То все реклама! Думаєте може людина 6 років бути непереможною? А реклама л'ється рікою Реклама останній винахід брехні...
Це просто супер! В нас, крім мене, ніхто не збирався відмовлятись від ящика. Але, тут втрутилось провидіння Господнє, не інакше. 2-3 роки тому щось зламалося в тому телевізорі. І так фантастично, що з DVD він приймав сигнал, а з ТВ антени - ні. Спершу чоловік намагався щось полагодити. Прийшлося вдатися до тактичних маневрів. Знаходити щось цікаве і дивитися. І всі так звикли, що зовсім забули про спроби полагодити ящик, чи купити новий. Самі шукають щось і дивляться. Щастю моєму нема меж. 1) В домі тихо. 2) Діти не дивляться безконтрольно всяку фігню. 3) Всі дивляться тільки те, що хочуть, а не те, що їм хтось пропонує. 4) Вивільнився час. І ще багато, багато плюсів. А новини вже давно краще в інеті прочитати. Ось так.
Я зомбоящик не дивлюся вже років три-чотири. Вдома у нас телевізора немає фізично, а дивимося ми його хіба що на відпочинку в якійсь іншій країні. А українське / російське телебачення - це масовий метод промивання мізків населення.
"Мы сегодня в цирк поедем! На арене нынче снова С дрессированным Медведем Укротитель дядя Вова." Я в дитинстві терпіти не могла цирк. Там тварин мучать...
а ше земля кругла, оказується А по темі, то я деколи дивлюся блок "новинних" каналів, М2 і фудтбол. Те шо там, в новинах не говорять на чистоту, то понятно, але ж в курсі подій в країні треба бути.
Брехуни на телебаченні сидять на всіх каналах і перекручують нашу свідомість і уяву про життя в Україні і Світі. Наприклад БЮТовець А,Шевченко звинувачує Інтер в брехні а його жінка на ньому працює.
Хіба десь у світі є телебачення без брехні? Щодо моделювання свідомості - ну, не моделюйтесь. Ніхто ж не заставляє.
Справа в тому що об*єми і розмах брехні в різних країнах різний. Наприклад найбільший розмах брехні в країнах третього Світу а ми як відомо до них і належимо. Самою брехливою передачею є програма С.Шустера де збираються люди позбавлені совісті - 99%.
А нє, маю залізти в печеру і робити собі власне уявлення. :D Шо Ви вопше пропонуєте? Заточником стати? ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ---------- То просто шоу, імпровізована вистава. На любителя. Не нравицця — будь ласка. А новини не дивитись зовсім, газет не читати, ні інтернет-видань, то шо це буде?
На жаль у нас нема громадського телебачення де б могли виступати звичайні люди ; всім приходиться дивитись заангажовані канали а потім обирати придуркуватих президентів.
У Шустера запитвли чому він працює саме в Україні? Він каже що йому подобається Вся країна "на повному серьозі" дивиться Шустера і не може зрозуміти що там (згоден) спектакль розігрується.
Це не передача винна. І не Шустер. Це наша дійсність, наша політична еліта, наша недолугість... Хоча з відсотками, думаю, Ви перебільшуєте.
Серіали це знахідка для "капіталістів" для того щоб люди сиділи вдома після роботи. А тим більше поменше розмовляли про політику.
Ну, вы уж как-то определитесь... Или может, вы их держите в одной корзинке, тогда это уже очень большая политика и как на меня, им до лампочки люди вообще.
Ото гляну на початку передачи Шустера що нема ні "Тризубівців" ні "Свободи" і дивлюсь як спектакль для того щоб заспокоїти нещасних людей. А Шустер аж спотикається...