Ті, кого я вважаю гідними, висунуть свої кандидатури пізніше. Комусь подобається Гриценко - ніхто не заважає його піарити. Нехай спробує попрацювати одну каденцію сільським головою, а потім вже зазіхає на "порулити" якоюсь більшою за розміром адміністративною одиницею. Але для мене він просто нуль. Нагадаю про події 2004 року. Юшенко для багатьох був лише технічним кандидатом на ім'я "аби не янукович".
А ті, кого ви вважаєте гідними і котрі висунуть свої кандидатури пізніше, вже спробували попрацювати одну каденцію сільським головою?
Миху, як Ви вгадали? Пан Бронштейн і є головою нашого ОСББ. Нормальний "господарник", не краде, впорядкував комунікації та територію, у дружніх стосунках з потрібними людьми з РДА. Мешканці навколишніх ОСББ нам заздрять і бігають до нашого голови порадитися.
Так і робиться. Почитайте дані журналу Фобос. Там все написано. Статки Пороха впали. Держава під москаля не лягла. Економіка помаленько відновлюється в умовах війни. Через голову не пригнеш, а Порох - не чарівник.
- Про статки Пороха почитаємо після того, як йому дадуть копняка. Тоді виясниться, які і де в нього статки, і на кого вони записані. - Держава не лягла під москаля і до пороха, і не лягла би і без пороха. - Розкажіть, будьте добрі, які сектори економіки відновилися?
Roshen. Раніше він Львівської опери до найближчого магазину Roshen було близько 700та метрів, а тепер і 200 навряд чи буде...
Та чому потім???? ВЖЕ! Шось Порошенка навіть не видно. Напевно купив журналістів Форбес. А чому ви хочете спочатку копнути людину, а потім дивитися, чи винна? Якось воно по-совковому, нє? Чи майдан гідності за це боровся?
Як по мені, то він винен ще від призначення Юри генпрокурором Крим і лугандон забрали не в Януковича А шо, Порошенко забрав назад Крим і лугандон? Але держава не лягла під москаля і до пороха, і не лягла би і без пороха.
Тут з якого боку дивитися... Здача Криму - хіба не лягли? Злили без жодного пострілу. Кривавий пастор тільки й знав що 3,14здіти: "тримайтеся"...та все соплі жував та яйця чухав. На мою думку, Порох повинен був першим ділом відразу підвісити його за ті самі яйця.
Ну так, Янукович втік, залишивши пост головнокомандуючого і президента, тому він тут ніпричому. Логічно.
Не забрав Крим. А що до Лугандонії - згадайте, скільки було зайнято ворогом території і скільки було відвойовано. А Крим та залишок Лугандонії Порошенко поклав на плечі політичного вирішення - мінські угоди, що в свою чергу обезкровлило Росії у фінансовому плані. Нема мінських угод - нема санкцій. Нема санкцій - Росія має чим воювати.