А Вас здивувало б, якщо лінійка в польській школі велася б по-польськи? Я нне знаю, що Ви розумієте під терміном "проросійський", і де у Вашому розумінні, закінчується "проросійськість", а починається "антиукраїнськість". Якщо справді школа "антиукраїнська" - це вже справа СБУ. А якщо все в межах закону - . І закінчити навіть проросійську школу - це ще не кримінал. А давати оцінку людині за таким критерієм- це відносить совком
Бариги дальше брешуть View: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1650632908390476&id=100003313481489
Анатолій Гриценко поширив допис від Віктора Трепака. 9 год · Генерал СБУ Віктор Трепак публічно попередив про чергову спецоперацію Банковоі проти мене. З метою дискредитації і недопущення до участі у президентських виборах. Без жодних на те законних підстав, по «безпредєлу», їхньою бандитською мовою. Дякую, пане генерале, за тверду громадянську позицію. Це дійсно правда, таку операцію Порошенко спланував і дав команду розпочати ближчим часом, можливо, вже цього тижня. Склад організованого злочинного угруповання мені відомий (залишилися ще чесні люди і в АП, і в РНБО, і в ГПУ, і в СБУ). Глава ОЗУ, він же замовник - Порошенко. Організатор - Турчинов. Головний виконавець - Пашинський. Виконавці в медійному просторі - депутати Вінник (БПП) і Береза (НФ). Виконавців у правоохоронних органах теж знаю, але прізвищ поки не називаю - даю їм шанс відмовитися від виконання завідомо злочинного наказу Порошенка. Конституція дає їм таке право відмовитися. Але водночас попереджаю увесь склад ОЗУ: відповідальність за виконання вами завідомо злочинних наказів буде жорсткою і невідворотною! При тому, нічого особистого - влада має діяти в рамках Закону, навіть якщо Президент наказує Закон порушити. Тож подумайте тричі, перш ніж брати участь у брудній спецоперації.
Трьох процентний Толя вирішив підняти свій рейтинг до 3,5. Толік ніяк з своїм електоратом ніколи не становив загрзу ні банковій, ні позабанковій, але пафосу море.
Анатолій Гриценко 7 год · Сьогодні у Львові разом з Dmytro Dobrodomov публічно оголосили про об’єднання партій Народний контроль і Громадянська позиція у єдину команду. Ми відкриті до єднання з іншими партіями, політичними силами, громадськими організаціями, які поділяють наші цінності і принципи.
Блогери для Миха, ще раз: Ну что можно сказать? Как некогда Бабель об отце Бени Крика написал, что он среди биндюжников прослыл грубияном - так и о Пашинском... Из всей властной тусовки, в общем пахнущей далеко не духами, Пашинский выделяется какой-то особой вонючестью. Есть отпетые негодяи, тем не менее не вызывающие отвращения, потому что они сохраняют определенный набор черт вполне человеческих, таким на мой взгляд является например Нестор Шуфрич. А есть люди по которым с первого взгляда видно, что это дрянь. Вот Пашинский из таких. И он действительно такую работу будет выполнять не по указке президента - но с наслаждением - дряни всегда хочется показать, что все вокруг не лучше, вот он мерзок, но разве остальные лучше? Так что ждем. Заодно внимательно следите, кто активно включится в работу. По идее, запевалой должен выступить Тарасик - ну и кристально честный Рабинович непременно включится. Так что самое интересное - это какие заработают персоны. -------------------- "Внимательно следите, кто включился в работу" - ми слідкуємо, Миху. Був би Гриценко 3-%ним, ніхто б не ворухнувся. До речі, який рейтинг у Порошенка зараз насправді - велике питання. Він вже нижче ніж у Тимошенко, і не росте, а падає, падає...Так до виборів і буде 3.5%. Ми ж бачили таке з Ющенко,Януковичем: українці якщо мають розчарування, втратили віру, то треба уходити, бо буде на гірше..
У день виборів президента (2014) на кількох виборчих дільницях Києва мали місце такі сольні флеш-моби: вибігає з кабінки дівчина в окулярах і каже голові комісії: "Ой, я помилково замість ГриЦенка поставила позначку ГриНенку. Як тепер виправити ситуацію?" І кілька разів повторює цю фразу в різних варівціях усім хто її може чути. Цікаво, що наступного разу придумають піарщики цього лузера?
Кажуть, що авторці цього натюрморту, що надихає татка, лише 14 рочків... View: https://twitter.com/agrytsenko/status/997369708214177792
Кажуть Гриценка Льовочкін продвигає і віднедавна цього вже не приховує. Кажуть що це добре, бо значить що продвигати Бойка не має сенсу...
Анатолій Гриценко 12 год · Проект Пінчука. Проект Пінчука-Сороса. Проект Льовочкіна. Проект Злочевського. Проект Кривецького. Проект американців. Проект Порошенка-наступник. Російський проект «Наш Путін». Мережа кишить) Чого вони так нервують? Нам своє робити. Усім вітання з Прикарпаття!
Кого вважаєте гідним булави? зі Анатолій Гриценко 7 год · Пішли брудні атаки з усіх сторін. Постів/коментів їм уже мало, тепер кіно знімають) Значить, вірною йдемо дорогою, якщо влада/олігархат так дружно заверещали. Нам своє робити.
Анатолій Гриценко 2 год · Текст автора статті. Оцінки і акценти теж авторські. Прямі відповіді на прямі питання - мої. А у відповідь тиша. Чому Садовий не поспішає підтримувати Гриценка зі Якщо навіть Садовий об"єднається з Гриценком, то це не значить, що я буду голосувати за Гриценка.