ЖК "Велика британія" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Yahooligan, 8 чер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. opinion

opinion Member

Монтаж перил виконано абсолютно правильно. Конструкція виглядає можливо не дуже (для естетів), але міцність забезпечена. Якщо б кріплення були ближче до краю балкона ,вони втратили б міцність... Змонтовано у даному випадку вірно, як людина близька до будівництва скажу, ближче до краю не можна , оскільки дюбелювання на краю ослабить конструкцію.

2. Якщо Ви наближені до будівництва, то поясніть мені наступне:
    1.Як дана огорожа відповідає вказаним нормам ДБН:

ДСТУ Б 8.2.6-49:2008, а саме розділу
    10 ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ ДОВКІЛЛЯ
    10.2 Вимоги безпеки під час експлуатації огорож протягом економічно обГрунтованого терміну служби визначаються цим стандартом як основні вимоги щодо забезпечення безпеки життя і здоров'я людини, безпеки експлуатації, механічного опору та стійкості, які встановлені до буді вельних споруд Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд (далі- Технічний регламент) і конкретизовані згідно з ДБН В.1 .2-9.
    10.3 Запобігання під час експлуатації й обслуговування споруд неприпустимим ризикам нещасних випадків механічного походження (через падіння, зіткнення, ущемлення тощо), забезпе чується унормованими висотами огорож згідно з призначенням, максимальними відстанями між їх елементами (розмірами та формою отворів), безпечністю поверхонь стосовно дотику, здатністю металоконструкцій і заповнень (екранів) витримувати унормовані навантаження, переважно бічні щодо площини огорож, зберігаючи стійкість з урахуванням довговічності протикорозійного захисту.
    Також рекомендую всім перечитати ДБН В.1 .2-9. ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО БУДІВЕЛЬ І СПОРУД БЕЗПЕКА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

2. Які вимоги відступу від краю плити для дюбелювання. В даному випадку це приблизно 35 см. А це не забардзо? Плюс сама огорожа висить у повітрі, а надати мені розрахунки бокових нагрузок нехочуть.

3. Найцікавіше питання. Як тепер рахувати площу тераси. Площа балкона, тераси потрібно вимірювати по внутрішньому периметру балконного огородження, а не по краях фасадних елементів або кордонів плити лоджії або балкона. Крім цього, на ринку зустрічаються випадки, коли забудовник штучно «роздуває» загальну площу з допомогою різних хитрощів. Наприклад, спираються на такі дані обмірів БТІ, які вироблені не від поручнів балкона, а від допоміжних, фасадних елементів: від металокаркасів вітражів, які, як правило, знаходяться від країв перекриття на 15-30 см. В результаті нехитрих маніпуляцій площа квартири збільшується відносно проектних значень.

3. OlyaBurakova

OlyaBurakova Well-Known Member

Таких незадоволених і невихованих інвесторів як ви я тут ще не зустрічала. Так, я ще поки що, не інвестор, я тільки розглядаю ЖК ВБ як один із варіантів і вважаю, що такий форум має бути корисним для таких як я. А ви пишете тут весь час один, одне і теж копіюєте ще з 2015 року від імені всіх інвесторів висловлюютесь. Ви - не всі інвестори, ви тільки одна людина, озлоблена на весь світ.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  4. Я, хоча б, не краду чужі імена, пишу під своїм справжнім ім‘ям і пишу те що є в реалії, а не в розових окулярах. Вас поводили по будівництву, показали і приймайте рішення, що вам робити дальше. Ви ж залізли в 1 чергу інвесторів, які дуже сильно попеклися з Ріелом і пробуєте переконати нас який він гарний. Ви за кого нас приймаєте. Інвестори вже давно спілкуються по проблемам 1 черги в закритій групі ФБ і Вайбера, а тут інформація для майбутніх інвесторів, щоб вони не повторювали наших помилок. Вам неподобається? Натиснули в правому верхньому кутиками екрану «х» і всього найкращого.
    І я давно писав, що я «неправильний галичанин». Я привик ділитись набутим досвідом, інформацією.

5. Responsible

Responsible Well-Known Member

@OlyaBurakova, я хочу попросити Вас описати під'їзд секції В (5-й, 6-й поверхи). Півтора місяці тому, ми оглядали місця спільного користування разом із представниками забудовника. Напевно одними із найкритичніших зауважень були вологість і грибок на 5-му і 6-му поверхах через проблеми з перекриттям даху:
    IMG_20170922_164337_1.jpg IMG_20170922_163729_1.jpg

Забудовник визнав, що дійсно є проблеми із дахом і пообіцяв, що все виправлять через тиждень.

Через півтора місяці ситуація виглядає так:

IMG_20171024_101111_1.jpg IMG_20171106_162310_1.jpg

При цьому забудовник пропонує прийняти місця спільного користування.

Нагадаю, що дах в нас не експлуатований: покриття мінеральною ватою і рубероїд поверх. Це покриття прогинається і рветься від ваги дорослої людини. Ходити там напевно можна, не пошкодивши рубероїд, хіба що в снігоступах :).

