Сильвестр Сталлоне, співавтор сценарію перших трьох фільмів про Джона Рембо і виконавець головної ролі в цих фільмах, закінчив роботу над четвертим фільмом про культового персонажа 1980-х. За сюжетом, у стрічці піде мова про того ж героя, що починав свої небезпечні пригоди у фільмі режисера Теда Котчева Рембо: Перша кров, що вийшов на екрани у 1982 році. Рембо наймається в охоронці християнської гуманітарної місії в М’янмі (до 1989 року - Бірма). Після того, як деякі з її працівників виявляються викрадені групою садистів, що складаються переважно із солдатів армії М’янми, Рембо намагається звільнити бранців. Ще до виходу Рембо-4 на екрани продюсери пообіцяли 61-річному Сталлоне профінансувати п'ятий фільм про Рембо і байопік про Едгара Алана По. Офіційно фільм буде називатися Джон Рембо. Сталлоне відмовився від колишньої назви Рембо 4. Перлина кобри (або Рембо 4. В очах змії). На українські екрани він вийде на початку 2008 року. Нагадаємо, що під час зйомок Рембо-4 Сталлоне і його знімальна команда стали жертвами погроз з боку бойовиків з М’янми. http://ua.korrespondent.net/
Відповідь: Сталлоне зняв Рембо-4 я дивився ролик на ентер фільмі !!да,ФІЛЬМ БУДЕ СУПЕР !! лиш забаго там крові !!
Відповідь: Сталлоне зняв Рембо-4 Думаю він буде супер ... Якщо дивитися на попередні частини . Попередні частини були просто Бум ....
Відповідь: Сталлоне зняв Рембо-4 СТАЛОНЕ НІКОЛИ НЕ РОЗСИПЕТЬСЯ !!!ВІН ЩЕ в РОККІ 7 буде зніматися !!:D
Відповідь: Сталлоне зняв Рембо-4 Кажуть Індіану Джонса 4 знімають... Я дивуюся, Форд уже мабуть зовсім старий дідо... Тай Шон Конері теж...
Відповідь: Сталлоне зняв Рембо-4 більшого "ге", ніж фільми з сталоне я ніколи не бачив, хоч і пробував дивитися кілька...
Відповідь: Сталлоне зняв Рембо-4 Я би так огульно всі фільми не ганив...Є й непогані(не зовсім тупі) Той же "Скалолаз",наприклад.
Відповідь: Сталлоне зняв Рембо-4 а мені "сподобалося", як сталоне на початку фільму "спеціаліст" поступився місцем вагітній жіночці.... якийсь гамериканський гопнік сів на це місце і почав цвиркати..... так сталоне викинув у вікно..... гарно викинув.... сила є -- розум не потрібний..... забули уточнити, хто платив за розбите вікно.... мене просто нудить від його "правильності"......