скажіть хтось лікувався, травами із зеленої планети, наталі земної чи помагають вони і чи можна ними вилікувати простатит, і як взагалі можна вилікувати простатит.
Я купувала там ліки....і склалось таке враження,що вони більше піаряться,аніж реально допомагають людям.....ліки не допомогли. Краще звернутись до фахового лікара,або вкрайньому випадку сісти і самому прочитати народні рецепти і готувати,аніж пити оті їхні настоянки,від яких жодного толку.
Я теж купував доволі дорогі "зелені" ліки в аптеці, що на Підвальній (Зелена аптека чи як там точно?) і в мене склалося враження, що це тухта. Лікарі, які пишуть туди рецепти швидше за все отримують добрячі відкати.
Аптека, вечір... "Дєвочка, дай мені ще траву оту. Ну як там її... Тьху, назву забула" - жіночка невизначеного віку зі всіх сил пробує згадати потрібне слово. - "Во! Згадала! Курва волосата!" Провізор повільно осідає під прилавок, звідти чується істеричне схлипування. За деякий час з-під прилавка з'являється маківка голови фармацевта і здавленим голосом уточнює в дами: - "Може, ерва шерстиста?" - "Точно! Вона!" Маківка знов зникає під прилавком. Істеричне схлипування переходить в ридання... P.S. Ерва шерстиста - інша назва трави пол-пала, такого улюбленого народом чайочку для лікування нирочок)) Людмила Звір-Мацко 8 листопада о 19:39 ·
Доброго дня всім. Бачу, тема хоч і давня, але актуальність не втратила. Колись також цікавилася продукцією "Зеленої планети", зокрема щодо траволікування простатиту — так, питання не зовсім «моє», але є знайомі, які стикались із цією проблемою, і я активно допомагала їм шукати варіанти лікування. Мала схожий досвід — зверталися до спеціалістів цієї мережі, купували фітозасоби, пройшли повний курс, як рекомендували. Все виглядало гарно — і консультація була ввічлива, і брошури яскраві, і упаковка красива. Але на практиці — результату не було. Склалося враження, що основний акцент там саме на рекламу та продаж, а не на реальну ефективність. Я не проти лікування травами, сама іноді використовую фітозасоби. Але мушу підкреслити: без чіткого діагнозу, лабораторних обстежень і консультації з лікарем — усе це просто експерименти над власним організмом. Простатит — складне захворювання, і причина часто не одна: це можуть бути інфекції, гормональні зміни, малорухливий спосіб життя тощо. А коли просто пити настоянки «від простатиту» без розуміння, що саме не так — це лише затягує проблему. Зараз я для себе сформувала такий підхід: По-перше, консультація з професійним урологом. Якщо є сумніви щодо державних закладів — краще звернутися до приватної клініки, де є і сучасне обладнання, і можливість зробити всі необхідні аналізи. По-друге, фітозасоби можуть бути хорошим доповненням, але не основним методом лікування. Вони можуть підтримати організм, але не замінять антибіотик чи гормональну терапію, якщо це дійсно потрібно. По-третє, зараз є можливість обирати якісні засоби з перевірених джерел. Особисто я часто користуюсь онлайн-магазинами — наприклад, Rozetka. Там у розділі «Аптека» є великий вибір як звичних ліків, так і рослинних препаратів. Нещодавно замовляла там комплекс на основі сабаля (карликової пальми), цинку й екстракту кропиви — це все добре досліджені інгредієнти, які реально допомагають підтримувати чоловіче здоров’я. До того ж, ціни цілком доступні, є відгуки інших покупців, усе сертифіковано, і доставка — без зайвого клопоту. Тож раджу не покладатися лише на гучні назви аптек чи красиву рекламу. А ще більше — не займатися самолікуванням, особливо коли йдеться про хронічні хвороби. Здоров’я — річ серйозна, і ним не варто ризикувати.