Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Продолжаются приключения министра Степанова в Индии. Вот его последнее донесение (Юстас - Алексу): "Сегодня лично контролировал отгрузки первой партии вакцин CoviShield с завода-изготовителя. 500 000 доз едут в Украину. Сейчас вакцина транспортируется в Мумбаи. Далее - долгий путь самолетом с остановкой в Стамбуле."

Долгий путь - это сколько? Прямым перелётом из Индии за 6 часов вакцину доставить религия не позволяет? Президент готов был отправить самолёт за собачкой в Китай, а сейчас нас ожидает "долгий путь" с откатами в Стамбуле? Зе ещё 8 февраля разговаривал с президентом Pfizer и пообещал поставку в Украину вакцины BioNTech в "кратчайшие сроки". Где это всё? И ещё много других вопросов, на которые нет ответов.

Всё через жопу, зато от сердца. Извините.
    (С) t.me/Sharpreview/3013

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, у Вас таки прапрабабусею була корова.
    Я кажу, що Зеленський не бажає мати в космічній галузі з Москвою жодних стосунків, тому називати Зеленського агентом кремля і путіна може лише круглий ідіот.
    От так і знайте: хто називає Зеленського маріонеткою путіна, тот і є круглим ідіотом, в крайньому випадку - овальним, яйцеподібним.
    До речі, овальний - від слова ово - яйце. Однокореневим словом є, наприклад, овуляція.

У моїй голові повно книжок (як на картинці), а у Вас - чорноволох, який керує Вами, що писати на ЛФ. Інколи - ні богу - свічка, ні чотру - кочерга.

3. medwedo berlogsoni

Хомчине, при Порошенку на цих терористів навіть санкції не накладали.
    У буцигарню садять за рішенням суду.
    Суди в цьому переліку не згадані. До речі, після цифри 2 має йти не 2, як у Вас, а 3 (три). Невже у Вас дійсно починаються проМблєми з головою?

Послухайте Лещенка, чому не сидять.
    Коротко, своїми словами:
    Тому що посадити дуже важко, потрібно шукати докази, які інколи знаходяться, наприклад, в Росії.
    А от санкції накладаються практично миттєво, було б бажання і рішення РНБО. Як бачимо, у Порошенка такого бажання не було.
    Хоча було рішення РНБО.

Ці терористи що - вчора стали терористами?
    Та про цих терористів говорять уже не одну президентську каденцію. На терориста Медведчука наклали санкції в Сполучених Штатах ще в 2014 році. Чому Порошенко за свої 5 років не наклав санкції? Більш того, призначив Медведчука переговорщиком в Мінських угодах.
    Ви, Хомчине, навчіться рахувати, хоча б до п"яти, а тоді будете задавати дурні питання.

4. medwedo berlogsoni

Ви, майори, також вирішили записатися в славну когорту порошенківських ідіотів?

Сколько лететь до Мумбаи из Киева, время перелета прямых рейсов и с пересадкой по маршруту Киев – Мумбаи

5. MayorMayor

Хоспидя, я и забыл, что зелупоголовики не летают самолетами, да и с мыслительной деятельностью у них не айс.Во-первых, крейсерская скорость самолета на эшелоне- порядка 850-950 км/ч.Я думаю, даже зелебобик в состоянии разделить 5100 на 850 или 5100 на 950.Но если уж совсем нит- то подсказываю: частное от первого деления будет 6, а от второго- 5,36 (то есть, менее 5 с половиной часов).Добавим время на взлет- посадку (порядка 20 минут на набор высоты и снижение), и получим максимум 6 часов 40 минут.
    Теперь для скорбных разумом зелебобиков, цитатка с сайта, на который так мощно сослался Медведо:
    Сколько лететь из Киева в Мумбаи с пересадками
    Самый быстрый перелет из Киева в Мумбаи с пересадкой в городе Шарджа – 11 часов 20 минут.
    Еще раз, медленно и два раза- С ПЕРЕСАДКОЙ.

Причем, сама пересадка может длиться и час (и это очень быстро), и сутки (такие случаи тоже бывают, при "стыковке" каких-то очень уж редких рейсов).
    Как должно быть понятно даже альтернативно мыслящим зелебобикам, транспортному самолету с вакциной нет необходимости делать "пересадку".Более того, ему даже дозаправляться не надо- длина самого "короткого" рейса Лондон-Нью-Йорк составляет свыше 5500 км, а расстояние рейса Нью-Йорк-Сидней- вообще в районе 16000 км.

6. MayorMayor

Причем, 40 минут на взлет-посадку- это я взял с офигенным запасом, включающим рулежку на замле.

