Не буде ні в 2012, ні в якомусь іншому. Кінець світу - це вигадка людей, які поняття не мають про Всесвіт, його початок і кінець.
Коли говорять про кінець світу, то мабуть мають на увазі не той світ, що від лампочки. Тут мова не про фізичні або природні явища.
не може бути. Бо обидві ці релігії - добро. І в обидвох є гріхом убивати. Війна може бути розвязана лише негідниками які будуть маніпулювати людьми... А релігії між собою воювати не будуть ніколи.
А релігії тут ні при чому. Ви не знайомі з тим - скільки воєн було власне під релігійним прапором? Починаючи від християнських хрестових походів і закінчуючи різними мусульманськими джахадами ...
Тай ті релігії не варто уособлювати з правдивими віруваннями,бо ніякий священник,чи служитель церкви не повинен благословляти на війну.......А Ви дивіться ,що робиться............Всюди де треба і не треба духовенство пхає свого носа,замість того аби завжди і в любих ситуаціях прослвляти Бога, а не під його іменем вершити політичні справи.Для Бога ------політика,то велика розпуста,почитайте Біблію і Вам стане все зрозуміло.
А я не можу сказати: чекаю, коли вже настане Армагедон. Який зміст чекати на те, що все одно буде і невідомо коли. Тре просто жити за християнськими принципами, а Армагедон сам прийде і без нашого очікування.
І що з того? Біблія пише, що Христос повернеться, коли ті, хто його бачили ще будуть живі, але він не повернувся! Так що, звідки Ви взяли, що зникнення гріха є реальнішим за схід сонця?
Бог дійсно добрий і люблячий, але Він ще є справедливий і не буде миритися з гріхом. І отримати спасіння ми можемо через віру. А те що ви чули, треба перевірити-почитати Біблію! ---------- Додано в 03:01 ---------- Попередній допис був написаний в 02:41 ---------- Ви не правильно зрозуміли слова Ісуса в Матфея гл.24. Глава 24 ці 2 події -руйнуівння Єрусалиму і руйнування світу при приході Христа обєднує в одне, пункт 4-14 відповідає за кінець цього світу, а пункт 15-20 за руйнування Єрусалиму. далі 21-32 знову про кінець світу. А що до 23 И пронеслось это слово между братиями, что ученик тот не умрет. Но Иисус не сказал ему, что не умрет, но: если Я хочу, чтобы он пребыл, пока приду, что тебе до того? ( Иоанна 21/22)- так він Христа побачив У Видінні на острові Патмос(см Обявлення) 30 Истинно говорю вам: не прейдет род сей, как все это будет- це також відноситься до руйнування Єрусалимського храму, ---------- Додано в 03:16 ---------- Попередній допис був написаний в 03:01 ---------- Где сказано что будет идти разделение-одних на небо, других на землю? откровение гл,14 не надо понимать буквально , но по духу того что там написано, эти 144000 особенные люди- особенные потому что могут петь ету песню см п,5- потому что они эту песню они исполнили своей жизнью-они следовали за Христом и на смерть, и на пытки, и на унижение ради истины , чтобы донести любовь Бога к людям. прочитайте внимательно откровение глава 21 /22 22 Храма же я не видел в нем, ибо Господь Бог Вседержитель - храм его, и Агнец. 23 И город не имеет нужды ни в солнце, ни в луне для освещения своего, ибо слава Божия осветила его, и светильник его - Агнец. 24 Спасенные народы будут ходить во свете его, и цари земные принесут в него 3 И ничего уже не будет проклятого; но престол Бога и Агнца будет в нем, и рабы Его будут служить Ему.(Откровение 22/3) Имеется в виду в г, Новый Ерусалим, который сойдет с неба. Так как же одни будут на земле в раю, а другие на небе, если престол Божий будет в Новом Ерусалиме?
У видінні можна що завгодно побачити! Звідки Ви це взяли? Що до чого відноситься... Може, Ісус взагалі й не казав такого, що він повернеться?
Но он увидел именно это: 12 Я обратился, чтобы увидеть, чей голос, говоривший со мною; и обратившись, увидел семь золотых светильников 13 и, посреди семи светильников, подобного Сыну Человеческому, облеченного в подир и по персям опоясанного золотым поясом: 14 глава Его и волосы белы, как белая волна, как снег; и очи Его, как пламень огненный; 15 и ноги Его подобны халколивану, как раскаленные в печи, и голос Его, как шум вод многих. (Откровение гл. 1/12) ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- 12 Се, гряду скоро, и возмездие Мое со Мною, чтобы воздать каждому по делам его. 13 Я есмь Альфа и Омега, начало и конец, Первый и Последний. 14 Блаженны те, которые соблюдают заповеди Его, чтобы иметь им право на древо жизни и войти в город воротами. (Откровение гл. 22/12)
Вибачайте людоньки............А Ви ніколи не думали,шо для когось армагедон вже наступив.Як деякі люди мучаться.....нехай Господь помилує.І чи варто асоціювати армагедон саме з кінцем світу,може то кінець системи,перехід на інший рівень буття,як приклад -народжуються діти індиго (нове покоління людей).Має бути кінець - я згідна,але який?Хіба,хтось знає?А люди уявляють його собі в міру своєї суто людської фантазії і обмеженого сприйняття............А також ...... ......не можна цього однозначно трактувати.Як буде, ми не знаємо. Я ше думаю шо він таки вже є той армагедон у наш час (для мене то боротьба добра із злом) а хто преможе то вже час покаже.
Власне термін кінець світу в біблії не вживається. натомість вживається вираз кінець віку сього, завершення сиситеми речей. Звичайно під цим не розуміється припинення існування фізичного Всесвіту.
3 Когда же сидел Он на горе Елеонской, то приступили к Нему ученики наедине и спросили: скажи нам, когда это будет? и какой признак Твоего пришествия и кончины века? 4 Иисус сказал им в ответ: берегитесь, чтобы кто не прельстил вас, (Матв 24/3) Иисус не дал прямого ответа когда ето все случится- главное, смотрите чтобы вас не прельстили! ---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- Кінець всього- Бог творить все нове, старе все минуло: 4 И отрет Бог всякую слезу с очей их, и смерти не будет уже; ни плача, ни вопля, ни болезни уже не будет, ибо прежнее прошло.( Обявленя 21/4) Як на початку Біблії людина відійшла від Бога, так в кінці Біблії написано що людина знову повертається до Нього. 7 Побеждающий наследует все, и буду ему Богом, и он будет Мне сыном (Откровение 21/7) 14. Блаженны те, которые соблюдают заповеди Его, чтобы иметь им право на древо жизни и войти в город воротами(откровение гл 22)
Кінець влади держав Має бути кінець існуючої системи влади, яка розподілена між окремими державами. Скоро влада перейде до рук глобальних фінансово-спекулятивних структур. Під час глобальної фінансової кризи, якої держави не зможуть подолати.