Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Це катрен-передбачення і без заклику розділення,бо я сам за збереження цільної і незалежної України.Як буде реально то побачимо 8 грудня на 4-х сторонніх переговорах,коли будуть призиви Росії,Німеччини,Франції і Зеленського,що робити і ЯКИЙ В ЦІЙ СИТУАЦІЇ Є і БУДЕ ВИХІД!
    Це поетичний твір-самовираження,який передбачений СВОБОДОЮ СЛОВА.А вона або Є,або Нема!
    Тому,бачучи з Вашого боку CNCMASTER,що її тут на ЛФ НЕ ПОВИННО БУТИ...перестаю спікуватись тут,щоб не наробити ,та самому-собі шкоди!
    :hi::bye2:

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та невже? о_О:yahoo:
    А ну, Юрко, забігмайтеся!

3. Юрко НОТОЦО

Читати,читатиму...а писати.то лише віповідями,на дописи і запитання до мене.А як катреняка ця не-дай Бог сповниться,то нові катрени писатиму лише на тій розділеній частині де Свобода Слова буде!:)))
    Тут вам всім досить тих поза 1000 катренів,що вже є!:hi:

4. Gyppsy

А чо не забігмалися?

Мабуть, брешете, що перестаєте спілкуватися, шо нє;)

• Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І де чітка відповідь?
    Знову копіпаста ні про що.
    І хто брехло?

• Тупо Тупо x 1
  6. Юрко НОТОЦО

images (5).jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
  7. Gyppsy

Капєєєц...
    Фу, Юрко, фу!

Що ви якісь збочені малюнки тут показуєте.

Фу!

• Тупо Тупо x 1
  8. От і скажіть, що незбуваються пророцтва поетів. На Сумському Майдані 22 листопада минулого, 2013 року написав я вірша "на злобу дня". Але було скільки віри, що ні хвилини не сумнівався в перемозі. Тоді сумчан було мало - може десь сотні півтори. Але було ясно, що ми вже йдемо. Бійтеся сучий мотлох. Скоро вам буде новий Конотоп. І журавлі весною прилетять в іншу країну. І скажіть, що не збулося???
    Цим спогадом вітаю усіх побратимів.

Ми йдемо!!!
    І незчулися ми, як від нас журавлі відлетіли.
    Гірким плачем своїм, своїм кличем вечірній зорі -
    Білу тугу свою розмістили в розправлених крилах…
    І залишились тут на землі слимаки і щурі.

І лишилася нам перекошена усмішка Хама
    І його яничари, і прихвосні, і холуї
    І лишилася кожному сива надломлена мама
    І докором усім нам украдені в неї паї.

І московські князьки, і їх тутешні пси та іуди…
    Вже їм сниться Руїна і новий гебешний потоп.
    Іще гавкають, виють, не знають що скоро їм буде -
    Як відлуння їх зла – блискавичний мов жах – Конотоп

Ще не вмерла, не спить чиста совість сумного народу
    І чекає на зрадників всіх незворотне клеймо
    Прилетять журавлі на некошені луки і воду
    Ми готові до бою, ви чуєте? Ми вже йдемо!
    Віктор Бобиренко, 22 листопада 2013р.

9. Меня успокаивает слушать Портникова, когда вожусь на кухне. И смотрю все эфиры, а том числе его выступления на UkrLife , где тупая и всеядная ведущая постоянно поддакивает всем подряд, даже откровенным подонкам и дебилам, и часто заливается идиотским хихиканьем. Раньше она мне даже нравилась, но после того, как она всерьёз с вытаращенными глазами слушала и хихикала над тупым самолюбованием Гайдая и кучи других пустышек, я её терплю только из-за Портникова.

Сегодня смотрю очередной эфир, и Портников такой говорит, мол, на выборах дело было не в том плохой или хороший Порошенко, но за него проголосовали все патриоты кто осознавая его пользу, а кто от безысходности. Курица-ведущая встрепетнулась и такая: а кто не голосовал за Порошенко, тот значит не патриот? Портников такой: нет. Курица: ну давай их тоже запишем в патриоты! Я вот не голосовала за Порошенко, а я патриот! Портников: как может патриот, человек, который любит свою страну, проголосовать за человека, который во времена Януковича был гендиректором канала Интер? Как? В то время, как Украина боролась против этого ужаса, зеленский был во главе рупора источника вражеской пропаганды! Какой же это патриот? Курица: да? а я не знала! Портников: Вы его биографию читали (перед тем, как голосовать, -- прим. моё)? (берёт в руки телефон, ищет) Вот, гендиректор интера с такого-то по такое-то, правда из-за того, что он как менеджер никакой, его оттуда быстро попёрли.

В общем вся эта свора, которые типа "патриоты" -- они, твари, голосовали, даже не посмотрев как перед ними. Ну есть люди, у которых хорошее обоняние, они не возьмут дерьма в руки, потому что сразу видят, что перед ними. А есть люди без обоняния, и для таких боженька книжки создал с картинками. Не разбираешься, не встроено в биос -- почитай определитель. Как неопытные грибники читают справочник по грибам, чтобы не взять ядовитого и не помереть. Но наши патриоты не таковы. Они идут в лес, находят самый вонючий гриб, приносят его домой, разделают между домочадцами, и сжирают сырым. А всё потому, что про этот гриб по телевизору сказали, что он принесёт счастье/удачу/деньги/снижение тарифов/зп 4000/и посадит всех барыг-угнетателей.
    Why Che

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я таки не витримав і глянув, хто ж то закликає до сепаратизму.
    Виявляється, ідіот-графоман.
    Не знає дідо на старості літ, що слова "страсті" в українській мові немає. Є слово "пристарсті".
    https://translate.google.com.ua/?hl...ew=home&op=translate&sl=ru&tl=uk&text=страсть

Ігнорованих прошу з відповіддю мені не напружуватися. Я не читатиму. Цей пост - реакція на незрозуміле в дописі @cncmaster

А взагалі-то, коли відкрив ігнор, то жахнувся, як здоровий мозок може витримати отой весь понос (в народі - срачку), яку щодня сюди дрищуть ті, кого я ігнорую. Їм треба пити узвар із сушених грушок. Допомагає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Правильная реакция на слова доказанного трепла.:good: Дипломатично указано его место.

12. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, у вас раздвоение личности? Вы-1, который пишет тут понос, игнорируется Вы-2?:haha::haha:

13. Gyppsy

Нема ради з тотим поліглотом (нашого форуму))))

• Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

Вщухати можуть лише "пристрасті". Що таке, наприклад, страсний тиждень, я знаю і так.
    Пошукайте Гуглом "вщухають пристрасті" і "вщухають страсті". Останнє - лише від малограмотних користувачів інтернету, тому таке словосполучення є невірним. Це - русизм, або кацапізм.

Слово "страсть" в основному є синонімом виразу "велика любов".
    А пристрасті:

Останнє редагування: 22 лис 2019
  15. medwedo berlogsoni

Пріус поставив "тупо", тобто не погоджуєтья. Мабуть, коли в нього понос, то рятується недозрілими сливами, які запиває сирим молоком.

• Смішно Смішно x 3
    • Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

Я не в курсі, що там вщухає і до чого тут страсний тиждень. Я не читав того катрена.

Я просто коментував Вашу конкретну фразу
    Таке слово в українській мові є;

17. Good man

Good man Обычный человек

Люди добрые, посмотрите на это. Сторонники Зеленского погрязли в скандалах, а что делают его приспешники на форуме? Правильно, обсуждают есть слово "страсти" в украинском языке или нет. Им же текущую повестку дня обсуждать неудобно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)