похабщина з девідом духовним в головній ролі... усім рекомендую!.. ) тим паче, що якраз з’явилося дві серії третього сезону... (два перших сезони я "проковтнув" місяця два тому)...
останні кілька серій 4-го сезону ну ппц сумні та плаксиві третій сезон запаскудився і четвертий також
тобто вже нині! пс. почнуть писати сценарій до нового сезону, може він не буде такий ніякий, як кінець цього та попереднього сезону
там діалоги в стилі: - ой, як погано ти зробив - ой, не роби так більше - ой, спробую не робити :rolleyes:
майже плакав від сцени, де всі коханки сидять разом і мирно спілкуються але то тільки кілька серій таких було
Завидую Вам. Мой любимый сериал был Убит Пи джеем:ireful: Потому как опасаюсь, что даже Тоби не сможет вытянуть на том, что у него осталось
[OFFTOP]я ще кілька серіалів дивлюся досить веселий та оригінальний: фішки, гроші, адвокати хоч і на заїжджену тему поліції, але цікавий, але нечасто виходе: влада закону / власть закона / The Chicago Code просто розривний мегаржачний: колцентр[/OFFTOP]
[OFFTOP]Пупер, да я тоже МНОГО смотрю. Очнеь много Но вот один выделился на фоне остальных на несколько голов... не только драматизмом и глубиной проработки. Да, Всем. И именно его в прежнем виде уже не будет.... Остальные. Ну одним больше. одним меньше. Что-то закроют - легко замену найду. Но в этом случае, замену найти будет архисложно,[/OFFTOP]