Дмитро Гнап 5 год · З'їзд партії Сила Людей сьогодні закликав мене знятися з президентських перегонів. Я раніше оголосив публічне зобов'язання знятися з виборів, якщо з'явиться єдиний кандидат від демократичних сил. Таким кандидатом після перемовин Андрія Садового та Анатолія Гриценко, став саме Гриценко. Я не є симпатики чи фанатом Гриценка. Я його раніше жорстко критикував в своїх матеріалах. Але політика - це про те, щоб приймати рішення. Ну або не приймати і просто сидіти на дивані, заливаючи фейсбук критикою. Тому, давши публічне зобов'язання підтримати єдиного кандидата від демократичних сил, я виконаю його. І знімусь на його користь. Завтра ще напишу окремий пост-подяку для всіх, хто підтримував мою участь у виборах. І, так, боротьба триває.
Далі буде. Хто дбає про зміни на Україні - ті підтримають об'єднання заради країни. Бо олігархічного панування ще 5 років нам не витримати. А три претенденти - Порошенко, Тимошенко ще й артист - нема кого вибирати, щоб Україна стала мінятися, стала правовою державою.
Друзям Януковича,злодіям, яким якось так дали збігти, що всім дивно - навряд чи при Гриценко вертатися буде варто. А тим друзям Януковича, яким при Порошенко тепло, як при рідній мамі, тим так зручно більше не буде.
пиши есчо як кажуть кацапи. Петру Порошенко всі, хто хотів заплатити - заплатили, як бачимо - і благополучно збігли. Хто тут не схотів ділитися чи бути корисним - позбулися громадянства, чи мають суди та майно в заставі. У Порошенко з цим швидко. Він розумний, але звичайний ділок - до мізка кісток. Його не переробиш на потребу новим цінностям. НІ-КО-ЛИ. Старого собаку не навчиш новим штукам (с)
О, зауваження приймаються, процес пішов Анатолій Гриценко 23 год · Весна весною, а лід ще тримається)
Хух. Аби не уклейка. Я таку рибку з червоними плавниками десь з свою ладошку бачу, коли заходжу в річку Северський Донець навпроти м. Чугуєв)
Та ви шо! Жуля ніяк не може злитися. Та і не треба) А Зеленський до виборів зіллється сам. Щось рейтинг його пішов під откос))