Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Понял.
    Сударыня mrochkizm, примите мои искренние заверения, что грубость моих высказываний не связана с недостатками моего воспитания и, уж тем более, желанием как-либо Вас оскорбить, а всего лишь желанием некоторой эпатажностью подчеркнуть остроту обсуждаемого вопроса.
    Надеюсь на понимание и прощение.

• Подобається Подобається x 3
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Люди уже на свой страх и риск идут к "спасителям", просят их уйти из городов, умоляют ради жизни детей...
    Но становится все хуже...
    В Луганске нет ни воды, ни света - боевики разрушили подстанцию, отремонтировать нет возможности - город обстреливают...

• Подобається Подобається x 4
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Хлебнули русского мира. А совсем недавно обнимались с чеченами на площади, ручки им жали. Да и сейчас машут, не наелись еще.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, мабуть, неуважно читаєте мої пости.
    А я вже вище писав, що літака збили американці з космосу лучом Лазарєва. Щоб опорочити російську владу.

5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Уже. И ось эта вышла в районе Донецкого кряжа.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

http://dnes.dir.bg/news/ukrina-samolet-vladimir-putin-17063406
    Стаття Международно разследване за падналия в Украйна боинг

Україна запросила до участі в розслідуванні Голландію, Малайзію, компанію "Боїнг", ІКАО, Європ. конференцію цивільної авіації, Євроконтроль, Європейську комісію та ін. Проросійські бунтівники заявили: для розслідування причин катастрофи перемир"я не треба, передає ІТАР_ТАСС слова Стрєлкова. Яценюк звинуватив Росію у міжнародному злочині. Міністр транспорту Малайзії: якщо літак збили, то це порушення міжн. права та злочин проти людської гідності. Путін щиро співчуває та поклав всю вину на Україну. Меркель: для розслідування необхідне перемир"я, є багато ознак, що літак збито, Росія має помогти, альтернативи діалогу з Путним - нема. (фрау Ріббентроп - примітка моя) Німеччина має дані про наявність важкого озброєння в сепаратистів та що частина цього озброєння з Росії, що є порушення в перетині кордону.

http://btvnews.bg/article/svetut/vazdushnoto-prostranstvo-na-ukraina-e-zatvoreno-zaradi-svaleniya-boing.html
    Стаття Шок и много въпроси след самолетната катастрофа над Донецк

Літак розбився за 40 км від кордону РФ. Є відео та фото вибуху, зняті на мобільні. Порошенко звинувачує Росію, має доказ - телефонну розмову, але її автентичність не підтверджена. Болгар на борту не було - МЗС Болгарії. В момент падіння над Сх. Україною в тому районі було ще 4 пасажирські літаки. Українське МО: літак збили Буком. Рос. агенція "Новости": дивізіон, що має буки, дислокувався в четвер зранку в тому районі. Нема даних, що сепари мають таку зброю. За минулу добу вони начебто збили український транспортний АН, а вночі російський винищувач збив укр. бойовий Су-25. В 2001 році Україна збила російський Ту-154. Сепаратисти заявляють, що мають один чорний ящик. Збирають речі загиблих, погрожують репортерам. За даними очевидців, кабіна літака знаходиться за 1 км від одного з двигунів. РФ звинувачує Україну, США обіцяють допомогу в розслідуванні, генсек НАТО: багато обставин справи ще нез"ясовані, нестабільність в регіоні створює по справжньому небезпечну ситуацію.

Стаття "Абсолютно бедствие": Разказът на репортер от мястото на катастрофата , той же сайт http://btvnews.bg/article/svetut/ab...-na-reporter-ot-myastoto-na-katastrofata.html

Ноа Снайдер (Noah Sneider), кореспондент з місця катастрофи:
    всюди тіла. органи, занадто жахливо, щоб публікувати фото. Абсолютна трагедія.
    пожежники гасять вогонь, горить все- літак, люди, трава, неможливо розібратися

очевидці кажуть, все вибухнуло в повітрі, розпалося на частини - тіла, літак. люди думали, що їх бомбардують

ніколи нічого подібного не бачив, каже місцевий повстанець. Опустиш очі - і бачиш вуха, пальці, кістки

зранку на місці катастрофи, півні кукурікають, сяє оранжеве сонце, земля покрита людськими скелетами та уламками літака

http://vchas.net/ройтерс-падналият-в-украйна-боинг-777-е/60241/
    „Ройтерс“: Падналият в Украйна Боинг 777 е свален с ракета?

Тут коротко - найвірогідніше, літак збили ракетою.

http://politikata.net/%D0%BA%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD/63818/
    Стаття Киев, Москва и сепаратистите си разменят обвинения за падналия самолет
    Генсек НАТО: багато неясного в причинах трагедії. але нестабільність в регіоні, яку підтримує Росія, створює все більш небезпечну ситуацію. Наливайченко звинуватив двох офіцерів рос. розвідки в причетності, має дві перехоплені телефонні розмови - Безлера і друга двох сепаратистів. але автентичність неможливо підтвердити. Україна та Росія звинувачують одне одного, США має дані по ракетах, але ще не встановила, звідки вони вилетіли. Закликають припинити вогонь. Малайзія поки не може встановити причину падіння літака, але кажуть, що літак про несправність не сигналізував.

http://smartnews.bg/%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B8%D0%BD%D0%B3777/
    Стаття 80 деца сред жертвите на сваления над Украйна Боинг 777

Знайшли чорні ящики, за даними Рейтерс збила ракета типу "земля-повітря", за даними ВВС -ПВО-ракета з радаром або винищувач. Порошенко заявив, що українські воєнні не стріляли в повітря, Україна звинувачує сепаратистів, а сепаратисти кажуть, що Боїнг збив український літак, і цей український літак потім збили сепаратисти.

