А тобі яка різниця, що пишуть в темі "атеїзм"? Пасись в християнських темах. Чи там нудно? Мабуть, ікони давно не плакали?
Релігія може існувати без атеїзму, а атеїзм без релігії ні. Тому тема "Атеїзм" знаходиться в розділі "Релігія". Тому що атеїсти - така ж суть Бога, в яких роль атеїстів, як у кожного своя роль. Потім Бог дасть тобі роль віруючого, а хто був віруючим - дасть роль атеїста.
В сказках добро, после отчаянной борьбы, повсюду побеждает зло. Что же, на то они и сказки. В реальности же чаще все заканчивается наоборот и люди с болью постепенно избавляются от привитых им в детстве при помощи сказок иллюзий (с)
Православний телефон за півтора ляма рублів. Це 20 000 баксів Лимитированная коллекция Gresso Meridian Православие
Все, переконав. Я здаюся. Завтра скажу шоб розпускали Московський патріархат. Іслам і протестантів розпускати?
Не знаю, чи пасує таке говорити, але... Я за всі Великодні свята тільки один раз був у храмі. Вночі, практично один. Але грошинку на церкву я передав добровільно і без нагадувань чи прохань з боку кліру. І минулої неділі відправу я також слухав, стоячи біля шафи в хаті. Але в суботу випадково зустрівся з жіночкою, котра ходить до церкви, і також передав через неї грошинку на тацу. Вона зраділа і, в принципі, навіть не здивувалася. Я це до того, що тільки агностики і атеїсти кричать за гроші і релігію. Хоча самі ніколи не давали тих грошей. Якось воно нездорово виглядає...
Вони звикли брати, а не давати Хто просить у тебе то дай, а хто хоче позичити в тебе не відвертайсь від нього (Матвія 5:42) View: https://www.facebook.com/evilpanda.ru/videos/2478715589125166/
Дуже добре, що молитви ні на що не впливають. Монастир УПЦ МП, в який ходить голова СБУ, розповів про молитву за російських воїнів
@Мих Чим ви відрізняєтеся від африканського шамана, який кожен день викликає дощ, а коли дощ нарешті починається, то шаман думає, що це від його ритуалів?
Цієї ночі до Землі наблизиться комета з періодом обертання 25 мільйонів років Детальніше - за посиланням. Можна спробувати розібратися, як влаштована та мізерна частинка Всесвіту неподалік від Землі та сама Земля, на якій ми живемо. Також пояснюється, чому міняється клімат, і всяке там глобальне потепління викликано зовсім не діяльністю людства (як стверджують всякі шамани від екології, щоб видурювати на свої громадські організації гроші), а тому що земна вісь коливається (описує кола) відносно площини обігу Землі навколо Сонця. Я виклав своїми словами, можливо, не зовсім точно з наукової точки зору, але як я це зрозумів. Подібно до дзиги, коли вершина дзиги не в одній точці, а описує кола з періодом, набагато довшим, ніж період обертання самої дзиги.