Армагеддон

Discussion in 'Релігії народів світу' started by ABDURAKHMAN, Feb 3, 2010.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну от, тепер ми можемо спокійно сприйняти той факт, що ви обговорюєте Єгову, хоча в жодному разі не хочете до нього звертатися і взагалі спілкуватися. Тепер я впевнений, що обговорюючи з вами теми, повязані з християнством, я не потураю подвійному стандарту. Дуже мені ця річ не подобається, знаєте...
    Тепер, якщо бажаєте, можемо обговорити сходження на небо та армагеддон :)))

2. Василь

Василь Well-Known Member

Так от, питання було, яким є зміст словосполучення "піднятись на небо" та до чого тут Армагеддон?

3. Bambook

Мушу вам чесно зізнатися - мені б і самому було цікаво дізнатися відповідь на це питання. Інтуїція - чи хтось може назвати це "осяянням" - підказала мені, що відповідь, у музиці. Але сам я суті тої відповіді так і не осягнув з точки зору раціо. Але, наскільки я зрозумів з реакції Абдурахмана, осягнув він. І саме тому я скерував вас за відповіддю до нього.
    А ви замість того, щоб перепитати його, морочите мені голову дивними заявками про те, що Абдурахман - пророк Єгови :sad:

4. Василь

Василь Well-Known Member

Ага, я винуватий в тім, що існують свідки Єгови, і що християни не можуть цьому дати ради!

5. Bambook

Ні, ви винні в тому, що забрали в мене стільки часу на беззмістовну суперечку в той час, коли могли, за моєю порадою, просто перепитати Абдурахмана: Абдурахмане, от ви зрозуміли цей символічний опис підняття на небо та армагеддону, то й мені, будьте ласкаві пояснити...

6. Василь

Василь Well-Known Member

Ага, а хто винуватий за мій втрачений час? Теж я?

7. Bambook

Виходить ви. Це ж ви почали

8. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, я лише написав, що я не зрозумів Вашої думки, а Ви перейшли на те, треба обговорювати Єгову поза очі чи не треба, можна чи не можна...

9. Bambook

та де. Я вам на ваше
    відповів чітко:
    На що ви почали розповідати, що Абдурахман - пророк Єгови. Тобто я вас скеровую до джерела потрібної вам інформації, а ви відповідаєте якоюсь єрессю...
    Ви вважаєте це адекватним продовженням розмови?

10. Василь

Василь Well-Known Member

Так, я вважаю свою відповідь зовсім адекватним продовженням розмови, - оскільки Ви вважаєте Абдурахмана джерелом інформації про Армагеддон, то він є пророком Єгови, не менше!

11. Bambook

Взагалі-то йшлося про те, що ви не зрозуміли в моєму пості. Ви ж мені що сказали:
    і саме за роз'ясненням МОЄЇ думки, а не планів Єгови, я скерував вас до Абдурахмана.
    То ви й надалі наполягатимете на тому, що Абдурахман - пророк Єгови? ;)

12. Василь

Василь Well-Known Member

Так, якщо Ви й далі будете скеровувати мене до нього!

13. Bambook

За роз'ясненням мого поста! Я вже вам казав - я не Єгова...

14. Василь

Василь Well-Known Member

А я хіба щось казав про Вас?

15. Bambook

Ну ви ж вважаєте, що я вас до Абдурахмана посилаю як до пояснювача думок Єгови, коли я говорю, що він вам пояснить мій пост? ;)

16. Василь

Василь Well-Known Member

Не тільки! Я ще й вважаю, що, якщо Ви не пояснюєте свій пост, то його зможе пояснити лише пророк Єгови!

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я можу сказати лише,що на все Його Воля.
    І всьо...

18. Василь

Василь Well-Known Member

Відтак Ви не є пророком Єгови. Однозначно...

19. Bambook

Тобто ви будь-кого, хто пояснює мої пости, вважатимете пророком Єгови?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...навіть печєтка на докУменті стоїт...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)