Ну от, тепер ми можемо спокійно сприйняти той факт, що ви обговорюєте Єгову, хоча в жодному разі не хочете до нього звертатися і взагалі спілкуватися. Тепер я впевнений, що обговорюючи з вами теми, повязані з християнством, я не потураю подвійному стандарту. Дуже мені ця річ не подобається, знаєте... Тепер, якщо бажаєте, можемо обговорити сходження на небо та армагеддон
Мушу вам чесно зізнатися - мені б і самому було цікаво дізнатися відповідь на це питання. Інтуїція - чи хтось може назвати це "осяянням" - підказала мені, що відповідь, у музиці. Але сам я суті тої відповіді так і не осягнув з точки зору раціо. Але, наскільки я зрозумів з реакції Абдурахмана, осягнув він. І саме тому я скерував вас за відповіддю до нього. А ви замість того, щоб перепитати його, морочите мені голову дивними заявками про те, що Абдурахман - пророк Єгови
Ні, ви винні в тому, що забрали в мене стільки часу на беззмістовну суперечку в той час, коли могли, за моєю порадою, просто перепитати Абдурахмана: Абдурахмане, от ви зрозуміли цей символічний опис підняття на небо та армагеддону, то й мені, будьте ласкаві пояснити...
Ні, я лише написав, що я не зрозумів Вашої думки, а Ви перейшли на те, треба обговорювати Єгову поза очі чи не треба, можна чи не можна...
та де. Я вам на ваше відповів чітко: На що ви почали розповідати, що Абдурахман - пророк Єгови. Тобто я вас скеровую до джерела потрібної вам інформації, а ви відповідаєте якоюсь єрессю... Ви вважаєте це адекватним продовженням розмови?
Так, я вважаю свою відповідь зовсім адекватним продовженням розмови, - оскільки Ви вважаєте Абдурахмана джерелом інформації про Армагеддон, то він є пророком Єгови, не менше!
Взагалі-то йшлося про те, що ви не зрозуміли в моєму пості. Ви ж мені що сказали: і саме за роз'ясненням МОЄЇ думки, а не планів Єгови, я скерував вас до Абдурахмана. То ви й надалі наполягатимете на тому, що Абдурахман - пророк Єгови?
Ну ви ж вважаєте, що я вас до Абдурахмана посилаю як до пояснювача думок Єгови, коли я говорю, що він вам пояснить мій пост?
Не тільки! Я ще й вважаю, що, якщо Ви не пояснюєте свій пост, то його зможе пояснити лише пророк Єгови!