ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Slavych

Slavych Active Member

"У Львові з 5-го поверху новобудови випав 23-річний будівельник"

http://zaxid.net/news/showNews.do?u_...jectId=1355553

Напевно тепер трохи темпи будови впадуть, адже будуть якісь перевірки і т.п.?

2. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Це жах, він ж ще дитина, якщо бардак з якістю, бардак і з технікою безпеки! Я думаю по цілому Львові по всіх будовах треба провести провірки, може ця трагедія заставить задуматись...

3. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Сьогодні ще один жах стався на Набережному, кажуть! Ніби то з крану піддон з цеглою впав на будівельника. Не чули???
    Треба терміново щось з технікою безпеки робити! Як вони та інші забудовники взагалі за цим слідкують?

4. Andryi

Andryi Member

І я чув про таке. Якщо це правда - то без коментарів, другий такий випадок буквально за тиждень. Що там взагалі робиться на будівництві, ніякої техніки безпеки в них немає, а страждають від того працівники

5. Vasyok

Vasyok Active Member

це один і той же випадок, деякі ЗМІ тупоголові, нових новин не мають от і старі з інших беруть

6. LilyaMinenko

смі тупоголові то нема питань, але серйозності ситуації це не відміняє! бардак на будівництві треба карати. І тепер зрозуміло чому там така якість будівництва. А людину дуже жалко(((

7. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Якщо така халепа з безпекою, то що ж вони там на будують, стіни падати не почнуть?

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

вже є прециденти !

9. Slavych

Slavych Active Member

Хіба вже десь щось обвалювалось?

• Подобається Подобається x 1
  10. LilyaMinenko

Ого! Давайте факти в студію! Авжеж повірити легко що там будинок від відру може розвалитись, але цікаво подивитись.

• Подобається Подобається x 1
  11. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Хлопці я трошки потролив :)

12. LilyaMinenko

Та їх і тролити не треба)))
    А от ще на рахунок банку національний кредит скажіть мені яка ситуація? Набережний ж там гроші тримав?
    Банку гаплик, будинок хоть добудують?

13. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

14. Solare

Solare Member

Ну "тролення" в цій темі вже достатньо. Люди явно займаються тут антирекламою Набережного кварталу.
    Насправді цей комплекс нічим не гірший від інших забудовників, а в дечому, можливо, має свої переваги.
    Знаю, що там хороша товщина і матеріал міжстінних перегородок, тому і звукоізоляція повинна бути хорошою, на відміну від багатьох інших новобудов. Крім того, оригінальні планування квартир з панорамними вікнами.
    Не знаю жодного забудовника у Львові, який би здав будинок в експлуатацію зі всіма комунікаціями раніше, ніж за рік. Просто НК понаобіцював людям нереальну дату здачі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Solare

Solare Member

Наскільки мені відомо, НК зараз співпрацює з іншим банком.

16. Vadok

Vadok Well-Known Member

ДОБРА ОСЕЛЯ-10місяців!!!

17. Solare

Solare Member

Я чула, що вони досить швидко будують, але не думала, що настільки. Хоча 10 місяців - це і є майже рік:) Молодці, що так швидко здають. Але там і ціна вища, ніж в НК.

18. nobodies

nobodies Member

Приклад: ЖК "Новий" здали будинки вчасно як обіцяли і за 3 тижні видали людям документи на квартири. Це було в травні.

19. Vadok

Vadok Well-Known Member

МетГал серйозна компанія!

20. LilyaMinenko

"Нічим не гірший"???? "переваги"????
    Одну перевагу яку ще можна озвучити - то ціна, але і вона не рятує. Краще вже купити за ті гроші десь під Львовом, але якісніше і без проблем.
    http://glavnoe.ua/news/n186513 - ось вам чудова стаття про НК, про їх якість та "чесне" будівництво.
    Ще зараз спливла ця історія з банком національний кредит, в якому нк тримає свої гроші. Все це дуже попахує схемою відмивання грошей, і чим все це закінчиться не відомо? Добудують вони обіцяне? Де зараз ті гроші які люди вже заплатили?
    Як це все пояснює НК?

а де твій аватар? :)