Згідно з законом Зеленський має право балотуватися на пост Президента ще раз. Те, що він обіцяв йти лише на один термін, то малося на увазі, що на...
Зеленський погодився, при умові, що будуть відповідні умови. Має бути ухвалений закон про можливість проведення виборів під час воєнного стану....
На сайті Гутенберга випадково натрапив на дитячу книгу англійською з малюнками. Можливо, хтось хоче щоб діти зацікавилися англійською, тому даю...
Найбільше усунення від влади Зеленського бажають троє. Ні, це не Трус, Балбєс і Бувалий, як багато хто подумав. Це Путін - який боїться власної...
Треба взятися за Порошенка. Як він міг прогледіти, що Дубневич, якийпройшов за списком Блоку Петра Порошенка до Верховної Ради, - злодій і...
Буває й таке. [MEDIA] View: https://youtu.be/NDuB-kJksCA
Німецький кореспондент розповідає про цирк-виставу, затіяну Путіним на раді нацбезпеки стосовно ядерних випробовувань. Ніхто не вірить, що хтось...
Щось усе затихло на форумі, в усякому випадку, заглохли мовні теми. Воно і зрозуміло - зараз не до цього. Я оце тиждень пролежав в лікарні. Між...
На німецькому телебаченні регулярно розповідають про війну в Україні. Ось свіжий репортаж з коментарем, як росія полює на цивільне населення...
Німецький оглядач вихваляє виробництво військової техніки в Україні та ставить Україну в приклад бюрократичній Німеччині. Сотні різних малих...
Читаю англійською чергову повість Вудхауса .Там є такий один із сюжетів. У селі був священник, якого місцевий поліцейський - атеїст весь час...
Цікавий канал для тих, хто вивчає англійську. Або удосконалює. Є багато оповідань і повістей для різних рівнів. Для початківців є аудіо з текстом...
ЮТЬЮБ підкинув мені дитячий сентиментальний фільм з "людськими" субтитрами. Хто вивчає англійську, може подивитися. [MEDIA] View:...
Хочу порадувати тих, хто зацікавиться вивченням турецької мови за тим методом, який я перевірив на практиці. Зараз переклади з турецької, які...