вперемішку.... таракани гинуть зразу. ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- елементарно, Ватсоне...
Ой ні. В мене кума моделька, розписати тобі тижневий розклад? (Наперед кажу, варить тільки в суботу-неділю, має пані на прибирання, пані на прасування, закупи організовує чоловік). Я про те, що для певної категорії чоловіків діти перестають бути дітьми навіть коли були з матір'ю одружені. А з тих, що не були одружені, про дітей забувають ще швидше. Це не те, що неправда, це дурня. Це дівчатка чепуряться, щоб сподобатись хлопчикові. Жінка доросла робить все для того, щоб комфортно себе почувати. І повір, якщо жінка подобається собі, то її шанси у чоловіків набагато вищі, ніж в тих, котрі стараються сподобатись одному конкретному чоловіку. ) А для чого ж ви гамнистих заміж берете? Жінка з багатим внутрішнім світом ніколи не буде стверджувати, що в неї багатий внутрішній світ. І та, що його справді має, не буде виходити заміж за примітива, котрому потрібна лише її 90-60-90. А якщо ти купився на таку, то це про тебе дуже багато говорить. А давай спочатку на моє відповіси? Чекай-чекай, ми ж обговорюємо питання глобально. Чи про окремо взятих невдах говоримо? Розумна жінка нікого не буде переробляти. І навіщо переробляти ініціативного та волелюбного? До речі, ці якості не означають автоматично хорошого сім'янина. Гм. Але ж чоловік її такою взяв. То чому вона себе має переробляти?
Звичайно не всі можуть бути модельками, чи культуристками, але це не означає, що мають бути "коровами". Поки не виходять заміж, всі трмаються в формі, як тільки вийде, зразу набирає габарити. Шановна, жіночо половино, якщо ви хочете, щоб вас завжди любили, шанували і поважали чоловіки та чоловіча половина взагалі, слідкуйте за собою не тільки до заміжжя, але й завжди. Моя дружина, як виглядала колись до весілляЄ, так і виглядає зараз і навіть краще. Нічим вона не займається і ніяких дієт не дотримується, зате по роботі в хаті і на городі їй немає рівних.
не вірю))) коли чую від жінки фразу "я собі подобаюся" -- така жінка у ту саму мить перестає бути цікавою. все. кінець будь-яким потенційним стосункам бо кожна людина має над чим працювати так і ж кажу -- не тре))) шлюб -- добровільні пута, в які потрапляє чоловік, який купується на красиві оченята оу, нагадай тоді, на яке? не будемо розмежовувати, оскільки всі суперечки практично завжди є узагальненнями та й "окремо взяті невдахи" -- це вже якісь відсотки)))