Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як військовому, розкрию вам страшну таємницю: За свою Батьківщину треба боротися, а не миритися з бандитами, сипаратистам, терористам, які крадуть територію.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Маємо президента-янгола...Ну,і хто того янгола тепер буде кормити з руки,га-а,щоб нас від Рос'ї захистив ? Шо дєлать?
    МВФ - втік з України :bye2:
    США - їм і Трампу вже ні до чого ті корупційні проблеми в Україні :cools:
    Європа - також,і Меркель і Франції до-дупи ті проблеми України ,як Турки впустять в ЄС 3.5 млн курдів-біженців :facepalm:
    Ізраїль - нещасні брати, самі б кудись полетіли...Крим,Іспанія,гАмерика...О-о,в Домбасс,Хозарію відбудовувать під 7.40 :girl_witch:
    Ех-х...Хіба шо залишається рятівник Китай...:welcome:
    Нехай...най йдуть китайці в Україну,шо нє? Головне щоб...щоб всю бульбу москалям повитовкали по-дорозі!:haha:

upload_2019-10-12_22-14-10.png

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Давно з передової приїхали? І давно там? Зенітка стріляє?
    Але то таке.
    Хомчину, недоофіцеру, розкажіть про захист Батьківщини.

Останнє редагування: 12 жов 2019
    • Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

Пригадую, як ви всі репетували проти наступу на сєпарів.
    Особливо кухарка з Гамерики бідкалась про життя наших солдат.
    Що змінилось? Чому зараз такі войовничі стали?

• Тупо Тупо x 2
  6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

серйозно?
    а чого ви не балотувалися у президенти? страшно було чи "моя хата скраю?"
    :popcorm1:

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Вася, та не захисник ти, а заробітчанин.
    Ось тебе і мала на увазі Третьякова, коли говорила про заробітчан.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

Я був мобілізований в 14-му році. Недоофіцер ні.

• Тупо Тупо x 1
  9. Юрко НОТОЦО

Дістав,Вася! Ото ж бо,щоб з галичан Польщі і гАмерики не насміхався!:punish:

• Смішно Смішно x 1
  10. VasMT

Такі як ти, старий содоміт, що відкупив всю родину від вОйска, такі, як той недоофіцер, що ховався від мобілізації, не кажучи вже про того дебіла Пріуса, хіба солі мені на хвіст насиплете.
    Сотні людей мене знають. І всі тиснуть руку і обіймають при зустрічі.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  11. Юрко НОТОЦО

Козел ти безрогий.В мене сини по 40-45 років нині і в войску відслужили вже давно,як і я в 71-м,як і мій брат! Шмаркля ти! Колєги його,курдупля, обіймають!Тягнибок з Фаріон Тебе,сепаратиста,обнімуть!:haha: :suicide:

upload_2019-10-12_23-7-27.png

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

Мій брат 71-го року.
    Зараз під Гранітним.
    Хоча срочку відслужив ще в 91-му.
    Середній вік моєї групи розмінування 48,5 років.

upload_2019-10-12_23-10-12.png

Сугубо цивільні люди. Мобілізовані в 14-15 роках.
    Не відкупились, як твої.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Чудова відповідь. Самі знаєте, що в останні дні полегшення не буде, а тільки погіршення, бо людство вперте у своїй правоті, яка є брехнею і оманою.
    Я просив і Він сказав так, як дуде Його воля. І ніхто не зверне з того шляху, навіть хомчун чи інший порохобот не бажав би змінити той вибір. Навіть мені, наскільки бридкий той комік, і то я прийняв його за волю Владики, бо без нього не буде повного срача(( Без повного срача не прийде антихрист і його мати Машиах... А якщо він не прийде, то не буде спасителя.
    Якби я тут не хотів, чи бажав не того, буде так, як вирішив Бог, але мій вибір той, що відповідає Його рішенню.
    Це і буде принцип майбутнього царства Божого - знати і виконувати Його волю.

14. VasMT

Казися, казися, старий содоміт.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дуже заплутано як для мене. Навіщо нам ще матір АХ? :dntknw:
    Але я з іншого боку, але по суті згодна з Комунарцем. Вже є президент України, якого вибрала більшість, його фракція теж має більшість,тому і законотворча місія - теж відповідальність його великої команди.
    Тому хай роблять, маючи всю відповідальність на собі і не треба йому перешкоджати. А далі буде.
    Хай будуть за 5 років потрібні зміни. Бо Порошенко - свідомо, чи вимушено - тільки симулював зміни, робив декор. Бо намилився на другий термін.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

цікаво... а якщо кандидати в президенти не заслужили мою підтримку?

як порошенко, так і зеленський - досить забезпечені люди... ідуть у владу, щоб зберегти свої статки...

чого я маю когось з них підтримувати в цій ситуації?

коли є чим, краще підтримаю ближнього, щоб було спокійніше жити... а не якісь далекі майдани

• ... ... x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Коммунарец

Ви знаєте, на кожну людину своя доля, крім тих, що не визнають Бога... А мені Він сказав, що оберігатиме мене від тих людських війн, хоча і не триматиме у тепличних умовах, щоб не був розбещений... Ось вже три роки, як вчуся чути Бога, тому прийшов час сказати, що я обраний побороти антихриста і очолити нову державу))
    Ваші хлопці чудові, але цього недостатньо, щоб побороти зло.
    Звичайною зброєю не здолати ворога , але словом божим все можливо.

18. Коммунарец

Як ви вже помітили, новому презеденту неймовірно щастить і тільки нерозумна людина не побачить в тому направляючої сили. Як і було провіщено, спочатку все буде добре, але коли прийде час, будуть закручені всі гайки, щоб простим людям не було життя. Але до чого матір АХ? Бо вона захистить свого сина, як ніхто. Бо вона спустить з небес і спалить федерацію за лічені години. Для євреїв це буде 100% доказ їхньої віри, знаючи їх материнську залежність, і відповідно їхньої віри... Тоді і настане час випробування віри христіан...

19. «Ми виконаємо всі завдання, поставлені президентом», «Нас усіх об‘єднує довіра до президента», «Президент Зеленський - один із найвеличніших лідерів сучасності»...
    Облиште сутність цієї ахінеї, подивіться лише на форму: ми вже у Білорусі і мчимо в напрямку до Туркменістану. Такого відвертого холуйства ми не бачили за всі роки незалежності.
    То це і є ваша нова якість політики, ЗЕбіли?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)