IMG_20170922_165005_1.jpg

Зараз забудовник згадав, що ще треба встановити поручні на дахах. І тепер вони там метушаться зі своїми конструкціями. Думаєте, що ті "дядьки" будуть обережно ступати на м'який рубероїд, ніби на крихкий лід? Тепер подумайте, куди буде діватися та вода, яка буде накопичуватися у мінваті під рубероїдом.

6. OlyaBurakova

Шкода, я не представник компанії Ріел і не маю доступу у всі підїзди. Точно можу сказати, що такий проблемний підїзд мені не показали. Треба щось вирішувати з цим. Звертались ще раз у Ріел?

7. Responsible

Responsible Well-Known Member

Чому тут шкодувати? Навпаки тіштеся, що не є членом некомпетентної і непрофесійної команди.

А доступ зараз є до всіх під'їздів. Вони не закриваються. Рекомендую робити огляди без представників Ріелу.

Надіслано від мого Nexus 5, використовуючи Tapatalk

8. OlyaBurakova

Продовжую свій огляд.

Показали нам і будинок зсередини.

Подивилися під'їзди, квартиру, ліфти. Вони поки не працюють, але виглядають пристойно.

В квартирах газові котли (зробила фото моделі, хто на них розуміється дайте характеристику загальну будь ласка), стяжка зроблена нормально (я звичайно не експерт, тому спеціально сфотографувала), а то тут писали всяке, так само стяжка на балконі, двокамерні склопакети.

Ось такий мій звіт щодо ЖК Велика Британія.
    111.jpg 112.jpg 113.jpg 114.jpg 115.jpg img_20171026_120744_24208884168_o.jpg

9. opinion

opinion Member

Оля, дякую, все чітко, коротко, по суті. Стяжка доречі гарно зроблена, теж читав тут нарікання на неї, але тут ні до чого причепитись.

10. Я все чекаю на Вашу думку як будівельника про дотримання вимог безпеки при встановленні огорожі на моїй терасі. Дякую

11. olyaburakova, opinion, liluu, і ще два примкнувших, зареєстрованих на форумі з 12/10-19/10/2017, може досить, як ви писали, флудити. Пора вже закривати свою ботоферму. Вам вже не тільки я, але й інші прямим текстом пишуть що з ваших постів торчать вуха Ріелу. А вам все божа роса.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Alina SHYNKAR

Alina SHYNKAR Member

Mykhaylo Khomchyn,А вам пишуть кілька місяців, що ви хворий на голову, бігаєте по всіх форумах, копіюєте всі публікації проти Ріела, то й що? Якщо ви такий знавець законів і противник компанії, треба розривати договір, забирати договір і купляти через дорогу квартиру в Семицвіті. Але ні ви цього не робите. Бо смисл вашого убогого життя розвивати срачі
    Конец переписки
    Введите сообщение...

13. Ще один яскравий приклад рівня культури ботів Ріела. Коли немає чим заперечити, зразу переходять на особистісні образи. Дякую. Ваш допис ще один гарний приклад ставлення забудовника до інвесторів

14. curiosity

curiosity Member

Mykhaylo Khomchyn, що це в вас за труби каналізаційні такі грубі, що випирають зі стяжки? Вони там були по проекту? Чи це вже Ваші зміни?

15. То вимушене рішення. Запроектували дві ванни, а розміщення каналізаційного стояка не врахували. Хотіли пустити вздовж стіни, але я не погодив. Там треба було робити 4 коліна по 90 градусів. Зробили напряму до стояка. Зверху буде все закрито ванною.

16. opinion

opinion Member

Дякую що дочекалися. Не маю багато вільного часу. Думки думками, я запитався у давнього друга, інженера з технагляду. Він говорить, що порушень тут немає, абсолютно ніяких. Не спілкувався з ним 3 роки, дякую за привід, ))

Про розрахунки бокових навантажень - нехочуть давати? Ви серйозно?
    Візьміть і самі порахуйте.

17. Я не знайомий з вашим другом, але це те, що написала постороння людина під фото огорожі в ФБ:

«Огорожа жахлива і за конструкціэю, і за виконанням. За естетику взагалі не говорю! На рах. кріплення- в українській мові нема такіх слів,щоб це оцінити. Нормальна людина не зможе кожен день бачити це лайно і обов"язково ЗАМІНИТЬ! Шкода що перевели стільки металлу!»

18. Alina SHYNKAR

Alina SHYNKAR Member

Чесно вам скажу як сусіду, я не так переживаю чи Ріел доробить недоробки, мені простіше самій їх доробити, от за що я переживаю,то як ми будемо жити з таким сусідом. Скільки в закритій групі наші сусіди просять вас пишіть ПО СУТІ, не перетворюйте групу Велика Британія в мусорник, але ви нікого не хочете чути. Продайте свою квартиру, ми вас всі дружно просимо, не хочемо того робити в нашій групі, бо ви неадекват, ще потім щось на коврику біля дверей зробите. Ви параноїк розумієте? І шизофренік,ми думаєм що ви не в Америці,а набагато дальше там де не випускають без справочки. Співчуваю вашим рідним/

19. Я бачу що на Кульпарківській День відкритих дверей

20. OlyaBurakova

пишете тільки ви, вже відзначили вище, що даний форум став схожий на форум вашої квартири. Досить говорити за всіх ...

а де твій аватар? :)