Оце //Україна винна 33 з половиною млрд. гривень пенсіонерам ОРДЛО//? Думаю, при злитті в одну державу Західна Німеччина немало вклала у більшвідсталу Східну.
Ладно, за 1984 проїхали Ви таки трохи заганяєтеся))) Де Західна Німеччина і де Україна. Де Східна Німеччина і де ОРДЛО
Суть така сама. Тим більше, зараз не йде мова про вкладання не на умовах Росії, а як компенсація за "громадянську війну".
Яка "така сама"? Не про гроші мова. Гроші заробляються і тратяться. Мова про менталітет жителів ОРДЛО
Яка така сама суть - потрібно у щось своє вкласти. Людей із ватним мисленням я зустрічав і тут. Вважаю і не обійтись без ультиматумів, чи хтось дійсно хоче жити у прозахідній Україні, у разі українофобії - заборона брати участь у виборах та референдумах України, не отримувати пільги та виплати від України. Зрештою, багато там "за" і "проти".
Українофобія, кажете... А давайте так. Питання: Тимофій Басюк - герой України чи її ворог? А той, хто його знищив герой України чи її ворог?
+100500 Питання дуже вдале. Шкода тільки, що Ви його задали Лангтоші Може краще треба було на цю розмову вивести @Dred-а, нє?
З того, що мені про нього відомо, діяв в інтересах України, у організаціях ГЕСТАПО, СМЕРШ, НКВС... задіяний не був. Не сьогодні і не завтра прийдеться робити такі вияснення серед людей на Донбасі. Зокрема, говорив колись Сенченко, хоче помирати росіянином, мати російський паспорт - нехай має, але тоді від України не буде ніяких пільг і пенсій та не можна брати участь в українських виборах та референдумах.
Він загинув при невідомих обставинах, принаймні, так говорить вікіпедія Басюк Тимофій Андрійович — Вікіпедія
Де та пані @skelja ? Во, кіно на очі попало Коменти можете самі почитати, щоб я їх упереджено не вибирав Обращение молодежи Луганска к уничтожающим Донбасс украинским неонацистам View: https://youtu.be/RLSTkWC3gfc
На політичних ток-шоу не раз чув приблизну статистику, скільки у регіоні людей з якими настроями: нейтральні, що стають на сторону сильнішого, українські патріоти і вата ватяна десь 30:30:30, тепер показник може бути інший, тим більше, багато емігрувало, багато піддались пропаганді, багато бояться і не показують своїх настроїв.