Циган, це чисто мусорське з кожного папірця вимагати долю. В тебе це вже в крові, тому ти на підсвідомому рівні переносиш це на інших. Але, на твоє здивування, в ті часи були і інші традиції.
Я ж написав, якщо людина приписує комусь тягу до долі, то вона міряє інших по собі. Я ж не писав цього. То твої слова, це твоя підсвідомість
Це твоя суб"єктивна думка. І якщо ти вважаєш, що якщо людина приписує комусь тягу до долі, то вона міряє інших по собі - то, виходячи з твоїх слів, ти якраз і міряєш інших по собі;
Ну циган ти закрутив. Так я міряю. Спочатку довіряю. Якщо людина втрачає довіру, розвертаюсь і йду. Назад не оглядаюсь. Це вже пройдене. За минулим ніколи не жалію. Воно минули і все. Не тримаю зла. Просто маю гарну пам'ять. З 2014 таких випадків було багато, не дивлячись на десятки років досить дружніх стосунків і перенесених разом труднощів і випитого.
Уявіть якою жирною була б посада міністра оборони, якби він сам як хотів так і торгував би зброєю. Над ним і головнокомандувач, і ГШ, і РНБО, і уряд, і парламент в кінці кінців, а він бере і роззброює армію. І порошенківський штаб, разом зі фракцією, оцю тупу і наглу брехну не стидалися нагнітати всі ті вибори, бо Гриценко почав ставати погрозою. Які тварі! Ще й якусь там комісію робили, яка щось там у Гриценка по роззброєнню досліджувала, та вийшов пшик. Добре хоч на Пороха не вийшли, бо він в ті часи був міністром фінансів. Це один з злочинів Пороха.
Міністр фінансів - це так, але то таке; Справа в тому, що в ті часи на посаді секретаря РНБО трошки був якраз Порошенко) Але навіть Ющенко того не міг стерпіти.
Я вже свою цистерну випив давно. Тепер отримую насолоду від дорогих хороших напоїв. Горілка Grey Goose або гарне віскі. Один-два шата. Вино не йде. Хіба Троянда Закарпаття або справжній кіпрський мускат. Те і те тепер не знайти. Коньяк теж вже не сприймаю. Кума самогон на молодій зеленій кропиві. Але то з кумом. Згадати молодість.
Міську, а на підставі чого ти так вирішив? Шо, ти ще візьмеш і скажеш, ніби в армії не сьорбав з тої цистерни?
Не перекручуйте! Мова йде про те, що без участі МО зброя не може продаватися. І винуватий у продажі "надлишкової", "застарілої" зброї саме міністр оборони, бо він відповідає за боєготовність військ. МО може бути ініціатором продажі зброї. При Толіку було продано максимальна кількість зброї. Доречі, а чого ви, зебобік, захищаєте Толіка? Пані, ви відстали! Толік вже давно поносить владу зебоків-клоунів. Вже навіть до дєда дійшло! Час відповідати - Анатолій Гриценко про розведення військ, ОРДЛО, та критика нової влади by Радіо НВ (soundcloud.com) . Пані, визначайтеся.
Аво ше, свіжак: Я не люблю цього чувака, але тут він правий: Анатолій Гриценко: Катар. Груба помилка. Ця поїздка-прогулянка мала би бути скасована. Якщо Зеленський дійсно стурбований маневрами/розгортанням російських військ уздовж кордонів України, то як Верховний Головнокомандувач він зараз мав би бути не в Катарі - у Генштабі! Заслухати керівників розвідок, генерала Хомчака - План оборони країни; внести необхідні корективи; уточнити завдання військовим і Кабміну - щодо фінансового і матеріального забезпечення армії на випадок агресивних дій Путіна. Не можна волати «вовки, вовки!», закликати партнерів активно включитися, допомогти нам стримати Путіна - і тут же самому поїхати закордон, без жодної на те серйозної потреби. Це дискредитує самого Зеленського, дискредитує Україну в очах США, Великої Британії, Канади, інших партнерів з НАТО, фактично, обнуляє зусилля української дипломатії по формуванню антипутінської платформи з підтримки України. Шкода, що такі очевидні речі для керівництва нашої держави є terra incognita.
Вважаю, що зараз Гриценко неправий. Такі офіційні поїздки плануються за півроку і для скасування їх повинні бути дуже вагомі причини. Скасувати поїздку, буцімто на нас нападають, показати Раші, що ми їх настрахалися, що їх брязкання зброєю досягло мети? Буде радіти Путін, а порохоботи назвуть трусом. Тут президент повинен заслухати військових та вирішити сам. Серйозні чи несерйозні питання в Катарі - Гриценкові не докладали. Зеленський повернувся, нічого страшного не відбулося за цей час, вже на передок з'їздив. Та і ми не самі в боротьбі з агресором. Мих, не старайтеся мені щось доказати: Гриценко-президент був би кращим за Пороха, і за Зеленського теж. Зараз він не президент, а як завжди наша поведінка - функція від обставин. Гриценку здається, що він би отак діяв, та він не може знати всіх обставин, бо він усього лише викладач. Я визначилась, і я була в цілому права. Я за Гриценка голосувала, а цих двох пішла і викреслила, як ви знаєте. Зараз я бачу, що Зеленський все ж таки кращий за Пороха. От і вся для вас неприємність). Порошенко повів себе не гідно не тільки з Саакашвілі, Гриценком, но і після. Доросла людина не міняється.
Почитайте статтю Слуг народу. Плюються від Саакашвілі і відмахуються, як чорт від ладану, а ви далі за своє.
От що за збоченці ти зелейоби. Та перестаньте вже тягати той труп аталотія. Він живий смердів, не приведи господи, не кажучи вже про запах від політичного трупа