Фільми:

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Doc., 5 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Подивилась "День виборів". На любителя, але смішно :) Хоча дивилась і спала думка, що насправді так воно все і є

• Подобається Подобається x 1
  2. Шурави

Шурави Well-Known Member

Совсем наоборот. :)

3. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Недавно дивилася фільм "Відпочинок за обміном". Хочу сказати, що цей фільм не залишить змарновані години на дивані ні у кого , тим більше укр мовою. Особливо він підходить для романтиків. Постановка непогана. Тяжко щось новеньке про любов придумати, але придумали ж! Підбір акторів також непоганий. Раджу переглянути.:good:

4. Капітан

Капітан Well-Known Member

Тогда Вам наверняка понравится достойное продолжение - "День радио" :) Еще смешнее :)

5. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ні, зовсім не смішно... подивилась півгодини і зтерла з копутера

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

На вкус и цвет... :) Как по мне - то вторая часть по доле юмора на голову выше предшественницы.

7. bora

bora Well-Known Member

Я скажу більше - фільм просто таки документальний:)
    Як факт - чого вартує тільки епізод з судимістю.. пригадую один наш кандидат на пост президента теж за "пижики" чи то "норку" відсидів:) Все решта - просто переніс фактів тобі:) І гарно гра акторів.

Чому може не подобатись приміром "День радіо" в оригіналі по задуму - це все таки театральна постановка! При чому - якраз "день радіо" - по сюжету перша частина. Просто фільм зняли пізніше ніж по "виборам". І хто бачив їх живу гру в театрі - не може сказати, що вона невдала. Для театру якраз ІМХО, але такий драйв і акцентування на персонажах - супер вдала постановка.

Останнє редагування: 13 жов 2008
  8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Мені подобається фільм "Хоробре серце" з Мелом Гібсоном про боротьбу Шотландії проти англійців.

Останнє редагування: 13 жов 2008
    • Подобається Подобається x 7
  9. Вчера смотрел "Адмирал".Масштабно.Трогательно,-у соседки слезы на глазах.Несколько мрачновато,можно бы немного больше светлого,но в целом,пожалуй лучший фильм года.
    Из неприятного,-предатели это второй украинский полк.Мимолетом так,но неприятно.Вот так образ формируется.

10. Summer

Summer Well-Known Member

ще не дивилась Адмирал, але по відгукам дуже кінець нагадує Титанік....

11. Шурави

Шурави Well-Known Member

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у нас ваша мережа не відкривається....

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

подивилась "Мюнхен". важко. естетичного задоволення не отримала. погляд на історію, з яким не зайвим буде ознайомитись. трохи навіяло "Тегеран-43".

подивилась два аніме: "Фантастичні(прекрасні) дні" - сподобалось. про екологічно катастрофу і про те, як люди почали жити за рахунок руйнацій, мрії побачити блакитне небо... теж дещо навіяло. як не дивно - "згадати все" - старий фільм з Арнольдом Ш. та Шерон Стоун.

друге аніме - "5 сантиметрів в секунду" - жанр - романтика. непогано з точки зору графіки. непогано з точки зору ідеї. змусило задуматись над плинністю часу. кольори і музика принесли окреме задоволення.

• Подобається Подобається x 3
  14. Fray

Fray New Member

А я знову передивився старий добрий фільм "Смертельна Зброя"

15. bora

bora Well-Known Member

Подивилась Адмірал. Мушу не погодитись, що він схожий на Титанік. Останній мені страшенно не сподобався в свій час. А від цього фільму позитивні і такі досить тривалі враження. Не те щоб - встав і забув:), не зразу "відпускає". Хоча в кожного свої критерії. Мені фільм був трохи "заголосний" хіба.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

"End of the Spear". Геніальне кіно, настоятєльно рекомендую. Зняте за реальними подіями.

http://de.youtube.com/watch?v=JeEF_3J0ZY0&feature=related

Сайт:
    http://www.endofthespear.com/

17. Wertyn

Wertyn Active Member

Такі масштабні фільми як "Адмірал" треба дивитись виключно в кінотеатрах! Дуже професійно зняте кіно з реалістичними спецефектами, особливо морські бої з німцями, реально аж дух перехоплювало і "мурашки" по спині пробігали. Після виходу з кінотеатру мене той фільм ше довго "тримав".

18. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Ну скажіть мені як новичку, будь-ласка:blush:, де ви качаєте фільми.... я як не на СМС попадаю то на те шо потрібно якісь програми інсталювати:girl_sad:.... то дійсно єдиний варіант:girl_sad:??????.... порадьте сайти, бо так хочу кілька фільмів переглянути:girl_smile:...

19. SatYr

SatYr Well-Known Member

torrent рулить.

А я дивився "Опівнічний експрес" (Midnight meat train, жахи). На imdb досить високий рейтинг 7.0 (техаська різанина та інші значно менший бал мають).

20. Радість

Радість Well-Known Member

Квіточка, саме найкраще качати з torrents.ru

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)