Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня.
    Брехня.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я би не сказав, що особливіший чи огідніший від деяких інших.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Воно дуже огидне. Навіть Овоч не був стіль мерзотним.
    Стосовно того що він особливий: хто до нього хизувався державною зрадою?

4. Blaberus

Невже? Ось Вам посиланнячко:
    "Жить по-новому": что выполнил Порошенко? - BBC News Україна
    Дуже цікаво. В чому Порошенко зрадив Україну?
    В чому зрадив Україну Зеленський він сам розповів.

5. Станом на сьогодні зеленський повинен був висадити 28 455 742 дерева.
    Висаджено нуль цілих, фуй десятих.

Патаму шо ваш Порошенко всі саджанці украв. Ви шо нє зналі. Он вчора масєйчук казала і скабєєва... Баріга він... і ти баріга, а ще учітєльом прикидується.

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби долар був по 10, Порошенка б все одно не вибрали. І якби бойові дії закінчилися, все одно б Порошенка не вибрали.

Чому? Гляньте на рейтинг клоуна. Зараз долар по 10? А війна закінчилася?

Тому оці "долар по десять" і "війна за години" - це для лохів, щоб мали про що говорити.

Справжня причина - це робота олігархів, зокрема Бєні Коломойського, яким Порох своїми ПРОЗОРАМИ, конкурсами на посади, люстраціями обрізав доходи.

Чому Україна при Порошенку економічно зростала? Тому що грошові потоки пішли в державу.
    Чому Україна за останні 2 роки економічно падає? Тому що грошові потоки пішли олігархам.

Інших пояснень просто нема.

• Подобається Подобається x 1
  7. Euroin
    Зеленський жодним чином не реагує на втрати ЗСУ
    У кінці серпня 2020 року в інтерв’ю телеканалу Euronews Зеленський заявив, що закінчить війну ще у 2020 році, і дуже хвалився темпами «закінчення війни»: «Якщо порівнювати нашу команду й минулу – так, як я хочу (закінчити війну), ніхто не хотів. Я знаю, що швидше мене ніхто це не закінчить». Україна втрачає своїх захисників. Але Зеленський не лише не думає про те, щоб вибачитися за своє паразитування на війні, за свої порожні обіцянки. Команда Зеленського про війну, взагалі, забула. Жодної реакції ні з боку президента Зеленського, ні з боку РНБО, ні з боку української делегації в ТКГ немає.
    Політика
    Euroin: Зеленський жодним чином не реагує на втрати ЗСУ

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Euroin
    Ситуація в оборонному секторі України наближається до катастрофічної
    Від початку 2021 року Міноборони уклало лише 1 контракт на виконання державного оборонного замовлення, тоді як державний оборонний концерн «Укроборонпром» не уклав жодного. Зараз ані приватні, ані державні підприємства не мають юридичної можливості укладати контракти із замовниками, що ставить підприємства «Укроборонпрому» у критичну ситуацію. Але найголовніше – це негативно впливає на рівень обороноздатності країни. І поки влада імітує боротьбу з корупцією, переслідує демократичну опозицію та волонтерів, нею чиняться реальні злочини проти національної безпеки.
    Політика
    Euroin: Ситуація в оборонному секторі України наближається до катастрофічної

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Lanktocha

Версія. А головне, нічого не дали договорняки.
    ВАТНО, це як нелюбов до РаССєюшки через австрійський ген.штаб чи США.

10. VasMT

11. Опрос Центра социальных ти маркетингових исследований SOCIS, 25 – 30 июня 2021 р:⬇️
    Более 88% украинцев ощущают негативные эмоции по отношению к Зеленскому
    А именно:
    42,3% - отрицание
    16,7% - гнев
    9,3% - торг
    8,8% - депрессию
    6,1% - принятие

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  12. Lanktocha

В деякій мірі є розчарування, але Зеленський у багатьох ще залишився у категорії "менше зло", там він може бути при суперництві із відверто проросійським кандидатом, таким як Бойко чи Медведчук, ну і за сценарієм 2019 - із Порошенком.

13. Blaberus

Лактоша, те що нарід є тупим бидлом добре відомо і без Вашого нагадування.
    Ви перебільшуєте любов бидла до зрадника. Особисто я знаймий лише з однієї людиною яка його палко шанує навіть зараз. Але ця людина психічно хвора: вона серьозно готувалась до кінця світу в 2012 році. Так чи інакше, кожна людина що голосувала за зрадника або ворог, або дурень.

14. 20210711_074108.jpg

15. Lanktocha

Ще погавкайте і порозкидайтеся ярликами! Вже наводили статистику у кого найбільший антирейтинг, ще таке старання, аби він ще зріс.
    Побачив недавно аналогію, у чвертьфіналі на Євро-2020, були такі, що вірили у перемогу України над Англією, патріотично, але треба бути реалістом, так само у 2019 дехто вірив у перемогу Порошенка над Зеленським. Треба спокійно сприймати реальність, а не тріпатись і когось проклинати.

16. Blaberus

Лактоша, не хаміть поважному форумчанину. Я теж можу обматюкати. Колись я вчив моряків матюкатись.
    Згідно останнім опитуванням, найбільший антирейтинг має зрадник.
    Досить бухати!

17. Lanktocha

І далі, мають всіх лічити порохоботи, а всі інші мирно слухати і хлопати ухами, так не є.
    Таку статистику в студію!
    Чогось сильнішого пива і вина давно не вживав.

18. VasMT

Це і не дивно.
    upload_2021-7-11_21-12-36.png

19. Blaberus

Так. Хаба ні? Бо порохоботи це інтелектуальна еліта нації.
    Шановний форумчанин http://forum.lvivport.com/members/mykhaylo-khomchyn.67697/ привів її трохи вище.
    Нажертися можно і пивом.

20. VasMT

:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)