Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Жителям ДНР и ЛНР разрешили ехать в Крым в обход обсерваторов

СИМФЕРОПОЛЬ, 4 июл – РИА Новости Крым. Обсервация при въезде в Республику Крым для крымчан и россиян, прибывших из-за рубежа, теперь не распространяется на жителей Донецкой и Луганской народных республик. Соответствующие изменения в указ главы региона о введении режима повышенно готовности опубликованы на официальном сайте крымского правительства.

Согласно изменениям, нахождение в обсерваторах обязательно для прибывших из других стран граждан, зарегистрированных в Республике Крым или имеющих в собственности жилье или апартаменты.

"За исключением граждан Российской Федерации, постоянно проживающих на территориях Донецкой народной республики и Луганской народной республики при наличии паспорта гражданина Российской Федерации", - оговаривает документ.

Таким образом, ДНР и ЛНР, жители которых имеют российский паспорт и изъявят желание приехать в Крым, приравниваются не к зарубежным странам, а к регионам России.

Ранее глава республики Сергей Аксенов и врио губернатора Севастополя Михаил Развожаев заявили, что не рассматривают возможность ужесточения ограничительных мер, несмотря на то, что в последние недели увеличилось и число случаев заболевания коронавирусом, и число взятых под медицинское наблюдение граждан.
    ------------------------------------------
    Це анекдот) :)))а шо, зараза до зарази не пристане.
    От і мотивація дурням брати російські паспорти)

2. prius

prius Well-Known Member

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих такий жартун, що то капєц...
    Досить файно звучить "Михуіл", шо нє? )))

@Мих -уіл, шо там з тими Вашими жидами?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ану взуйте окуляри.

Міхуїл, а чи Михуїл?

6. Gyppsy

Комп cам підтягує @Мих-уїл...
    Хай вже буде @Мих -уїл, так також прикольно, шо нє? ;

7. Silver bullet

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Gyppsy

зі

Саакашвілі вагомо вплинув на розвиток подій в Україні.
    Були надії, сподівання, розчарування...
    Було - загуло;
    А по фактичному результату: НЕХАЙ ЩАСТИТЬ! Щасливої дороги, здоров"я, удачі!

ІМХО

9. Silver bullet

Та це ж усього лише вибори,@Gyppsy. З'їздить на вибори і може повернеться. ))
    А коли серйозно...Для чого йому триматися вдалі від політичного життя рідної країни, треба брати участь. В Україні є ж свої кадри на великі посади...До того ж ворожба з Аваковим, а той має велику силу...Може стати і черговим президентом. Запросто.

10. Gyppsy

Та я тепер Саакашвілі не дуже й переймаюся.
    В українській політиці зараз головне здоров"я Юлі. Бо у неї не зроблена ще важлива робота.
    Решта всьо фігня.

Останнє редагування: 28 сер 2020
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Думаєте, хвонтан добудує?
    Я (оффтоп) сьогодні писати багато не буду. В селі, зв"язок поганий.
    Підвело мене Велике Будівництво. Цілу ніч погано спав. Справа в тому, що я з малих літ звик спати, коли вантажівки, що проходять мимо, трясуть хатою, заколісують.
    А це саме вчора трасу навпроти хати вирівняли. Хоча ще новий асфальт не поклали, але ям не стало. Тому фури, проїжджаючи повз, зовсім мене не заколісують своїми колесами (як я?).
    Вперше за кілька років заїхав в ворота по-людськи, а не попідтинню. Зник небажаний кувет перед ворітьми.
    Приїду в Київ, в темі "Україна" викладу пару світлин.
    Щоб Пріус мені не дорікав, що я вказую на помилки лише порохоботів.
    триматися подалі (а може - оддалік, осторонь? сам не знаю)

воржнеча з Аваковим. "ворожба" - "гадание"

Всім доброго здоров"я. На майбутніх виборах голосуватиму за РНС Саакашвілі.

• Подобається Подобається x 1
  12. Gyppsy

Доброго ранку.
    Фонтан фігня.
    У неї є важливіші обов"язки ;
    Сила! :good:
    Хіба РНС ще існує?о_О:scratch_one-s_head:
    Тре буде подивитися...
    Може;

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Саакашвілі - оранжоїд і ситуативний противник Свинорила.
    Фтопку...

• Не подобається Не подобається x 1
  14. Silver bullet

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Silver bullet

Це які? Хоч я щиро бажаю їй здоров'я. Коли вона з Богословською вела дебати в якійсь студії, то на фоні тої Інни вона поводила себе як леді)

16. Good man

Good man Обычный человек

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Вона ще мене і Вас переживе.
    Ще не все с3,14здила, що запланувала?

P.S. Знайшли за кого переживати-цю курву ще довбнею не доб'єш. А взагалі...чим більше їх передохне (неважливо з яких причин: чи то своєю смертю, чи то ні) - тим краще.

18. Gyppsy

Доброго ранку.

@Capitoshechka, я цілу ніч не їв - думав, ну от чо Ви такий кровожадний вредний?
    Теперка-во дійшло - Вам треба ще один ровер на додачу до тамтих

View: https://youtu.be/nmoB6dzJC7o

Бо на цих, що Ви маєте, висить погана енергетика на сідлі. А все, що ми маємо в голові до нас доходить через ЩО?
    Правильно - через дупу!
    Терміново шукайте новий ровер, або хоча би поміняйте сідла на тих, що маєте;

/ а шо, нормально мені прийшло в голову з самого ранку, шо нє? Тре записати і запатентувати ;/

• Смішно Смішно x 1
  19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А в мене їх і так два)))
    Ги-ги-ги

20. Gyppsy

Та я в курсі, Ви вже казали;
    Тому я і кажу
    на цих, що Ви маєте, висить погана енергетика на сідлі. А все, що ми маємо в голові до нас доходить через ЩО?
    Правильно - через дупу! Тому шукайте новий ровер, або хоча би поміняйте сідла на тих, що маєте;

а де твій аватар? :)