Відгуки про Креатор Буд а конкретно ЖК Квіти Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Uljasuk, 11 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
?

Хто що знає про цю фірму і комплекс напишіть будьласка

1. Надійні

34 голосів
    59,6%
  2. Не надійні

23 голосів
    40,4%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

Ми були на будівництві з своїм майстром . Наша ейфорія трохи пройшла - роботи буде багато. Власники 2-х і 3-х кімнатних квартир (не всіх, але більшості) зверніть УВАГУ на розташування каналізаційного зливу і унітазу. Виконроб сказав- це нічого - просто треба зливну трубу пустити під нахилом, але сам зливний отвір ще нижче опустити не вийде. Отже, при такій відстані між зливним отвором і унітазом, і при наявності ще повороту труби під кутом 90 градусів ( якщо йти по периметру стіни), то унітаз має стояти на постаменті висотою до 1 метра? Висновок- ПЕРЕПЛАНУВАННЯ санвузла. ОПАЛЕННЯ. В кухні поставили батарею завелику , у великій кімнаті - замалу; а там де великі вікна стоять довгі вузькі акуратні батареї, але відстань між стяжкою і батареями в 1-2 пальці (це без паркету, який при таких відстанях буде проблематично встановити впритул до стіни), по технологічних нормах ця відстань має становити щонайменше 8 см. Знову ж виконроб сказав: Все буде працювати,- буде, але без належної конвекції повітря ВТРАЧАЄТЬСЯ 50% ефективності даної батареї. Це теж треба буде переробляти. Чи не тому друга черга продається без опалення? Але ж ми за своє опалення заплатили!

2. marjankavol

marjankavol Member

доброго дня! уже кілька днів не працює веб камера на сайті? хтось телефонував, яка причина?

3. COLIN

COLIN New Member

Усім доброго вечора
    Розглядаю цей комплекс для покупки квартири. Читав копіі документів на будівництво
    Займався хто серйозною перевіркою тих документів з фахівцями?
    і маю питання: в витязі з Держреєстру реч прав на нерухоме майно написано що земля в оренді до 2024 року.
    А як далі після 2024? Зразу прошу вибачення що не компетентний в цих питаннях і можливо питаю щось просте і очевидне...
    дякую наперед

4. Olexii

Olexii New Member

COLIN, оренда на 10 років це нормальна практика, пізніше місто продовжить оренду за символічну плату. Документи мабуть не найкращі, але найкраще вам проконсультуватись з юристом.

5. tcsernyk ivan

tcsernyk ivan Member

Підскажіть будь-ласка як налаштувати Web камеру. Щоб можна було побачити хід будівництва.

6. Oxana Khoptii

Oxana Khoptii New Member

Підкажіть будь ласка хто що знає за забудовника на вул. Під Голоском, 17В Забудовник ЕКО ДІМ яка там репутація і чи з документами все впорядку? Дуже цікавлять ваші відгуки

7. TapacK

TapacK Member

декілька фото за 04.09
    1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG

8. VIgor

VIgor New Member

9. VIgor

VIgor New Member

В мене двокімнатна в першій черзі,та ж сама проблема з сан вузлом,без перепланування ніяк.

10. Gravitator

Gravitator New Member

Ми також купили там квартиру в 1-й черзі,головне,щоб вчасно здали.

11. TapacK

TapacK Member

бачив цей відгук СЛОВО в СЛОВО на декількох сайтах (висновки робіть самі)
    поки сам не побачу хрен повірю!

• Подобається Подобається x 1
  12. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

ТарасК, так я цю інфу спеціально на обох сайтах розмістила (на обох зареєстрована і під одним ніком)- щоб люди знали з якими проблемами стикнуться. я думаю кожна новобудова має такі сюрпризи. Вір - не вір, навіть на офіційному сайті Креатора на схемах планування квартир чітко і зрозуміло видно : де проходить каналізаційний стояк і де за їхнім плануванням розташований унітаз

13. Dyka

Dyka Well-Known Member

Доброго дня!
    Я живу у сімейному гуртожитку, де у туалеті на три кабінки один стояк, широка зливна труба йде прямо по підлозі не під кутом і ніяких проблем із засміченнями у нас нема. Довжина труби до стояка 1,5 м

14. SOY ABRIL

SOY ABRIL Active Member

я просто поділилась своїми спостереженнями і висновками, а так- то кожен собі живе, як вважає за потрібне: хоть залишай так, як є; хоть три кабінки собі поставте

15. dasha

dasha Well-Known Member

Читали договір по третій черзі. Там зобов"зують оплатити встановлення лічильників та індивідуального отоплення забудовнику за місяць до здачі в експлуатацію. Або дати акт про виконання забудовнику від фірми яка вам зробить опалення. А якщо хтось хоче поставити самостійно власне отоплення, або самому вибрати лічильники де ті акти брати? В другій черзі теж є таке в договорі?

Останнє редагування: 3 жов 2016
  16. polimer

polimer Member

В договорі другої черги - ті ж самі умови.
    Так як будинок без опалення здавати не можна, в разі, якщо покупець не доплатив або не встановив опалення і надав акт, вони встановлюють опалення самостійно. Таким чином, покупець не отримає прав власності, поки не доплатить різницю.
    Можливо, якщо самому встановлювати, то вдасться в якійсь фірмі (це може бути і ФОП) взяти акт. Але фірма має мати право на виконання цих робіт.
    Зрештою, до здачі третьої черги, вже буде досвід другої :)

17. Ivan Golunskui

Ivan Golunskui New Member

Доброго дня! Чи є хтось на форумі. хто вклався в 3 чергу. Приглядаюсь, був на будівництві на перший погляд нібито нормально! Трохи неподобається сам договір, але як на мене не поганий район. Поряд вдень і вночі працює Леопольтаун, але їхні проекти і планування щось не дуже подобаються.

18. vipra

vipra Member

Я не розумію що опалення має спільного до здачі будинку.В мене в договорів написано що я повинен проплатити лічильники і вогнегасник

19. polimer

polimer Member

А Вас яка черга?
    Бо у договорі другої, таки вказано, що розводка опалення і радіатори за покупцем.
    Здача будинку напряму зв'язана з наявністю опалення.
    Як мені пояснили дівчата у відділі продажу, якщо покупець не встановлює опалення самостійно (про що надає акт) і не підписує додаткову угоду на встановлення опалення із забудовником, забудовник, все одно проводить ці роботи, щоб здати будинок. Просто квартира не перейде у власність покупця доки той не оплатить ціну встановлення опалення.

20. vipra

vipra Member

В мене друга черга.Я не розумію чому здача будинку напряму зв'язана з опаленням.В тих будинках що по договору не передбачені радіатори опалення здаються котел підключаючи до газового лічильника.Після здачі будинку власник собі робить опалення.

Tags:
а де твій аватар? :)