Термобілизна (вибір, відгуки)

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Mylnyk, 21 сер 2014.

1. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

http://www.zelenoemore.ru/stati_termobelie/6 і все добре лиш одне викликає сумніви це власне
    який матеріал краще ? що маємо резюме що я вивів
    - поліамід (нейлон) - сітйкий до носіння , вбирає води всього лише в два рази меньше за бавовну ( хлопок, коттон) , якщо це те саме що жіночі панчохи 40 ден чи скільки там :) то навіщо платити більше ? скільки зараз вартують хороші жіночі колготи 40 ден ? явно не 400 грн ? дехто стверджує що це найгірший варіант , але чомусь найдорожчий матеріал
    поліестер - по волого поглинанню майже як поліпропілен по інших властивостях теж дуже схожий
    поліпропілен у всьому хороший але всюди стверджують що він скочується "катишками" і не призначений для повсякденного носіння тому що швидко зношується
    шерсть мериноса - не зовсім термобілизна і найдорожчий варіант
    все інше їх різновиди "посріблені" і т.п. тобто маркетингові штучки розробки конкретних виробників. Із українського виробника (?) Terra Incognita сумніваюсь між такими моделями
    всі вони мають різні матеріали і різні їх комбінації від майже чистого поліаміду до різних комбінацій. найкрутіший виробник X-Bionic віддає перевагу Polyamide ( поліаміду) до 94% + інші матеріали. той же X-Bionic рекомендує як для екстремального спорту так і для повсякденного носіння одну і ту ж модель
    X-Bionic Invent Pants Long Men (I20271) 94% Polyamide 4% Polypropylene 2% Elastane , або умовно аналог український Terra Incognita Yukon 95% - полиамид, 5% эластан, або все-таки чеський Lasting 100% поліпропілен
    і не переплачувати правда без елестину взагалі питання як воно буде тримати форму. У вас є досвід носіння термобілизни ?

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

http://www.koros-plast.ru/mnogogranniy-poliamid

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

щодо килимових покриттів :)
    от власне
    виходить що поліамід електризується але зносостійкий
    поліпропілен - не зносостійкий хоча гіпоалергенний і т.д і т.п.

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Полиамид (PA)

3. maric

maric Member

найкрутіша термобілизна це справді X-Bionic, но вона дорога. Зразу тобі кажу щоб довго не заморочувався і не вагався і довго не шукав по просторах інтернету - бери термобілизну Craft. Це шведська термобілизна яка є також дуже суперовою. Це взагалі найкращий варіант по ціні-якість.

• Подобається Подобається x 2
  4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Использование полиамида — нейлона и полипропилена

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

полиестер ? поки не дішов до нього :)
    =====================================================

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

Мій досвід-merino wool.Пробував різне але тепер взимі I літом тільки icebreaker.Дорого але того варто.Не тримає піт.швидко сохне.як навіть трохи вологе то тепло.брати тільки фірмове-дешеві бренди можуть роздражнювати шкіру ну і прати в холодному

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

icebreaker то що ?

7. Joll

Joll Well-Known Member

Абсолютно згідна із дописувачем. Якщо не бажаєте витрачатись на X-Bionic, тоді беріть Craft - я катаюсь на лижах у "Крафті" 4 роки, це справді білизна, яка відводить вологу від тіла і дозволяє залишатись сухим. Єдине що визначіть для себе, чи ви є мерзляком, чи навпаки, для яких умов плануєте його використовувати, у які пори року і т.п.; інфи по цій термобілизні є достатньо у неті, погугліть.

• Подобається Подобається x 1
  8. muyangf

muyangf New Member

9. Fifisi

Fifisi New Member

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Fifisi,
    100% тонкорунная шерсть мериносов
    теж таку хочу, але поки що не можу виділити грошей бо і на роботі і в дома тепло :)

11. eugenes

eugenes New Member

Користуюсь тільки Helly Hansen. Ця білизна завжди краще за інші!

12. Igor Voitenko

Igor Voitenko миється в бані

А в мене Craft. Дуже подобається!

а де твій аватар? :)