аптека зелена планета

Discussion in 'Життя міста' started by soho, Nov 25, 2010.

1. soho

soho Member

скажіть хтось лікувався, травами із зеленої планети, наталі земної чи помагають вони і чи можна ними вилікувати простатит, і як взагалі можна вилікувати простатит.

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я купувала там ліки....і склалось таке враження,що вони більше піаряться,аніж реально допомагають людям.....ліки не допомогли.
    Краще звернутись до фахового лікара,або вкрайньому випадку сісти і самому прочитати народні рецепти і готувати,аніж пити оті їхні настоянки,від яких жодного толку.

• Подобається Подобається x 1
  3. YUST

YUST Well-Known Member

Я теж купував доволі дорогі "зелені" ліки в аптеці, що на Підвальній (Зелена аптека чи як там точно?) і в мене склалося враження, що це тухта. Лікарі, які пишуть туди рецепти швидше за все отримують добрячі відкати.

• Подобається Подобається x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Аптека, вечір...
    "Дєвочка, дай мені ще траву оту. Ну як там її... Тьху, назву забула"
    - жіночка невизначеного віку зі всіх сил пробує згадати потрібне слово.
    - "Во! Згадала! Курва волосата!"
    Провізор повільно осідає під прилавок, звідти чується істеричне схлипування. За деякий час з-під прилавка з'являється маківка голови фармацевта і здавленим голосом уточнює в дами:
    - "Може, ерва шерстиста?"
    - "Точно! Вона!"
    Маківка знов зникає під прилавком. Істеричне схлипування переходить в ридання...
    P.S. Ерва шерстиста - інша назва трави пол-пала, такого улюбленого народом чайочку для лікування нирочок))

Людмила Звір-Мацко
    8 листопада о 19:39 ·

5. lnna

lnna Member

Доброго дня всім.
    Бачу, тема хоч і давня, але актуальність не втратила. Колись також цікавилася продукцією "Зеленої планети", зокрема щодо траволікування простатиту — так, питання не зовсім «моє», але є знайомі, які стикались із цією проблемою, і я активно допомагала їм шукати варіанти лікування.

Мала схожий досвід — зверталися до спеціалістів цієї мережі, купували фітозасоби, пройшли повний курс, як рекомендували. Все виглядало гарно — і консультація була ввічлива, і брошури яскраві, і упаковка красива. Але на практиці — результату не було. Склалося враження, що основний акцент там саме на рекламу та продаж, а не на реальну ефективність.

Я не проти лікування травами, сама іноді використовую фітозасоби. Але мушу підкреслити: без чіткого діагнозу, лабораторних обстежень і консультації з лікарем — усе це просто експерименти над власним організмом. Простатит — складне захворювання, і причина часто не одна: це можуть бути інфекції, гормональні зміни, малорухливий спосіб життя тощо. А коли просто пити настоянки «від простатиту» без розуміння, що саме не так — це лише затягує проблему.

Зараз я для себе сформувала такий підхід:

По-перше, консультація з професійним урологом. Якщо є сумніви щодо державних закладів — краще звернутися до приватної клініки, де є і сучасне обладнання, і можливість зробити всі необхідні аналізи.

По-друге, фітозасоби можуть бути хорошим доповненням, але не основним методом лікування. Вони можуть підтримати організм, але не замінять антибіотик чи гормональну терапію, якщо це дійсно потрібно.

По-третє, зараз є можливість обирати якісні засоби з перевірених джерел. Особисто я часто користуюсь онлайн-магазинами — наприклад, Rozetka. Там у розділі «Аптека» є великий вибір як звичних ліків, так і рослинних препаратів.

Нещодавно замовляла там комплекс на основі сабаля (карликової пальми), цинку й екстракту кропиви — це все добре досліджені інгредієнти, які реально допомагають підтримувати чоловіче здоров’я. До того ж, ціни цілком доступні, є відгуки інших покупців, усе сертифіковано, і доставка — без зайвого клопоту.

Тож раджу не покладатися лише на гучні назви аптек чи красиву рекламу. А ще більше — не займатися самолікуванням, особливо коли йдеться про хронічні хвороби.
    Здоров’я — річ серйозна, і ним не варто ризикувати.

а де твій аватар? :)