Я розумію, шо ви тутейших тем не читали. Так от, особисто моя думка - наразі нахер тотой Крим і лугандон. Хай живуть собі як хочуть. Потім буде видно.
так Пороху взагалі не везе: Оніщенко не поділився - втік, Бєня не поділився - забрали Приватбанк у державну власність, у Ахмєтова забрали Укртелеком у державну власність, Фірташ не поділився - не може в Україну повенутися. То пороблено, нє?
Раз кацапи можуть собі дозволити вести бойові дії аж в Сирії - значить все одно. Якщо в них вистачає коштів для цього, то для України вистачить і подавно А інші країни-підписанти цього меморандуму нічого не можуть ввести? Так отож... Кожен пункт меморандуму починається словами: Як бачите, окрім кацапів там є і інші країни. Якщо, з ваших слів, кацапи можуть ввести війська відповідно до меморандуму, то що заважає ввести війська іншим підписантам і дійти до Уралу?
якщо подібну книгу напише Геращенко, то я нею тоже поцікавлюся. Але ж це не значить, що я полюбляю Геращенка
Та так... залізна логіка. Якщо ви можете заплатити комуналку за себе, то ви можете заплатити за сусіда, ну а як можете за одного сусіда, то зможете за двох, ну а як за двох, то чого б не за всю вулицю? Ну не знаю... може дати в морду тому сша та великобританії, щоб зарухалисі? Що би ви їм зробили? Ну так... до Магадану - в меморандумі про це написано.
Ви не лише цікавитесь, ви довіряєте тому чеченцю, незважаючи, що він олігарх і що він раніше носив російський паспорт.
бла-бла-бла Я довіряю тільки двом людям. І Онищенка між ними нема Клімкін он тоже кацап і тоже носив російський паспорт /а може ще і досі в заначці тримає /. А представляє Україну у світі.
Дубль три @Мих, хочу вас спитатися - а гетьман Богдан Хмельницькмй файний хлоп і герой чи нє? Тільки, прошу пана, без викручувань - коротко, "так" чи "нє"
Ви краще за гривнею слідкуйте. Вона гепнулася ще краще. Станом на 15.01.2014 за один зелений давали 33.24 дерев’яних. Зараз - 61.67. Таким чином, кацапська валюта впала в 1.86 рази Станом на 15.01.2014 за один зелений давали 8.28 гривні. Зараз - 25.89. Нехітрі підрахунки показують, що гривня впала більше, ніж ВТРИЧІ! Так хто всрався більше? А Ви не вкурсі, як так сталося, що країна, яку притиснули санкціями до стінки і перекрили кисень, в якої так гепнувся рубль, на протязі ДЕКІЛЬКОХ ОСТАННІХ років веде бойові діїі за 2000 км від своїх кордонів ( що не є дешевим задоволенням, тим більше в умовах санкцій)? Та ще й кожного місяця "гумконвої" в лугандон відправляє. За какіє шиши? Через санкції вони повинні останній )(ер без солі доїдати, а воно щось не виходить...
Різниця між ними очевидна: один в бігах, інший працює на Україну. Довіряти все нема змісту будь-кому - нема змісту. Але я не розумію одного: як можна читати книгу якого пройдисвіта? Злодій в бігах, російський агент, олігарх. Яка книга? От таке саме з Семенченком, який щось терендів про Ротердам+. Людина нульова, ніде толком не вчилася, набрала кредитів і переховувалася, присвоїла сама собі звання майора. Самий натуральний пройдисвіт. Що він може сказати про Ротердам+ ?????? Я недавно дивився програму з участю Добродомова. Так от, Діма теж почав критику про Ротердам+. Але в студії був який чоловік, не пригадую хто і звідки, але він задав два запитання про Ротердам+ і наш Діма почав заїкатися, бекати, мекати... Це викликало сміх в студії. Ну то це Добродомов, який емітував вищу освіту як - не - як. А Сьома - то взагалі дуб-дєрєво. Він сам не розуміє що робить.
Я Клімкіну і не довіряю - якщо не поділить шось з баригою, то тоже рване в біга і зразу стане поганим А книжка знакова - написана про діючого президента. Весь світ читає. І всі незацікавлені, хто читав, кажуть, що там все правда. Хто зацікавлений - той каже, що президент чіча У вас всі погані. @Мих, розкажіть, будь ласка, пофамільно - хто у владі /ВР, КМ, АП, ГПУ/ заслуговує на довір"я і працює на благо народу?
Та чого всі? Кожна людина є в певну міру добра і погана одночасно. Нема, щоб хтось був абсолютно добрий, чи поганий. Але є люди, котрим можна в основному довіряти, а комусь 50 на 50, а комусь в основному не довіряти. У мене нема спеціальних кумирів в Верховній Раді, чи кабміні. Але до позитиву відношу Хміля Михайла, Володимир Арєв, Ігор Васюник.