А Верховна Рада не винна? А Самопоміч не голосувала за Юру? Можна мати притензії до Луценка, але ви назвіть за 27 років кращого прокурора!!! Все в порівнянні.
Бариги ховають майно. Але все буде розкрито Во, "Ад'ютант" Порошенка Грановський користується незадекларованими елітними автомобілями та нерухомістю - розслідування. Прийде час і на Порошенка
Частина Верховної Ради взяла сумки з кешем від Онищенко і проголосувала як тре І не напружуйтеся з брехнею - Самопоміч не голосувала за Юру. з 26 депутатів 24 "проти", один "відсутній" і один "не голосував" ОБС, що Юра свідомо затримує реформи - і тому він найгірший
Не смішіть мої підкови. На сьогодніщній день ті санкції для кацапів - як до сраки дверці. Кацапи і тоді мали чим воювати, і зараз мають. Вам нагадати санкції для Куби? Це були найдовші і найжорсткіші санкції в історії людства. І шо? Так, Куба економічно дуже сильно постраждала. Але напротязі всього цього періоду кубинці останній )(ер без солі доїдали і все одно не звернули зі свого. Порівнювати Кубу і кацапів в цьому плані недоречно, оскільки санкції по відношенню до кацапів навіть на йоту не відповідають кубинським, та й положення кацапів в плані корисних копалин і т.п. значно краще, ніж у Куби. Так що з такими санкціями кацапи почухають сраку і підітруться мінськими домовленостями. Найперше і найголовніше, що повинне виконуватись - це Будапештський меморандум. А оці всі причандали у вигляді мінських угод - ДО СРАКИ. От мені цікаво, якщо Порошенко завтра заявить: "Ми відновлюємо виробництво ядерної зброї", що йому на те скажуть Трамп і решта "союзників"? Правильно - почнуть тикати носом у Будапештський меморандум. Тобто, ми не маємо права його порушувати, а їм можна.
Після чого Юра взяв Онищенка за жабри і Оніщенку прийшлося чухати з України. Залізна логіка, нє? Я й не напружуюся, я запитую. А попєрєднікі просто були у форватері реформ, нє? А тут прийшов Юра і все - затримує. І в чому полягають затримання? Повернув найбільше грошей зі всіх прокурорів в державну казну?
Ух... І Європа - дура і Трамп недоумок. Вводять якісь санкції, а кацапам воно все одно. Як то серйозно. У вас просто феноменальний талант починати речення за упокій, а закінчити так щасливо. Я от пригадую санкції США проти СРСР... Теж так довго мучили совок, але ті витримали... правда СРСР розвалився, але ж ніхто не вмер, нє? Ну так, якраз... Росія не проти ввести війська в Україну, щоб забезпечити її безпеку - все згідно угорського меморандуму. Ви мені нагадали щойно Путіна. А він сказав: ми не приймаємо висновків комісії по розслудування збитого літака, бо ми не приймали участь в цій комісії. Тобто ви хочете, щоб Росія, яка напала на Україну, сама й забезпечила її безпеку. Красіво сказано. Трамп та інші скажуть: Хочете відновити ядерну зброю? Нема питань, але на нашу підтримку більше не розраховуйте. І пісні кінець.
Бариги шось /не шось, а гроші/ не поділили, от і один чухнув. Нічо, подивимося, чи другий чухне, чи буде пасочки пекти Тепер будете знати Я вже казав - вважаю, що Самопоміч із всіх парламентських партій сама порядна При чому тут папєрєдніки? Їх зато і вигнали, шо були курвами. Пішли тамті - підуть і ці То Юра повернув найбільше грошей зі всіх прокурорів в державну казну? А хто з віп-бариг сидить? І я шось не в курсі - алмазні прокурори і Насіров в казну заставу положили чи нє?
Нема такої посади - адютант Порошенка. Нагрішив - буде відповідати. Он чиновниця, яку призначив Садовий безсовісно брала хабарі в учасників АТО. Хто винен?
Може скажете що саме не поділили? Ви ж знаєте, що Оніщенко роздавав бабло депутатом, щоб ті голосували за Юру, то напевно знаєте що не поділили.
Звичайно шо чиновниця. Щось нариють на Садового - буде відповідати Садовий Шось нариють на Порошенка - буде відповідати Порошенко. Зараз головне, щоб Захід взяв під контроль формування Антикорупційного суду, шо нє?
Я то знаю, ваші симпатії. Повірте, я б теж хотів щоб Самопоміч була порядна, я б взагалі хотів, щоб у нас було чим по більше порядних партій. та ніхто вічно не буде і головне, щоб було завжди так: наступники були кращі, ніж попередники. І то у всій владі, включаючи президента. ітак, ви погоджуєтесь, що Юра повернув найбільше грошей в державну казну. Це плюс? Плюс. Хто сидить? Єфремов сидить?
Тільки ЗА. Я лише нагадаю, що за антикорупційний суд всі кричать багато - просто піаряться. І всі кажуть одне і теж: тре прийняти закон про антикорупційний суд негайно! Хто кричить? Депутати ВР. А Порох подав у ВР ще минулого року з грифом: прийняти негайно. Але приняти не хочуть, лиш кричать: тре прийняти негайно!!!! А ще ті ж депутати приготували до закону десь 2000 поправок!!!!!!!!!! Ви ж розумієте для чого. Щоб тягнути резину і довше кричати - піаритися про антикорупційний суд.
Я не знаю, скільки повертали грошей в державну казну тамті пркурори. Та й що таке - застава для бариги? Фігня, треба віддати частину вкрадених грошей. От якщо, наприклад, вас хапнуть за кражу природних ресурсів і назначать заставу в $100 000 - то ж фігня, шо нє? А якщо впаяють 5 років з конфіскацією - це вже вєщь, шо не так? У Єфремова в європейських банках 32 млн. франків. Він жмот, з баригою ділитися не хоче от його і маринують
Згоден. Але хто в цьому винен? Депутати ВР. Вони ж прийняли закони, якими керуюються судді. Є ж правопорушення, де нема грошової застави? Є!, то чому б таке ж не зробити про корупцію?
Покажіть норму закону про антикорупційний суд, де керує ним президент? То перше, друге, як ви думаєте, депутати ВР хочуть впливати на антикорупційний суд?
Безвідносно до "насяльника": чи варто зараз "забирати назад" кілька мільйонів тих кого вже політологи відкрито називають "електоральним сміттям"? Нам потрібні мільйони голів вати?