ПорошенКО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 4 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Тільки-но що,хвилину тому, повернувся додому з вулиці і відразу до компютера.поділитись з вами всіма тим,що почув випадково від двох зденервованих(!!),мимо проходящих мене жіночок: - Ну і що ти думаєш,шо вони мені заплатили цього місяця? 1350 гривень! І за який "xyй" жити,га-а?,-це з уст жіночок!(вибачайте їх,зденервовані дуже були!)
    Ох-х,спитати б в зажравшогося Порошенка про це!
    В нас в Дрогобичі вже це обговорювали з міським головою...а з президентом ще ні!
    Сесія з яйцями. Дрогобич - Дрогобич Інфо
    Але шо він скаже,хіба що: - Фе-е,як негарно з уст жіночок! Але таки б дістав від них в Дрогобичі! А в Києві гуманісти,б'я!

preview_w640zc0-7.jpg

Останнє редагування: 21 кві 2018
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. tea man

tea man 茶人

:bad:

• Смішно Смішно x 1
  4. ІгорМ

5. ІгорМ

Петро Порошенко
    30 квітня о 20:22 ·
    ПП: Вітаю жвавий інтерес - і в Україні, і за її межами - до постачання нам комплексів Джавелін. Можу лише підтвердити, що так, довгоочікувана зброя прибула до українського війська. І значно зміцнила потужний стримуючий ефект нашої боєздатності і євроатлантичної безпеки. Продовжуємо працювати над зміцненням нашого оборонного потенціалу з метою відсічі російській агресії.

Чув теперка-во по ящику, що тоті Джавеліни мало того, що файно коштують, так ще й їх не можна юзати на Лугандоні.
    Хто в курсі, нашо вони нам? Заховають їх в Балаклії і будуть прапорщики їх спиртом протирати?

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо злодії знають, що у Вашому будинку на стіні висить рушниця, заряджена сіллю, їх бажання лізти до Вас у вікно дещо знижується.

• Подобається Подобається x 1
  7. Юрко НОТОЦО

:good:
    1аап.jpg

8. ІгорМ

Дивлячись які злодії.
    Є і такі, котрі в першу чергу крадуть рушницю ;)

9. medwedo berlogsoni

Для того, щоб украсти рушницю, треба через вікно залізти в хату. Зі всіма наслідками...

• Смішно Смішно x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Пане Ігорку,якщо Джевеліни прибули в Україну стараннями гебрейського лоббі в Конгресі США,то стріляти,а чи ні в Україні по-російських танках вони будуть лише тоді,гм-м,гм-м...коли Вони( Ізраїль з Росією) владнають свої справи на сирійському фронті.Так си гадаю! :preved:
    Израиль намерен препятствовать поставкам С-300 в Сирию
    Ізраїль категорично проти появи у Сирії ЗРК С-300. Відповідну заяву колишній міністр оборони єврейської держави Моше Яалон.

Останнє редагування: 6 тра 2018
  11. tea man

tea man 茶人

Сьогодні на ЛФ з'явилася агітація до наступних президентських виборів.

• Смішно Смішно x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Останнє редагування: 7 тра 2018
  13. ІгорМ

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Давайте краще порадіємо за рівень навчання в Україні.
    (Зимою в університетах тепло відключали)
    І в той же час...
    Дочки Порошенка відгуляли випускний в Англії

А мені вісім гривень шістдесят п"ять копійок кожного місяця до пенсії добавили.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і що?

В той час, коли війна, мій сусід їздить на Мерсі. І шо?
    Що це? Тест на заздрість?

17. medwedo berlogsoni

Яка там заздрість... Радість. Радість! Вісім гривень шістдесят п"ять копійок до пенсії добавили.
    Я так бачу, що скоро будемо знову Саакашвілі на кордоні зустрічати - @Мих появився на форумі.

А стосовно тесту... Не сумніваюсь, що Порошенко спеціально послав своїх дівчаток вчитися до Англії, щоб медведа на заздрість протестувати.

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і грузини про це мріють. Встрєтют, обуют, накормют....

Президент мав можливість і послав. І я б послав до Англії, але немаю можливостей. В мене менше, в когось більше.
    От на наступних виборах виберіть собі Гаврилюка. Повністю підходить по статках, але і то ... мерс собі присвоїв, який "бариги" передали в АТО ще 2 роки назад
    .

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

20. Юрко НОТОЦО

000bv.jpg

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)