Если кто-то в поисках триммера и не может выбрать, вот полезная ветка другого форума http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=47:7882-45 Сам когда выбирал, перечитал всю переписку. Очень помогло.
Фігня, ті шо з пилососом забивають швидко і не такі ефективні. Сам користуюсь філіпсом і насадки для стрижки волосся в носі і вухах дуже корисні. А та стаття якась така собі, малодоречна і вполнє явні речі написані) Півміліметровий крок точно не потрібен. Достатньо насадки парного кроку 2-4-6-8... і т.д. під 1 мм теж ніхто нічо не голить, так можна і без насадки поголити просто, залишиться щетина.
Не не. Там не статья главное. Там 45 страниц переписки-обсуждения разных триммеров. Статья - это просто последний пост в той ветке
Ааа, я шось не побачив шо там 45 сторінок))) Ну читати я то не буду. Тример маю якйи мене повністю влаштовує) Проте ітак 90% писка стрижу ножицями)))
Ну це просто вигадки))) Така фігня можлива краз від "легкої небритості" і щетини. Ніхто не жалівся на бороду ше)) Ну так вуса вусами, але звикають і радуються)))