7. MayorMayor

Зелебобики, если бы вы летали- вы бы такой херни не несли.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Намордник ще не став у нагоді, чи хтось вже справедливо і заслужено добре пальнув у рило?
    Абсурдно чути якісь звинувачення, що хтось у чомусь не розуміється від "грамацєя", який 2 слів грамотно написати не може, якщо не копіпаста чорноволохів.
    Правильно не "бубубубу", а "Бу-бу-бу-бу", не азірівське "юродівий", а "юродивий".

9. Борис Кушнірук: " Меркель на прохання Путіна у 2014 році попросила Порошенка зробити Медведчука представником по обміну полоненими з дуже обмеженими повноваженнями. Він не міг їй відмовити, бо підтримка Німеччини була вкрай потрібна. Але це дало Медведчуку певний імунітет.
    При цьому до завершення президентства Порошенка у 2019 році ні в яких політичних партіях та виборах він участі не брав. Більш того, саме за часів Порошенка проти нього була порушена кримінальна справа за статтею "державна зрада".

10. Нагадайте будь-ласка при якому президенті пан Медведчук з‘явився в політиці в якості депутата?
    А при якому повернувся в політику?
    Скажіть, а коли Медведчук не висовував носа в політиці?
    При кому його політична сила навіть на вуличні акції не виходила?
    І коли були відкриті кримінальні провадження по Медведчуку і Козаку?

11. Lanktocha

Меркель - хороший політик, але це не президент України, останнє слово за нашим народом.
    Як у 80-их Буш просив не виходити зі совка, його послухали і зробили по-своєму, скоро він привітав Україну зі здобуттям незалежності.

12. Lanktocha

З одіозних не тільки він, будь реальні судові справи і посадки, а не договорняки зі сторони Порошенка, виборці це оцінили би більше і Порошенко був би переобраний.

13. Good man

Good man Обычный человек

Правильно - уметь предметно и конкретно выражать свою позицию, а не прятаться за ролики из фильмов в случаях, когда нечего сказать по-существу.

14. Good man

Good man Обычный человек

Просьба была в 90-м или 91-м, учи историю. В 80-ых никто не помышлял о выходе УССР из состава СССР. Просить было некого.

15. Lanktocha

Хто би говорив. Актуально тут "Кукушка хвалит петуха", а порохобот порохобота, колись Хомчин відповів по суті, чи на питання жовану пережовану копіпасту чорноволохів?
    Конкретну дату я не назвав, візити Буша і Тетчер були в часи пізньої перебудови, коли вже була ймовірність розвалу совка, можливо, згаданий виступ Буша був і в 1991, сперечатись із бризканням жовчі я не буду.

16. Good man

Good man Обычный человек

Я сказал. Речь про тебя, от меня всегда идёт обоснованная конкретика.
    Ещё раз, я говорю за себя, если у тебя есть вопросы к тому, что лично я не имею морального права на такие слова, то я внимательно тебя слушаю. Если нет, то не надо мне тыкать другими людьми.

Твои слова? Твои. 90-ый год и 91-ый это уже девяностые, а не восьмидесятые.

17. Чергове шоу віслюка для лохтурату

View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/6057660784260124/

18. Потрібно було всього два дня, щоб розкрутити лохотрон для зедовбойобів.
    Всі потуги кацалапого, прохвессорші зробити з віслюка великого українобота
    Коту під хвіст.
    Кацалапий маєш свою чергову порцію віслючого гівна. Жри. Не подавись. Смачного.
    Можеж поділитися з планктошею.

19. Lanktocha

Я назвав, що такого то числа, такого то року був виступ Буша у парламенті?
    Були вже певні настрої у світових лідерів у часи пізньої перебудови у кінці 80-их, прямо озвучені Бушем при виступі у 1991.
    Не збираюся я перед вами оправдуватись чи із піною з рота доводити протилежне. Не так зрозуміли чи я не точно назвав подію, визнати не так страшно, як порохоботам, що помилились з прогнозом, що буде, як не Порошенко.
    З хамидлом Хомчиним - складна справа, не проти помінятись місцями, вот сталось щось несподіване, не можна водити великогабаритний транспорт, фізичні навантаження, само собою і участь у бойових діях... тоді вішати комусь ярлики, хто уникає участі у війні, хто у чомусь не розуміється, мінятись місцями, копіпастити чорноволохів, харкати на когось жовчю і бути чиїмось лизоблюдом мені не цікаво.
    Поведінка порохоботів - ми найкращі і найпатріотичніші, а що там якісь "зебобіки" і "противсіхи", ідентичне, ватанам-рашистам "Ми вєлікіє руССкіє, у нас дєди ваєвалє, що там "лябуси", "бульбаши", "хохли", "чурки"", євангельській притчі про митаря і фарисея "Я молюсь, даю милостиню, я не такий, як цей митар"... подивіться на себе зі сторони.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)