7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Та я просто не согласен с Вашей версией.
    Американцы научились управлять нумерологией! И это правда! Три семёрки, 17-е, так всё сложили, что самолёт просто не мог не рухнуть. Изящная игра.

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Обнималось очень ограниченной количество жителей. И сегодня поддерживает и ручками машет не так много людей - "правители республик" сами это подтверждают.
    Те, кто против всего этого действа - сидят по домам и без лишней надобности на улицу не выходят...
    Многие активисты уехали почти сразу - с оружием не поспоришь...

• Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

Я так и знал! (Проф. Ф.Ф.Преображенский)

Вы, случаем, не возвращаетесь домой, когда кошка дорогу перебежит?

Или знаете надежные методы, как избежать в этом случае несчастья?

10. Neva

Neva Well-Known Member

Такую информацию со ссылкой на Кавказцентр прочитала в комментариях на Цензоре:

Армия США получила право войти в Украину. Маккейн пригрозил России «Адом расплаты»

• Подобається Подобається x 6
  11. kym

kym Well-Known Member

чорні ящики потрібні щоб доказати що літак був справний і не поломався, або що пілоти не допустили помилку. Якщо ящиків не найдуть (тобто москалі знищать) то тоді буде розповсюджуватись версія що літак сам взірвався. Росія порушила договір про нерозповсюдження ракетної техніки і технологій. ПЗРК а тим більше БУКи чи С-300 продаються чи розповсюджуються тільки на рівні офіційних держав і іх армій. Приватні особи не мають права володіти такою зброєю. Вся ця банда в Донецьку-Луганську - приватні особи - терористи. Цивільний літак збитий військовою ракетою. Україна з своїх комплексів ПВО не стріляла - це легко довести - допустити на всі комплекси експертів "нехай понюхають чи пахне паленим". Більше ніхто крім росії в цьому регіоні не володіє такою зброєю. І неважно хто стріляв чи бандити чи російські військові - відповідальність на власнику зброї. Думаю розвідки всіх зацікавлених сторін важе точно знають що стріляли рускою зброєю. Тепер думають як поступати і що робити з росією..... Ще пару днів буде срач - типу марсіани винуваті, апотім будуть серйозні висновки, яких ми можем і не побачити, але росія відчує суттєво.
    Українцям тепер треба подвоїти зусилля по знищенню терористів.
    ПС. До речі дозволяти вивести руский БУК з Донецька до росії не можна - це доказ. Якщор армійські чиновники це допустять їх тре в тюрму за саботаж зраду, і роботу на російську сторону

• Подобається Подобається x 4
  12. mrochkizm

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

14. Neva

Neva Well-Known Member

у меня тоже не открывается ... это я на Цензоре взяла - уж не знаю - правда или нет ...Оно в комментариях к этой статьеhttp://censor.net.ua/news/294398/illarionov_rasskazal_kak_putin_ispolzuet_katastrofu_boeing777_vozmojna_novaya_ataka_na_ukrainu

15. medwedo berlogsoni

Потрібно дочекатися посилання на більш надійне джерело, чим Кавказцентр.
    Що-небудь англомовне чи німецькомовне.

16. Neva

Neva Well-Known Member

Согласна)...

17. medwedo berlogsoni

Це - ближче до істини. Я вчора вже виказував припущення, що стріляють по АНах із Росії, а повстанці заслугу приписують собі, щоб відвести підозру від російської армії.

Той тягач, що прямував до кордону Росії з відсутньою середньою ракетою тоже міг бути пилом в очі: Нема одної ракети, якою буцім-то пульнули кмітливі повстанці із Сніжного. А в дійсності могли просто ракету зняти.
    І інформатор із кущів міг запустити таку дезу.

18. mrochkizm

ось на НАТО Ньюз знайшла:
    http://nato.einnews.com/article/214247940/z6usBP2e-pV6FYvg

Дата: 17 July 2014, 16:00 (GMT+05:00)

конгрес США прийняв закон, по якому Україна, Грузія, Молдова можуть набути статусу союзників США без членства в НАТО, молдавський канал TV7 повідомляє, що закон передали в профільний комітет для підготовки до фінального читання.

Закон гарантує цим країнам статус союзника без членства в НАТО, з правом надання їм систем оборони або консультацій, допомоги в сфері оборони. Рекомендують також посилити коперацію з Укр., Груз., Молд., Азербайдж., Боснією, Герцегов., Косов, Макед., Чорногор. та Сербією, НАТО і США мають активніше дбати про безпеку цих країн.
    В принципі відповідає тексту, наведеному на КЦ.

• Подобається Подобається x 5
  19. Petrov

Petrov Well-Known Member

Если будут достоверные доказательства того, что самолет был сбит ракетой, пущенной с территории России, то у Европы (особенно у Меркель) не останется шансов, чтобы избежать введения настоящих санкций против России.
    Тогда Пуйло заговорит по-другому.

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

И я,- и я,- и я,- и я,- и я таво жи мнения:yahoo:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)