ЮТЬЮБ підкинув мені дитячий сентиментальний фільм з "людськими" субтитрами. Хто вивчає англійську, може подивитися. [MEDIA] View:...
Хочу порадувати тих, хто зацікавиться вивченням турецької мови за тим методом, який я перевірив на практиці. Зараз переклади з турецької, які...
Для того. щоб Путін не напав на одну з прибалтійських республік, туди слід поставити президентом Порошенка. Бо Путін Порошенка боїться. Щойно...
Короткі ролики для шедовінгу (повторення вслід за диктором). Шедовінг дуже корисний у тренуванні правильного ритму, мелодики, інтонації і вимови...
інтереси усього світу
Про вчорашню спецоперацію дуже багато розповідається. Мені сподобалося як в Книгоогляді все розкладено по полицях із знанням справи.. [MEDIA]...
Про інтенсивне та екстенсивне читання всі, хто цікавиться вивченням іноземних мов, мабуть, чули. Інтенсивне читання - це коли за кожним словом...
Так, здається, суд відмовив у розділі нажитого непосильним трудом. Свинарчука депортують, а Портнов не став чекати, поки і його депортують, і...
Думаю, що Зеленський в четвер буде у Стамбулі, а от Путін засцить поїхати особисто. Пошле когось замість себе. Це означає, що перемовини не...
Пам'ятаю, як більш як півроку тому (або ж майже рік) затяті порохоботи циркуляром розсилали картинку, що Зеленського ніхто вже не поважає із...
Трамп стверджує. що якби "тоді" президентом був він, а не Байден, війна росії проти України не почалася б. Порошенко (устами порохоботів)...
Що я придумав замість фіксуючого кільця зірочки на валу ланцюгової пили. Пошукав фіксуюче кільце на базарі і в магазинах, але не знайшов. В...
Що ми знали про Зеленського в ті часи? Я, наприклад, ніколи таких передач не дивився. Зараз глянув по-іншому. [MEDIA] View:...
Вивчаю турецьку, читаючи книги турецькою і користуючись принагідно гугл-перекладачем. Мені сказали, що в плані перекладу чатджіпіті потужніший, бо...
Мракобєсіє процвітає. [MEDIA] View: https://youtu.be/EuLM3dIYVco?t=161