мінімалка піднята з вересня, при чому тут січень? бюджет прийнятий і там з січня підняття не передбачене, чергове аж у травні
не треба... Знаєм, Вальцман винен... Навіть дай пенсію наперед, зроби людям приємне, все одно у гавно кинуть.
От тільки не треба лялякати. Дати пенсію в 2015-му за січень 2016-го = не виплатити перерахунок цієї пенсії. Тобто вкрасти у людини з кишені. Друге: не дати можливості підписати контракт в січні 2016-го, а в наказовому порядку всіх зарахувати 2015-м роком = не виплатити 8, 9, 10 мінімалок згідно їхнього ж барижного закону. Ця сволотна влада навіть на копійках нагрьобує людей.
Я й не здивований. Пийте на здоров'я. Ми вільні люди і живемо у вільній країні. Кожем має право пити за будь яку сволоту.
Видно перетягнулисте... А не знаєте, яке трумло в того чувака? Кажуть дубове довговічніше, а соснове корисніше для здоровля...
Та ти шо! А я думав шо оранжойди поророзпихали по тюрмам патріотів і нами керуют зайди. Значить Пекьо зафиздівсі як завжди.
перерахунок незалежить від дати виплати. Якщо з січня має бути перерахунок, то плати хоть за півроку наперед - він буде.
31-го під вечір (ще завидна) ми доїхали до Козьмещика. Розвантажилися. Я зразу став дрова рубати, їден за водов пішов, а главний зразу почав готувати бограч. Попри тому господар витягнув генератор і дав світло на господарку. Напалили, розмістилися, постелили спальні мішки, наварили бограча. До бограча потихеньку в сухом"ятку закусювали, під бограч теж троха вжили (алкоголію і, єсьтєсьно, НЕ шампанського). Випили не мало, але і не занадто. Десь, біля 22 год попадали спати.... Новий рік, єсьтєсьно, проспали))) Люди!!!! Як то файно на Новий рік без телевізора!!! І виспатися, а не жерти пів ночі... Проснулися о 7 ранку, чучуть перекусили і о 8:05 вирушили з бази. На базі температура повітря була -23. Снігу - мало. - вигляд з бази на Петрос. - стартуємо... - така там таблиця стоїть після першого підйому.
- пройшли перший ліс і побачили Говерлу. - екстремальна молодь ночувала в наметах на висоті біля 1600-1700 (до речі, 1 січня до висоти метрів 1700 був майже абсолютний штиль). Але, як виявилося пізніше, та молодь, що ночувала біля лісу - то ще далеко НЕ екстремальна. - вигляд на Петрос (де я був в червні 2015 року) - такий стовпчик стоїть на висоті 1845м (безпосередньо перед конкретним підйомом на Говерлу).
При підйомі на перемичку вже був вітер. Причому, якось дуже швидко появився. Таке враження, що ось на такій висоті його зовсім нема, а 10 метрів вище він вже немаленький)))) А ось і вершина Говерли))) На фотках видно стіни зі снігових блоків. Наметів вже на той час (біля 12:30 ми на вершину піднялися) не було. Але ще люди залишки своїх манаток збирали-пакували. ВИЯВИЛОСЯ!!!!!!!!!!! Що в новорічну ніч на вершині Говерли було 15 (п"ятнадцять) наметів!!!!! І біля 130 чоловік зустрічали Новий рік безпосередньо на вершині. А ТАМ вітерець неслабий! Оце дійсно екстремали)))