Самогон.

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем poetka, 28 січ 2011.

  1. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Нашо той чай? Не поймеш шо там намішали в той чай, а ніхто і не цікавиться.
     
  2. manur

    manur Well-Known Member

    Знаю. Але, пиво мені більш смакує:pardon: чомусь...
     
  3. manur

    manur Well-Known Member

    А то тре самому трави збирати-сушити-змішувати. Причому, збирати не будь-де, я в екологічно чистих місцевостях. Тоді точно будете знати, що там є.)))
     
  4. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Тоті чаї шо продаються на сувенірних базарах і в магазинах в Яремчі, Буковелі і т.д. - це жесть якась, де вони беруть ту траву, їм напевно вже в Китаї дешевше купувати, ніж ходити рвати, а туристам по-барабану, скуповують все шо бачать. Те саме стосується всіляких "медовух", "хріновух", і іншої екзотики, це реально страшно пробувати, походження товару невідоме.
     
  5. manur

    manur Well-Known Member

    Просто, треба знати, в кого купляти) В Східниці, наприклад, я знаю, в кого треба калганівку купляти)))
     
  6. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Та це із серії "Моя теща робить настоянку - просто супермегафантистика, цілющий божественний нектар...". А толку всім з того, ту настоянку п'ють 20 чоловік від сили, а 1000 чоловік купують в магазині.
    Я наприклад зайшов у Буковелі в магазин з цими чаями-сувенірами, я вжахнувся шо вони там продають. Таке враження шо вони в супермаркеті це купують і ліплять свої етикетки. А шукати десь по селам ексклюзивний продукт ніхто не поїде, всі куплять в Буковелі.
     
  7. Veselka alj

    Veselka alj Well-Known Member

    А в пиво хто зна чого не намішали? А от до прикладу липи нарвати, суниці лісової, чорниця, лисття смородини, мята, та меліси все висушити і чим не травяний та корисний чай!:drinks: І не тре далеко їхати в Карпати чи ще кудись, росте в нашій місцевості));)
     
  8. Veselka alj

    Veselka alj Well-Known Member

    Ну а пиво можна при перегляді фудбольного матчу посмакувати, а в бані не варто));)
     
  9. iso

    iso Well-Known Member

    залити усе первачком:good:
     
    • Смішно Смішно x 1
  10. Veselka alj

    Veselka alj Well-Known Member

    ну то вже не чай травяний вийде, а щось інше..:scratch_one-s_head:. Травяна настойка з перваком))
     
  11. Dzeko

    Dzeko Well-Known Member

    Це кому порада? В мене бані власної немає, я хіба можу орендувати на пару годин. А чаїв я з собою не вожу, вони включені в вартість бані.
     
  12. Veselka alj

    Veselka alj Well-Known Member

    Та всім кому цікаво)). А от чай такий не обов"язково в бані пити, можна і в дома);)
     
  13. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

  14. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Народ, а хтось чачу гнав?
    Я хочу попробувати.

    Взяв два 12л. відра столового винограду (він на вино не годиться), добавив п"ять слоїків минулорічного виноградного компоту, 500грамову пачку спиртових дріжджів і то всьо заквасив.
    Вже бражка перешуміла, очистилася. Мабуть завтра поставлю гнати ;)

    Во, так-во виглядав заквас кілька днів назад.

    [​IMG][​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. manur

    manur Well-Known Member

    А Ви впевнені, що то вийде чача? Можливо, що вийде граппа. Нє?;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Capitoshechka

    Capitoshechka Наймоскальніший москаль

    Один хрін шо вийде. Головне, щоб пан не забув потім зарізати пацє і уфесь форум запросити на шашличок :)
     
    • Смішно Смішно x 1
  17. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Глянув у Віку - Ви трохи добре кажете:good:
    Чачу гонять з вина.

    Але в мене і не грапа, бо грапу гонять з виноградних вичавок, а я заквасив грона винограду, тільки їх трохи подавив, щоб краще бродило. Весь сік з винограду пішов в заквас.

    Та й ще виноградні компоти.

    Короче, в мене щось своєрідне.
    Як вижену, то дам попробувати ;)
     
  18. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Нема пацєта)

    Є дюжина качок і не знаю скільки молодих когутиків )
     
  19. manur

    manur Well-Known Member

  20. Gyppsy

    Gyppsy :hi:

    Я в курсі.
    Кілька років назад нею смакували всією сім"єю;)

    Крім тої качки ще пішло казанок юшки і кілька запечених рибин)

    зі

    а десь в другій половині 80-х ми компанією ходили на пекінську качку в "Молодіжний" на Любіньській. Там тоді шефував Роман вроді з Бартатова. То було щось ;)
    А на бичачі яйця ходили в "Фестивальний", а на терті пляцки в кафе на куті Галицької-Франка. А на кури в "Ватру" на 700-річчя... А на пиво в провулок біля Краківського базару...

    Н-да...
     
    Останнє редагування: 8 вер 2019
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)