Самогон.

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем poetka, 28 січ 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нашо той чай? Не поймеш шо там намішали в той чай, а ніхто і не цікавиться.

2. manur

manur Well-Known Member

Знаю. Але, пиво мені більш смакує:pardon: чомусь...

3. manur

manur Well-Known Member

А то тре самому трави збирати-сушити-змішувати. Причому, збирати не будь-де, я в екологічно чистих місцевостях. Тоді точно будете знати, що там є.)))

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоті чаї шо продаються на сувенірних базарах і в магазинах в Яремчі, Буковелі і т.д. - це жесть якась, де вони беруть ту траву, їм напевно вже в Китаї дешевше купувати, ніж ходити рвати, а туристам по-барабану, скуповують все шо бачать. Те саме стосується всіляких "медовух", "хріновух", і іншої екзотики, це реально страшно пробувати, походження товару невідоме.

5. manur

manur Well-Known Member

Просто, треба знати, в кого купляти) В Східниці, наприклад, я знаю, в кого треба калганівку купляти)))

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та це із серії "Моя теща робить настоянку - просто супермегафантистика, цілющий божественний нектар...". А толку всім з того, ту настоянку п'ють 20 чоловік від сили, а 1000 чоловік купують в магазині.
    Я наприклад зайшов у Буковелі в магазин з цими чаями-сувенірами, я вжахнувся шо вони там продають. Таке враження шо вони в супермаркеті це купують і ліплять свої етикетки. А шукати десь по селам ексклюзивний продукт ніхто не поїде, всі куплять в Буковелі.

7. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А в пиво хто зна чого не намішали? А от до прикладу липи нарвати, суниці лісової, чорниця, лисття смородини, мята, та меліси все висушити і чим не травяний та корисний чай!:drinks: І не тре далеко їхати в Карпати чи ще кудись, росте в нашій місцевості));)

8. Veselka alj

Ну а пиво можна при перегляді фудбольного матчу посмакувати, а в бані не варто));)

9. iso

iso Well-Known Member

залити усе первачком:good:

• Смішно Смішно x 1
  10. Veselka alj

ну то вже не чай травяний вийде, а щось інше..:scratch_one-s_head:. Травяна настойка з перваком))

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це кому порада? В мене бані власної немає, я хіба можу орендувати на пару годин. А чаїв я з собою не вожу, вони включені в вартість бані.

12. Veselka alj

Та всім кому цікаво)). А от чай такий не обов"язково в бані пити, можна і в дома);)

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

14. Gyppsy

Народ, а хтось чачу гнав?
    Я хочу попробувати.

Взяв два 12л. відра столового винограду (він на вино не годиться), добавив п"ять слоїків минулорічного виноградного компоту, 500грамову пачку спиртових дріжджів і то всьо заквасив.
    Вже бражка перешуміла, очистилася. Мабуть завтра поставлю гнати ;)

Во, так-во виглядав заквас кілька днів назад.

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  15. manur

manur Well-Known Member

А Ви впевнені, що то вийде чача? Можливо, що вийде граппа. Нє?;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Один хрін шо вийде. Головне, щоб пан не забув потім зарізати пацє і уфесь форум запросити на шашличок :)

• Смішно Смішно x 1
  17. Gyppsy

Глянув у Віку - Ви трохи добре кажете:good:
    Чачу гонять з вина.

Але в мене і не грапа, бо грапу гонять з виноградних вичавок, а я заквасив грона винограду, тільки їх трохи подавив, щоб краще бродило. Весь сік з винограду пішов в заквас.

Та й ще виноградні компоти.

Короче, в мене щось своєрідне.
    Як вижену, то дам попробувати ;)

18. Gyppsy

Нема пацєта)

Є дюжина качок і не знаю скільки молодих когутиків )

19. manur

manur Well-Known Member

20. Gyppsy

Я в курсі.
    Кілька років назад нею смакували всією сім"єю;)

Крім тої качки ще пішло казанок юшки і кілька запечених рибин)

зі

а десь в другій половині 80-х ми компанією ходили на пекінську качку в "Молодіжний" на Любіньській. Там тоді шефував Роман вроді з Бартатова. То було щось ;)
    А на бичачі яйця ходили в "Фестивальний", а на терті пляцки в кафе на куті Галицької-Франка. А на кури в "Ватру" на 700-річчя... А на пиво в провулок біля Краківського базару...

Н-да...

Останнє редагування: 8 вер 2019
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)