Піч по Тернопільськи

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем TERNOPILSKIY, 29 лис 2018.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. TERNOPILSKIY

TERNOPILSKIY Member

Ось зробив піч з грубкою і трубами, яка жарить, варить, пече і випікає, також гріє та прогріває.
    Можливо комусь знадобиться.
    Прошу вибачення за російську мову але по вимові чути, що я не москаль)))
    Друга частина на українській.

View: https://youtu.be/EQdPzKbsfX8

• Подобається Подобається x 1
  2. TERNOPILSKIY

TERNOPILSKIY Member

3. TERNOPILSKIY

TERNOPILSKIY Member

4. manur

manur Well-Known Member

Прошу пояснити, а нахіба Ви тото озвучували кацапським нарєчієм?

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня то всьо - і 6мм сталевий лист і саморобний супер-пупер замок.

Хороша ножовка по металу, максимум пів-години часу і три завіси перерізані. Там і підхід до них файний, і діаметр малий.

6. TERNOPILSKIY

TERNOPILSKIY Member

Так, ми про це думали і ще приварили 2 великі завіси з середини, на відео показувати не розумно, а ще пружину поставили, щоб засувку тиснула вперед, тобто завжди було закрито, навіть якщо сейф перевернути.

7. TERNOPILSKIY

TERNOPILSKIY Member

Та хз, якщо чесно, напевно хотів і до російськомовного населення донести. Але свою помилку зрозумів, тому 2 частина на українській.

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От тепер я ставлю вам +100500 ;) :)

Ви правильно зробили, що почали публікуватися українською :good:
    Українські російськомовні громадяни і українською зрозуміють, а хахлам і кацапам все одно нічого не поясниш, з ними тре хіба матом ;)

9. manur

manur Well-Known Member

Лиш, прошу не ображатися, але хочу Вам процитувати дещо, що на інших ресурсах пишу деяким "українцям". Ще раз кажу - прошу не ображатися, а сприйняти це як інформацію до роздумів.

Сам текст :

Dorje Batuu
    Ось сторінка російськомовного (з народження) бурята, який зараз живе і працює в США і, в основному, послуговується англійською.
    АЛЕ!!! У фейсбуці він дописує виключно українською. (Рекомендую почитати і його і про нього),
    Ще в Ютуб самі можете знайти "Поль Манандіз" - французький співак, який переважно співає українською.
    Тобто, Ви хочете мене переконати, що є цілком природнім, коли буряти і французи будуть пропагувати українську мову, а україномовні українці будуть пропагувати кацапський діалект?
    Спробуйте переконати. Починайте.

І ще один текстик :

Недавно почитав в інтернеті про Фарерські острови. Там проживає 48 тисяч населення. Хоча це територія Данії, але Фарерська мова ближча до ісландської, ніж до данської.
    Був період в 300 років, коли існувала сувора заборона на використання фарерської мови. Зокрема, за цей період не було створено ЖОДНОГО документу фарерської мови. 300 років вона існувала лише в усній формі.
    Але, на даний час всі 48 тисяч фарерців володіють своєю рідною мовою. Розумієте? ВСІ !!!!
    Хоча їх всього-на-всього 48 тисяч. А українців - десятки мільйонів. І більшість з них вважають, що якщо будуть спілкуватися рідною, то хтось їх буде вважати селюками.

Кінець цитат.

Дякую за розуміння!

10. TERNOPILSKIY

TERNOPILSKIY Member

Цілком з Вами згідний. Потрібно говорити своєю мовою і не вийо. Ось ще моє відео, прочитайте останні коментарі, самі злісні я видалив
    View: https://youtu.be/3SPEzw2uvXs

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)