ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Рік життя віддав би вздріти таку картину, а як путя у мішку передасть "новою поштою" януковоча, як жест доброї волі, то взагалі у священному екстазі завірую, що то вже Божий суд робиться(прости, Господи, за жарт).:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та неправильні голоси Донбасу відрізали, та й все )

• Подобається Подобається x 2
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Відрізали голоси всіх. Тих, хто брав участь в місцевих євромайданах та щиро хотів проголосувати, в тому числі.

• Подобається Подобається x 1
  4. Moskal Charivnik

От і не вір Стругацьким ("Обітаємий остров")... А ще читав колись Онджей Нефф. "Белая трость калибра 7,62"... Там теж від відео та звукоряду люди на мутантів перетворювались, як у Славянську ото ідіотство...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там ще варто почитати "Хищные вещи века" і ще багато чого. Злапав себе на думці що вся творчість Стругацьких - геніально завуальована антирадянщина. Так шо тупенький Федя Бондарчук і досі не розчухав.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  6. Moskal Charivnik

УЛЮБЛЕНА!! Взагалі у них мені лиш "Хвилі гасять вітер" чогось не пішло... Ідея класна, а от виконання... Не моє якось. Я так від Паланіка "Нєзрімиє тварі" не мордувався...
    ЗІ Улюблений епізод у Них - бомжара продає партитуру труб страшного суду Сорокіну...:crazy:

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  8. Moskal Charivnik

Та то бездонна діжка! Перечитував недавно "Улітка на склонє", "Град обреченний", "Отягощенние злом"... Космос...

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

Салун > Політика і політики > ПорошенКО

;) Панове, а ви тему не переплутали???:blush: :mocking:

10. Moskal Charivnik

Так то якось само... А "Белая трость..." почитайте, воно невелике, зрозумієте, до чого я :give_rose:

11. terRen

terRen Дуже важлива персона

Розумію.:yes: Та я і сама так вмію...:mocking: забалакатись:)

12. MangmangAkpa

MangmangAkpa Active Member

подивимося.
    ps
    як по мені, то щось конкретно не так.
    але це може в мене вже параноя розвинулася за чотири місяці.

13. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

То я написав з долею іронії (чи печалі?): так само можна було й Крим не віддавати й в Донецьку з Луганськом не гаяти сил та часу.

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:30 ----------

Як на мене, це помилкова точка зору. Прихильники бандитів та сепаратистів взагалі не пішли б голосувати: вони вже "обрали" ДНР на "референдумі". (Доречі, сьогодні вночі Пушилін втік з грошима). А правильні голоси було б віддано в масі за Порошенка та Гриценка. Про це свідчать закриті (на замову АТО) соціальні опитування.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я, щиро кажучи, радий, що Порошенко пройшов в першому турі.
    З декількох причин.
    Одна з них, не головна, що вдалось зекономити півмільярда гривень бюджету (Хоча вчора бачив у владних коридорах змучених голів дільничих комісій, чи хто там привозив мішки із бюлетнями - їм би лишня копійка не завадила)

Я радий, що не буде другого туру, тому що в другому турі була б Юля.
    І не виключено, що в Донецькій та Луганській областях дивним чином припинилися б виступи за відокремлення, запрацювали б всі дільниці, Можливо, навіть в Криму відкрили б дільниці, і в другому турі перемогла б Юля.

Саме для того, щоб в другий тур пройшла вона, було висунуто Добкіна, який відібрав голоси у Тігіпка, який мав шанс вийти в другий тур із Порошенком.
    Уявіть собі: Порошенко версус Юля. Голоси Ляшка, Гриценка, діляться в другому турі порівну, а можливо, перевага на користь Юлі.
    Плюс за Юлю комуністи дружніми рядами, плюс дев"яносто відсотків голосів за Юлю в Донецьку, де в першому турі не голосували (і нічого проти не скажеш: вони б, мовляв, і в першому турі за неї проголосували, та терористи не дали, але тепер - будь ласка).
    Те ж саме - в інших включених в другий тур містах.
    Та плюс Донецький адмінресурс, який нікуди не дівся, свої місцеві ради, свої міліціонери, свої хлопчики в китайських адідасах.

І мали б ми переможницю президентських перегонів, що неодноразово мала приємні бесіди в чотири ока (ін фір ауген) з самим Путіним.

А коли б у другий тур вийшов Тігіпко (який таки досить проєвропейський, хоча і регіонал, але і між половою трапляються зерна), голоси Ляшка, Гриценка пішли б у корзину Порошенка.
    Тігіпко в другому турі б пролетів.

Мені так здається.

Порошенко Москві не любий з багатьох причин:

Саме він просовував свого часу Ющенка, саме йому належить 5 канал, який зіграв визначну роль на користь України в часи Помаранчевої.

Саме він - розумна людина, яку не так просто зробити маріонеткою.
    Син голови колгоспу, що ви хочете?

Саме його не пускали колись в Росію, завернувши в пітерському аеропорту. Саме йому пресували бізнес.

А з Юлі простіше вити мотузки, враховуючи її колишнє, не таке уже і безхмарне лазаренківсько-газове минуле.
    Є в Кремлі на неї досить цікавих історичних даних, є.

• Подобається Подобається x 6
  15. Kovalenko

Лайкнув ваш пост, бо повністю згоден. Й дуже прошу Вас, будь ласка, розшифруйте цю думку. Не для мне (бо, повторюю, згоден), а для однієї пані на форумі, чия думка мені важлива.

16. iso

iso Well-Known Member

Згоден. Але маю сумнів в двох речах, хто ж таки був би кращим для України – Порошенко чи Тигіпко. І хто б був кращим премєром-Яценюк чи Тигіпко:dntknw:

• Тупо Тупо x 1
  17. Kovalenko

Як на мене, Тігіпко - погана кандидатура на будь-яку вищу посаду. Він продемонстрував схильність до боягузства, зради та політичної проституції. Хоча це вже пусті розмови.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

ШО? Бібіка? П###р молдаванський, шістка Москви і лузер - кращий для України??

• Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайно, проти Порошенка був складений план дій.

Ніхто не знав, скільки він набере в першому турі.
    Виходили з того, що менше 50 відсотків.
    (А Юля - в районі 20.)
    Отже, допустимо, 45.
    Порошенко йде на дебати до Шустера. Мішки під очима у Порошенка і лагідний голос Тимошенко.
    Говорити вміє краще Тимошенко, тут не посперечаєшся. Виграє пару відсотків на дебатах.
    Попадає в другий тур.
    Раптом виявляється, що Росія також бачить, що в Донецьку саме терористи - в основному з Чечні, з якими бореться Кадиров.
    Росія допомагає українським військам нейтралізувати терористів.
    Відчиняються виборчі дільниці.
    На прохання Тимошенко знижується ціна на газ.
    До 15 червня можна багато чого зробити для підняття рейтингу Юлі.
    Плюс адмінресурс, який в Південно-Східній Україні ніде не дівся.
    Плюс трапляєтся щось непоправне з зовнішнім видом Порошенка.
    (Пішов до кума, а там його покусали бджоли).
    Одним словом, при перспективі другого туру можна було багато чого накрутити.
    Тому я радий, що вибори пройшли в один тур.
    І знову ж таки - завдяки свідомій активності громадян України.

20. iso

iso Well-Known Member

Дуже багато помилок робимо з вибором. Помилялися з Україною без Кучми. Помилялися з Ющенком і Тимошенко. Прозріваємо колись, потім... Дай Бог, щобне помилитися із Порошенком і Яценюком...

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)